Hyvää uutta vuotta lukijoille!

Uusi vuosi alkaa taas aivan pian ja sitä varten tulee sitten uudet kujeet... Toivotaan, että blogi jatkuu vähän aktiivisempana taas :D. Eiköhän...

Anyway, kiitos hirmusti kaikille lukijoille, kun jaksatte lukea ja kommentoida ja kaikkea. Olette mahtavia, aplodit teille (ja mullekin saa taputtaa myös :D)! 

Tässä vielä nopea lista siitä, mitä tuli tänään kirjoitetuksi, jotta sain 100. kirjoitusta täyteen. Hehe, tyypillistä mua jättää kaikki ihan viime tinkaan:

Vaikka blogspotin kävijätilastot ja kävijämittarit ovat mitä ovat, niin tänä vuonna on rikottu tietty kävijäennätykset (kai kun oon kirjoittanutkin hiukan edes aktiivisemmin), mikä on ihan superkivaa. Erityismainita täytyy tietty antaa tälle joulukuulle, joka on tähän mennessä ollut ruuhkaisin ja kommentoiduin kuukausi.

Kiitos, olette ihan parhaita ♥ ♥ ♥
Kommentteihin alan vastailla taas huomenissa!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi kun kirjotat näitä ihania sivuja, joiden lukeminen piristää aina mieltä ja päivää :) Oot mahtava! Hyvää Uutta Vuotta Avri! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaawwww, itse olet mahtava! Ihan superhyvää ja pokémonin täytteistä uutta vuotta! ♥

      Poista
  2. OH MY GOSH AVRIIIII mitä sä oot puuhaillut, kuin paljon luettavaa mulla oikeen on!! :D Aaaah ihanaa. Kiitos Avri ihan kaikesta! Oot aivan loistava tyyppi! ♥ Ja hyvää (vähän myöhäistä) joulua ja uuttavuotta plus taputukset sille että sait kaikki 100 kirjoitusta täyteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vähän huhuhurja ja laitoin tuulemaan!! Osa kirjoituksista on kyllä ihan käsittämätöntä tavaraa :DDD. Ja itse olet oikea loistavuus ja myöhäisiä jouluja ja uusia vuosia ja hyvää huomistapäivääkin ♥.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!