Random VI: Mamoswine

Aah voinkin päättää sitten randomit höpinäni Mamoswine-videoon.Pikachu ja Piplup ovat IHAN KAMALIA, kun ne nauraa Mamoswinen epäonnistumiselle :DDDD!!! Tosin mun reaktio olisi varmaan aika sama, koska ei kai sille mitään voi, että vahingonilo on paras ilo... Mutta seriously, ihan hirveää, Mamoswine-raukka ♥. Aivan mahtava tuo, miten se painuu tosi kapinallisesti tuolla lailla metsään osoittaakseen mieltään.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Yksi vielä!Yksi!!!Sitten on sata viestiä.Vastaukset kommentteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sata täydessä ja nyt aikaa vastailla kommentteihin :)

   Poista
 2. Hahah, tää videon on oikeeta kultaa! :D Ihana tuo Mamoswine kun se menee tonne metsään vihasesti silleen "Hmph, tunteitani on pahemman kerran loukattu." XD Aika kamalia nuo Pikachu ja Piplup kun nauraa, mutta oon jo tottunut että pokemonissa aina vahingonilo on oikeesti se paras ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, voi että :DD. DP-kausilla oli muutamia tällaisia timanttijuttuja... Mamoswine on aina ihana! Tuollainen yrmyli :D. Musta oli aika yllättävää ja siksi just mahtavaa, kun Pikachu ja Piplup alkoi nauraa noin toisen epäonnistumiselle! Yleensä Pokét ovat kannustamassa toisiaan lähes kyllästymiseen asti, mutta tossa sitä kuuluisaa vahingoniloa löytyi :D.

   Poista
 3. Aaaaivaaan ihaaana. ;_; Tekisi niin mieli halia tuota Mamoswinea, tuitui. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamoswinet on niin halattavia otuksia. Tollasia möffeleitä.

   Poista
 4. Pokemon-periaatteen mukaan vahingonilo on paras ilo, mihin videon vitsi perustui. Ash varmaan ihmetteli, että miksi Pikachu ja Piplup nauravat Dawnin Mamoswinelle. Edellämainittu pokemon oli vaan eri mieltä tuostakin aatteesta ja päätti protestoida kunnon toiminnalla 8D.
  Loppu oli parasta antia koko videossa; kyllä minäkin painuisin muualle, jos tunteitani loukattaisiin. Se on mainio keino osoittaa mieltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tuo loppu on niiiiiin hyvä :D! Tosin harmi ettei kukaan ihminen varmaan onnistu luomaan noin hyvää vaikutusta painumalla tiehensä mielenosoituksellisesti! Jotenkin tuo Mamoswinen koko olemus huutaa kapinallisuutta! Mahtava.

   Poista
 5. ...voi kamala miltä Piplup kuulostaa... kuka talitonttu on ollut sitä mieltä, että tuommoinen ääni sopisi sille... Kiitän tässä nyt kaikkia mahdollisia jumalia siitä, etten ole katsonut juuri paskaakaan D/P kauden jaksoja dubeilla.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!