Suosikkipokémonit ála Avri

Multa löytyikin puolivalmiina Suosikkipokémon-listaan kirjoitus, joten voin lähettää senkin nyt jotta saan 100. kirjoitusta tälle vuodelle täyteen :D. Huoh, miksi jätän aina kaiken viime tippaan... No onneksi mulla ei kummempia uudenvuoden juhlintoja ole tänä vuonna, sillä jäin koiran vahdiksi kotiin. Se kun pelkää raketteja.

Anyway, edellisillä sijoilla ovat majailleet Swadloon ja sitten Zweilous, nyt on uuden kaverin vuoro astua rinkiin....Kaksi ensimmäistä sijaa suosikkilistassani ovat 5. generaation dominoivia, mutta nyt sille genelle heitetään hyvästit ja siirrytään vanhan kunnon 151 ensimmäisen pokémonin pariin. Koska listan sijalla 8. on Cloyster ♥.

Cloyster on vaan niin omituinen, että sen designista on pakko ihan hullaantua. Vaikea oikeasti selittää, miksi tämä pokémon on kerta kaikkiaan niin upea, mutta niin se nyt yksinkertaisesti vain on. Kaikkien peruskalapokémonien joukossa Shellder ja Cloyster ovat tosi virkistäviä vesipokémoneja ja sitten kun Cloyster on tyypitykseltään myös jäätä, niin kaikki hyvän aineksethan ovat valmiit.
Tykkään ihan hirmusti tuosta ilkikurisesta virnistyksestä mikä Cloysterilla on vähän joka kuvassa naamalla päällä. Ihan mahtava. Samaten Shellderin suorastaan hävytön jatkuva kieli pihalla-olo on ihan kultaa. Tykkään, tykkään, tykkään.


Muistan kun pienenä ajattelin, että Cloysterin sisällä on oikeasti Gastly :D. Ehkä se vieläkin voi muistuttaa  hiukan sitä? Aiemminhan Cloysterin sisus oli musta, jolloin tuollaiset kummitusfiilikset olivat ehkä hiukan vahvemmat. Joka tapauksessa hurmaava ja mystinen ja ilkikurisen oloinen poké. Ihan mun kamaa :D.

Ja ehkä olen entistä ihastuneempi tähän pokémoniin, sillä Diamondini ensimmäinen yllätysshinyni sattui olemaan munasta kuoriutunut shiny-Shellder! Se on niin kauniin kultaisen oranssi aahhh... nyt se on vallan upea Cloyster Platinumissa, vaikka vähän kirpaisi kehittää noin kauniin värinen shiny pois. Mutta on Cloysterin sininen-shinykin vallan hurmaava, voisin ottaa siitä joskus kuvan blogiin näytille. Lempinimeltään Cloysterini on aika hempeästi Love.
Ja sitten lopuksi parin sekunnin video, koska Shellder:Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Enää kolme,Avri.Enää kolme...

  VastaaPoista
 2. Mäki aina pienenä luulin että Cloyster oli Gastly, jonka ympärillä oli jostain syystä tommonen ihme kuori! En tajunnut että kyseessä on kaksi ihan eri pokemonia, vaan luulin ettei Cloysteria ole, ja se on vaan joku Gastlyn ihme formi XD

  Ihan kivoja pokeja nämä, vaikkeivat herätä meikäläisessä mitään erityisiä tunteita. Semmosia peruskivoja mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Cloyster ja Gastly ovat jotain toooooooosi kaukaisia sukulaisia toisilleen :D. Ehkä niiden alkuperäisistä esi-isistä puolet päätti marssia ylös merestä ja muuttuivat aikojen saatossa Gastlyiksi ja jotkut jääräpäät pysyivät meressä ja kehittyivät Cloystereiksi :D. Villit spekulaatiot, haha!

   Poista
 3. Awwwh nyt mä kyllä haluan päästä kokeilemaan Shellderiä jossain pelissä. Enpä ole aikaisemmin näitä juurikaan noteerannut, joten on ihanaa kun kaivat tällaisia pieniä timantteja meidän kaikkien huomattavaksi. Oot jo saanut mut ihan tykkäämään näistä kahdesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kannattaa kyllä! Vähän huonosti se oppii mitään iskuja ainakin 4. genessä, mutta ei se mitään, kun se on söpö :). Ja kykykyllä, Cloyster on hurmaava ja kuuluu suosikkeihin ikuisesti!

   Poista
 4. Cloyster on ihan pakko ottaa johonkin tiimiin tulevaisuudessa. Upea pokemon.
  En pidä siitä että pokemonien värityksiä muutetaan tuollalailla, musta sisus oli tuhat kertaa mystisempi. Täytyypä kirjoittaa nyt ylös Cloysterin nimi etten unohda sitä kun uutta tiimiä suunnittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee se ihmeessä, hieno pokémon kyseessä ja ainakin aika ainutlaatuinen kaveri, ei kovin usein näy käytettävän! Saat sit raportoida joskus, että millaista oli käyttää Cloysteria :D. Ja toi musta sisus oli kyllä superisti mystisempi, kuten Jynxinkin musta naama ):. Väärin tollanen muuttelu, hmph.

   Poista
 5. Joskus törmäsin jonkun nerokkaan ihmisen pitkään tekstiin siitä mitä Cloyster edustaa ja sen jälkeen en ole voinut olla muistamatta sitä puhetta joka kerta kun kyseisen pokémonin näen. Palopuheen pointtina oli siis se miten paljon Cloyster näyttää vaginalta. :DDD
  Ja nyt kun se vielä mainittiin samassa merkinnässä Shellderin kanssa niin johan on ilo irti.

  Cloysterin ääni on muuten superkiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon jo pitkään taistellut tuota Cloysterin ja tämän erään ruumiin osan välistä mielleyhtymää vastaan :D. WON'T SEE IT, WON'T, WON'T, WON'T... *vakuuttelee*

   Mut hei, eikö tuo ole yksi syy lisää vaan tykätä Cloysterista.

   Poista
  2. EI NYT...... että oikein ruumiin_______osa. Heheheheehehehheheheee ei välillä ikinä uskoisi että elätän itsenkin kirjoittamalla.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!