Luukku XI: Inhokkipokémonit ála Avri

Hei mörrit! Oon vastaillut nyt kommentteihin, mutta seuraavan kerran ehdin paneutua uusiin varmaan vasta perjantaina. Sain kaksi isoa asiakasta, jotka täytyy perjantaihin mennessä hurmata täysin :O. Hnnngghhg stressi ja KIIRE! Purataanpas stressitasoa taas inhokkeihin.

Kahdeksannella sijalla inhokkilistaan pääsee... oho, kaksi pokémonia, Throh ja Sawk. Aattelin fuskata näin ja lätätä nämä kaksi samalle paikalle, koska en osaa oikeestaan erotella, kumpi sitten ansaitsee listassa paikan ja olisi tyhmää kuluttaa näille kaksi paikkaa kymmenen listassa.

Nää kaksi tuottaa nyt niin hirvittävän määrän hämmennys-feelsejä, etten tiedä mitä tehdä. Kun toisaalta en voi sanoa täysin inhoavani näitä kahta. Joten mitäs ne tekevät sitten tässä mun listauksessani? 

Homman juju piileekin siinä, että vaikka en kovinkaan intohimoisesti suhtaudu näihin kahteen, niin ne ansaitsevat päästä listalle ja jopa ohittaa Mewin sekä Dunsparcen, koska mieluummin käyttäisin peleissäni jopa sitä Mewiä tai Dunsparcea, kuin kumpaakaan näistä. Itse asiassa lähes kaikki tulevatkin inhokkilistallani majailevat pokémonit ovat todennäköisempiä tiimiläisiäni kuin kumpikaan näistä, vaikka inhoankin niitä huomattavasti enemmän. Eikös ole mystistä?

No joo, eihän siitä mihinkään pääse, että nämä kaksi ovat kaiken lisäksi rumia kuin kamelin takapuoli. Sawk on mielestäni rumempi kuin Throh - jota käy tosin sääliksi, raukkaparka näyttää siltä kuin sen naama olisi yhtä isoa palovammaa kaikki. Lisäksi en ymmärrä noita kaikkia "viivoja" joita menee ensinnäkin noiden kummankin päässä ja sitten tuossa vaatteissa käsissä. Miksi näissä on tollasia viivoja? Miksi? Etenkin noi pään viivat ovat epämiellyttäviä, koska en voi olla ajattelematta muuta kuin sitä, että ehkä niillä on kummallakin vakava kallomurtuma ja pää on liimattu kasaan kiinni.

Muutenkin nämä kaksi aiheuttavat liikaa sellaisia hämmentäviä ajatuksia, kuten miltä nämä näyttävät alastomina? En vaan voi hirveälle mielelleni mitään, mutta heti kun pokémonin designiin tungetaan vaatteet, kuten näille nuo perinteisen tyyliset taistelukaavut ja Machampille ja Machokelle housut, en voi olla ajattelematta että mitäs noilla vaatteilla nyt peitellään. Machoken ja Machampin kalsarit nyt eivät ole niin häiritsevät, mutta Sawkin ja Throhin vaatetus kyllä on. Kuuluuko vaate pokémoniin? No kyllä, mutta saako sen riisuttua? Näyttää ainakin pois otettavalta, mutta jos sen kerta voi riisua, voiko vaikka Sawk pukea sittenkin prinsessamekon päällensä ja jatkaa hienoa elämäänsä Sawkina... vai voiko eri vaatteeseen pukeutunutta Sawkia enää kutsua Sawkiksi...

Aaarhghghg my head explodes. Tämän takia pokémonille ei pitäisi laittaa näin selkeitä vaatteita :D. Joku näistä tekee mulle aivan hirvittävän epäpokémonmaisia pokémoneja. Tai joo, hyväksyn, nämä kaksi ovat pokémoneja, mutta silti joku mättää ja pahasti! Vaikuttavat mun mielestä edelleen kahdelta isolta vitsiltä :D. Siksi pääsivät inhokkilistalle. Näitä en tule käyttämään, en en en.

Oon jo aikaa sitten laittanut tämän videon tänne blogiin, mutta pakko ottaa uusintakierros. En ole koskaan tykännyt mistään superlihaksikkaista uroksista, joten erityisesti Bulk Upin jälkeen Throh ja Sawk ovat nou nou. Hassua kyllä, Machampissa ei ole esimerkiksi mitään vikaa. Machampin muskelit ovat kumminkin jotenkin siivommat kuin Sawkin ja Throhin tapauksessa...Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

 1. .........OKEI HYIHYIHYI SATANA NYT. Mitä ihme tyyppejä nämä oikeen on?! Näissä kahessa oot täysin oikeassa, siis MITÄ. Kun nää monsterit paljastettiin BW-aikoina niin ajattelin välittömästi että onko rumempia otuksia nähty, ja että ehkä miellyn näihin sitten myöhemmin.. No en ole mieltynyt enkä tule mieltymäänkään. Ja nuo lihakset, yöääää D: Siis joku näissä nyt vaan etoo. Ja olisin voinut ilmaista asiani ehkä nätimminkin, mutta mitä sitä turhia. 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, taitavat olla varmaan Pokémon-maailman rumimpia tapauksia, ei kai siitä mihinkään pääse :D Ja hei, mitä sitä turhaan asiaa kaunisteleaan. Ruma kuin ruma ja sillä sipuli! Oikein steroidi-kaverukset nämä........

   Poista
 2. Hyi helvetin helvetti oikeeti! Nyt osuit oikeaan! Nämä kaksi järkyttävää otusta on kyllä todella rumia kavereita.....

  Oon miettiny tota vaateasiaa myöskin ihan samalla tavalla kun sä. Voiko noita vaatteita riisua ja jos voi, niin voiko sitten joku Sawk ottaa ja mennä pukemaan vaikka snorkkelit päälle ja lähteä uimaan niisä, vai mitä!? Munki pää kyllä räjähtää tätä tuumaillessa!

  Ja sitten nää pokemonit on vielä kokonaan lihasta, tai ainakin muistan että Animessa sanottiin niin! Musta se on jotenkin kamalan ällöttävää, ja tuntuu siltä kun näiltä puuttuis vähän niinkuin iho, ja lihaksen vaat paistaa siks läpi. Yööhh...

  Nämä kummajaiset on kyllää niin ällöttäviä että ihan itku pääsee. Oon ilonen että nämä pääsi myös tänne sun listalles, koska ne todellakin ansaitsee paikan sieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No JOO, toi vaatejuttu on kyllä mysteeri... Lisäksi en voi olla aattelematta sellasia hupsuja juttuja, kuten esim. Sawkia vaaleanpunaiset stringit päällä... Okei, ehkä lopetan tähän :D.

   MITÄ HYI HELVETTI YÄÄÄK. Kokonaan lihasta? Miksi en oo kuullut tosta aikaisemmin (tai siis onneksi en), kuulostaa ihan super iljettävältä. Ja mä kun luulin että Sawk ja Throh eivät voisi enää mennä ällöttävimmiksi... :SS

   Kiitti kommentista! Inhotaan näitä yhdessä!

   Poista
 3. Pakko liikkua samoilla linjoilla. Tykkään kyllä vahvoista ja "miehisistä" pokemoneista, mutta kaikki ihmismäiset taskuhirviöt on musta jotenkin pelottavia... En tiedä onko pelottava oikea sana mutta kuitenkin. Ja selkeät vaatteet pokemonilla on aina ehdoton ei. Machoke ja Machamp on ok, ehkä siitä syystä että ne kuuluivat ensimmäiseen 150een ja niihin on ollut aikaa tottua sen rapiat kymmenen vuotta.
  Näissä kahdessa häiritsee minuakin nuo viivat, tuntuu kuin ne olisi piirretty ihan vaan sen takia ettei ne näyttäisi liikaa ihmisiltä. Ei toimi.
  Mutta jostain syystä harkitsin Trohia Blackin tiimiin. Tulin kyllä sitten järkiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehrottomasti, mäkin (kaikkien söpöjen pikkupalleroiden lisäksi, of course) arvostan kovasti niitä vahvoja, pelottavia ja äijämäisiä pokémoneja, mutta nää on niin ehdoton ei että. Machamp ja Machoke tosiaan ovat esimerkki siitä, miten lihaksikkaat pokémonit tehdään oikein. Machampista jopa pidän, haluaisin joskus kouluttaa sitä enemmän...
   Jeps, nuo viivat näyttää tosi kömpelöiltä... ja pelottavilta. Ja Throhin pää muuten näyttää ihan koripallolta pelispriteissä.

   Huh, thank god, että löysit järkesi ajoissa ennen kuin pahin pääsi käymään :D. Tervetuloa Sawk/Throh-anti-appreciation kerhoon!

   Poista
 4. Nuo ovat kyllä rumimpia ilmestyksiä mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Tuollaisiksi kuvittelin aluksi BW-kauden pokemonit. Osan kohdalla stereotypia meni mäkeen, mutta noihin se passaa niin täydellisesti.
  Viivat häiritsevät myös; ehkä piirtäjä unohti kumittaa apuviivat hahmoja piirtäessään? Mulla ihan tyypillistä, mutta pelissä huono idea.
  Vaatteet häiritsevät, sekä nimet kuulostavat myös älyttömiltä.
  Ehdottomasti tämä kaksikko ansaitsee paikkansa listalla. Jopa Dunsparce ja Mew ovat kauniimpia kuin Sawk ja Throh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rumimpia ovat, kyllä kyllä. Onneksi 5. genessä on kumminkin ollut mukana läjäpäin aivan uskomattoman hienoja pokémoneja, ettei kaikki ole olleet tällaista tavaraa. Ja ehkä täältä pallon päältä löytyy joku, joka näistä tykkää! Saisi tulla ilmoittautumaan, haluisin kuulla hehkutusta :D.
   Jep, apuviivat ovat kanssa yksi hyvä veikkaus. Munkin piti noista nimistä sanoa, että ovat kyllä harvinaisen typeriä. Etenkin jotenki Throh. Se on liian karhea ja tumppi nimi, vaan ei Sawk sen parempi ole.

   Kiitos kommentista Tsukiyomi!

   Poista
 5. No juup, en itsekään oikein perusta ihmismäisistä pokémoneista (kuten digimoneistakaan). Blackissä pyydystin kerran Sawkin huvikseni, kun en vielä siihen aikaan tiennyt kyseisestä otuksesta juuri mitään ja päätin kokeilla, mutta boksin pohjalle se sitten jäikin. Nuo vaatteet ovat kyllä arvoitus miullekin, mutta jostain syystä en jaksa välittää koko asiasta ollenkaan. o__O Ja olen ehdottomasti samaa mieltä noista lihaksista, tuo animen Bulk Up oksetti ja pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, hienoa että joku on testaillut jompaa kumpaa näistä. Mulla ei kyllä yleisesti ole kauheast ihmismäisiä pokémoneja mitään vastaan (jopa Mr. Mime on musta ihan jees :D), mutta nämä ovat :SS. Ja Bulk Up ja lihakset ovat ällöjä :(. Etenkin tuo, jos niiden koko keho on olevinaan pelkkää lihasta... EEW!

   Poista
 6. Tämän komeammaksi ei enää voi mennä. Lyövät miehisyydessä Giovanninkin laudalta. Bulk up on kerrassaan mahtava ominaisuus, käytän sitä itsekin päivittäin.
  En tietenkään ole tosissani, helvetti. Nuo kaksi ovat inhottavia ja vaatetetut pokémonit ovat aina raivostuttavia. Noista kyllä kiitos naispuoliset versiot kehiin ihan puhtaasta mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, Giovanni-ressu on ihan akka näiden kahden rinnalla.

   OLISI MUUTEN IHAN PIRUN SIISTIÄ, JOS POKÉMONISSA TEHTÄISIIN TOLLASTEN MUSKELIÄIJÄ-POKSUJEN KAVERIKSI BIMBO-BLONDI-POKSUT. Anteeksi caps lock.

   Poista
  2. No kyllä pitäisi tehdäkin, tässähän on taas se kuuluisa tasa-arvo uhattuna!

   Poista
 7. Mä oon varmaan ainoa, joka ei täydellisesti vihaa näitä kahta :-D Okei, aluksi mäki katoin, että mitäs vittua, mutta ajattelin kuitenkin, että ainakin Sawk näytti /väritykseltään/ miellyttävältä. Tuollainen kiva sininen ja sen nenäkulmakarvamikälie on hienonmuotoinen. Throhista en taas piitannut, ennen kuin eräässä pokémonhoitolassa nappasin sellaisen huvikseni ja olen aika kiintynyt siihen (vaikka olenkin kirjoittanut siitä vain kerran) xD.
  Ehkä osasyy siihen, miksi pidän noista kahdesta on se, että hyvin moni muu vihaa niitä. Mulle tulee joskus sellaisissa tilanteissa semmonen olo, että hei, nyt mun on pakko opetella tykkäämään näistä. Miksi? En tiedä. Ehkä alitajuntani kertoo, että jokainen pokémon kaipaa hieman rakkautta... Lol, ehkei xD

  Mutta nää vihatuimmat - ja pidetyimmät pokémonpostaukset on ollut hurjan kivoja :-) (ja olin tosi yllättynyt siitä, että vihaat eniten Lucariota, en kuitenkaan tuomitse siitä xD ). Pidetyimpien kärki häämöttää jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, mahtavaa että joku tykkää näistä! Hatun nosto sulle :D. Ja aaww pokémonhoitolat on niin kivoja, harmi että kaikki joissa joskus olen ollut, ovat lopettaneet :(. Mutta voi sitä eloa, kun joskus oli oikein kovin hoitolabuumi!
   Mut ymmärrän kyllä, mäkin aika usein tykästyn sellaisiin pokéihin, jotka ei muuten tunnu saavan huomiota! Ne on kivoja, kun niistä ei saa yliannostusta sillä lailla, että joku toinen hehkuttaisi koko ajan :D.

   Aaw, kiitos! Ja todellakin, Lucario on inhokkini numero yksi! MURRHHGHH :D. Kiitos superisti kommentista Rom!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!