Baltoy ja Grimer

Heissan taas, toivottavasti kaikkien joulu on mennyt mukavasti! Otin kuin otinkin äänestyksessä kaksi eniten ääniä saanutta White2:n tiimini. Eli Baltoyn ja Grimerin :). Pikkuinen esittely:


Jatkoin tietysti jo aiemmin aloittamaani walesilaista nimeämisteemaa lempinimissä, mutta tällä kertaa päätin ottaa hempeämmänkin otteen ja nimetä Baltoyn tosiaan Cariadiksi ja Grimerin Carwyniksi. Cariad tarkoittaa tollasta sweetheartia ja Carwyn jotain niinkin eeppistä kuin tosirakkautta - ja on btw ihan oikea miehen nimi, miehekästä, eikös? Cariadia käytetään myös satunnaisesti ihan oikeana nimenä, vaikka se olisikin sama asia kuin nimeäisi suomessa lapsensa Kullaksi tai Rakkaaksi, ja Cariad taas on unisex-nimi, joskin hieman maskuliininen sellainen. Kymri on ehkä maailman ällöromanttisin kieli, seriously. Oho, tästä tulikin tällainen pieni kielimatka Walesiin Pokémon-postauksen sijaan :D.

Tilanteeni pelissä on tosiaan hiukan säälittävä, vasta äskettäin kävin päihittämässä Clayn ja seuraavaksi pitäisi tutustua Pokémon World Tournamenttiin. Täytyy kirjoittaa taas jossain välissä vähän ajatuksia pelistä ja jatkaa tunnelmointi-postauksia :D.

Täytyy sitten joskus raportoida, millainen pokémon Grimer/Muk on käyttää. Claydol ainakin Emeraldin perusteella on aivan ihastuttava valinta tiimiin, mutta saas nähdä millainen sekin on sitten nyt 5. genessä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Hei, tosi kiva että sait Mukin! (Tai Grimerin) Koska just sitä mä äänestin ;) Äänestin myös Lunatonea, mutta Baltoy on myös ihan kiva. Paitsi että siitä kehittyy - ei millään pahalla - mun mielestä yks rumimmista ja tyhmimmistä pokemoneista, hyvät naiset ja herrat: Claydol.

  Yyyhhh, Claydol on kamala, mutta varmaan ihan kiva tiimissä. Ground-Psychic on aika jännä sekotus ja se pärjää hyvin sähköpokemonia vastaan. Tosin Claydol on heikko Bug, Ghost, Water, Grass, Ice ja Dark-tyypeille, että... Voi tulla hankalaa, hehe :D

  No joo, mitä mä tässä selitän jostain Claydolin heikkouksita. Etköhän sä ne tiedä Avri jo! Mutta joo siis kiva että sait nämä kaksi tiimiisi. Onnea sen puolesta ja toivotan onnea sadan postauksen saamisessa. Alkaa tulla kiire, ellet sitten ole suunnitellut jotakin, mistä meillä lukijoilla ei ole mitään aavistustakaan.. ? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Muk (tai vieläkin siis Grimer) meni nyt kokeiluun... harmi että sen Attack/Sp.Attack-statsit ja movepool ei kauhean hyvin pelaa yhteen, tekisin siitä mieluummin special attackerin kuin fyysisen hyökkääjän... blöööh.

   OH NO NO NO, Claydol on ihana :DDD! Hahaha! Se on niin viehättävän outo ja jotenkin vähän reppana ja ja ja... Mutta ymmärrän kyllä harvinaisen hyvin, miksi se on varmaan monien mielestä kauhea. Musta se on oudolla tapaa hiukan pelottava :D. Ja ei haittaa (toivottavasti) heikkoudet, koska sillä on niin vahvat defenset + siihen vielä päälle Cosmic Poweria! Claydol beats all :DD! Lunatone on kyllä mmmm ♥.

   JA JOO, tulee kyllä pirun kova kiire. Koomailin vähän tässä pari päivää ja en ollut koneella yhtään ja nyt se kostautuu, kun pitäisi jostain muka repiä parissa päivässä 10 kirjoitusta... :DD.

   Poista
 2. Olen jo neljännellä salilla muuten Black 2 pelissäni,ja tiitmissäni on Emboar,Riolu,Gothita,Sewaddle,Zorua sekä Shelmet.Nimesin Tepigini Emboariksi ja oli hauska seurata kun musta 3DS:äni sanoi "What?Emboar is evolving!Congrulatesion!Your Emboar evolve into Pignite!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoo, oot hyvin edennyt ja pelannut ahkerasti :). Mun pitäis ottaa mallia, oon edelleen vasta nyt voittanut 5. salin. Ja arvostan erityisesti Sewaddlen ja Zoruan käyttöä tiimissä! Good choices.
   Hahaha, hyvä tuo "Emboar evolved into Pignite" :D

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!