Luukku XXIII: Inhokkipokémonit ála Avri

Virittäydytäänpäs nyt oikein tällaiseen herttaiseen joulutunnelmaan ja rantataan taas vähän inhokeistani. Nyt päästään top-kolmoseen, hohohoh AARGH :D.

Varoitus, alan jo pikkuhiljaa aika kärkkääksi (kai) :D! Mutta saatte olla eri mieltä (todennäköisesti moni onkin, hups) ja tää on vaan mun tyhmä mielipide ♥. Enkä oikeasti näin intohimoisesti tätä otusta inhoa, yllätin tällä tekstin intohimolla itseninikin, haha.

Inhokkini numero kolme on...
Voi pojat, miten inhoankaan Pichuja... Inhoanihan ei yhtään helpota se kylmä tosiasia, että tätä poksua tungetaan ihan liikaa joka tuutista. En kyllä tykkää muutenkaan oikein näistä vauvapokémoneista jostain syystä. Ainut vauva josta voin sanoa tykkääväni on Cleffa ja jotenkin ironisesti en sitten tykkää taas Clefairysta tai Clefablesta... Hassu maailma.

Ehkä se suurin syy Pichu-inhooni on tosiaan se, että niitä Pichuja on aina vähän kaikkialla. En voi käsittää, miksi tälle yhdelle pokémonille pitää antaa niin paljon screentimea animessa ja sitten vielä muissakin Pokémon-medioissa se oma siivunsa. Vaihtoehtoja Pichun tilalle olisi vaikka miten monta ja monet hienot pokémonit eivät saa kuin ihan säälittävän murto-osan siitä huomiosta, mitä tämä pikkusähkörotta on saanut. MIKSI?! Mikä tässä on muka niin ihmeellistä ja söpöä? Helvetti Wooperkin on söpömpi kuin tämä ja sillä on sitä paitsi maailman valloittavin animeääni.

Saako Pichu kaiken tämän huomion siksi, että se on Pikachun "pikkuveli"? Koska se jos mikä on ihan älyttömän typerää. Meillä on jo Pokémonin maskottina Pikachu, miksi siis pitäisi tunkea näinkään paljon mitään mini-Pikachua minnekään? Eikö kaikkein järkevintä olisi ottaa Pikachu-maskotin vierelle joku ihan tyystin erilainen pokémon, eikä tätä mini-Pikaa?


Pichu Brothers on ihan ehdoton no-no, en vaan kestä, aargh. Ärsyttää koko parivaljakko ihan jumalattomasti. Olisin ehkä voinut hyväksyä nämä esiintymässä pelkästään siinä Pikachu & Pichu-lyhärissä, mutta sen sijaan tämä veljeskaksikko on esiintynyt myös Camp Pikachussa, Pichu Bros. in Party Panicissa ja kolmessa Pokémon Chronicles-jaksossa Of Meowth and Pokémonissa, Trouble in Big Cityssä ja Big Meowth, Little Dreamissa. Eikö vähempi näille olisi riittänyt?? Muutenkin koko pitkä 20 minuutin mittainen jakso näitä kahta on sellaista hidasta kidutusta, etten oo tainnut ikinä katsoa noita Chronicles-jaksoja alusta loppuun, vaan hyppinyt pätkiä ja katsellut sieltä täältä... jos ees sitäkään.
Sitten tässä Arceus ja elämän jalokivi-leffassa oleva Spiky-Eared Pichu, hnnnghgh voi elämä. Tämän tilalla olisi ihan oikeasti voinut olla about mikä tahansa toinen pieni söpö pokémon, mutta ehei tietenkään. Kyseisen Pichun roolihan itse elokuvassa oli super pieni, mutta sitä edeltäneessä mainonnassa taas niin valtaisa, että tätä tuli jo joka tuutista ulos. Mites sitä puhuttiinkaan ennen elokuvan julkaisua... "pieni keltainen sähkö-pokémon, joka pelastaa maailman"... aika heikoksi jäi Pichun maailmanpelastus :D. Spiky-Pichuun liittyy sitten tietysti tämä Pikachu-Coloured Pichu. EIKÖ EDES TÄTÄ VOINUT SITTEN PISTÄÄ JOKSIKIN TOISEKSI POKÉMONIKSI? PITIKÖ TÄMÄNKIN NYT SITTEN OLLA VÄKISIN SE PICHU.  Pikachu-Coloured Wooper, siinä vasta olisi oikeasti ollutkin jotain ihmeellistä.

Eikä sitten edes mainita niitä muita pienempiä esiintymisiä. Ne nyt olisi ainakin voinut jakaa joillekin sellaisille pokéille, jotka eivät ole kauheasti huomiota saaneet.


Sitten ehkä mun kohdalla kaikkein ärsyttävin Pichu on tietty Pokémon Ranger: Guardian Signs-pelissä pelihahmon partnerina toimiva Ukulele Pichu. Miksi, siis oi miksi niiden piti heivata pois Rangerista se, että pelaaja saa valita partneripokémoninsa? Arvatkaa voinko koskea Guardian Signsiin, kun tuo Ukulele Pichun oleilu ärsyttää siinä ihan liikaa? No en voi, vaikka Ranger-sarjasta tietysti tämä uusin vaikuttaa parhaimmalta muuten. Koko peli jää kokematta vaan sen takia, että ne päätti tunkea ukulelen Pichun syliin! Miksi ei vaikka Wooperille ennemmin (ehkä koska sillä ei oo käsiä, mutta pikku vikoja)? Animepichut voin skipata halutessani, mutta nyt joudun skippaamaan koko pelin yhden pokémonin takia :(.


Piplupin äänihän on kaikkein ärsyttävin Pokémon-ääni, siis enkkuversiossa. Mutta jos puhutaa alkuperäisistä japskiääninäyttelijöiden pokémon-äänistä, niin aplodit Pichu, olet voittanut Avrin inhokkisijan karmeimmat pokémon-äänet-kilpailussa.

Pitäisi Pichusta huomattavasti enemmän, jos se olisi pysynyt enemmän sellaisena, mitä se oli G/S/C-pelien spriteissa. Mutta noup, tietenkään ne eivät voineet säilyttää sopusuhtaista lelunäköistä Pichua, vaan siitä piti tehdä tuollainen "hei minulla on valtavan iso pää ja tällainen anorektisen olematon vartalo, luonnon lakien mukaan pysyisin huonommin pystyssä kuin Barbie isoine rintavarustuksineen." :(.


Mikä tietysti hassuinta, Pichun isoveli Pikachu kuuluu yksiin suosikkeihini, ei auta mikään. Suorastaan rakastan tuota ihanaa keltaista sähköhiirtä ja on suorastaan vääryys joutua kestämään tätä rasittavaa pikkuveljeä :D. Pikachu ♥ ♥ ♥! Myös Raichu on kiva, mutta Pikachu on paras!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Hahahahahahah voi sua Avri, mitä kaikkea kammottavaa oot joutunu kestämään pikku Pichun takia, voimia <333

  Pichu on söpö. En kyllä käsitä, miksi Pikachulle piti suunnitella pienempi muoto, mutta menkööt sitten. Mulla ei oikeastaan ole sen kummempia ajatuksia Pichusta, sen läsnäolo ei ärsytä eikä saa kyllä hyppimään ilostakaan.

  Pikachu on paras ♥♥♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmaan joudun kestämään tätä riiviötä vielä tulevaisuudessakin, kun kyllä ne pahukset vielä tunkee tämän johonkin speciaaliin rooliin taas pian :((((( HNNNGHGNNN.

   Pikachu todellakin on! Etenkin vanhempi läskiPika, mutta kyllä nykyinen slimmimpi Pikachukin on vallan hurmaava.

   Poista
 2. Mua ei nyt sinänsä ärsytä tuo otus mutta munkin mielestä se on kamala. Ehkä koska se on ruma. Oikeesti kun vertaa pikachuun ? Se on niin erilainen kun pikachu. Epäloogista että se on sen kehitysmuoto. Se on piirrettykin ihan erilaisesti. Rumat korvat ja se on ruman keltainen. Ruma sanon minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pichussa on kyllä liikaa kaikkea yksityiskohtia vauvapokéksi :(. Kaikki muut vauvat ovat olleet sellaisia simppelimpiä versioita isommista muodoistaan, mutta Pichussa on vaikka mitä väkkärää ja koukeroa. Plaaaah. Ja totta, en myöskään tykkää tosta Pichun keltaisesta! Se plussana siis shinylle/Pikachu-Coloured Pichulle, että se on Pikachun värinen...

   Poista
 3. Itse en ole ollenkaan Pichua vastaan, vaan pidän siitä. Se on tosi söpö tapaus ja yksi lempipokeistani :D Anteeksi kauheasti!

  Mutta kaikkein ärsyttävintä koko maailmassa on ihan todella tuo, että MIKSI TOTA HELVETIN POKEMONIA TUNGETAAN JOKA HELVETIN PAIKKAAN? Ihan oikeesti, tykkään Pichusta ja on kiva nähdä lempipokemonia paljon animessa ja muussa, mutta just tuo Pichu Brothers, Spiky-eared Pichu, Pikachu coloured Pichu OMG! Järkyttävää! Se on jo IHAN liikaa!

  Wooper olisi totisesti ansainnut enemmän screentimea kuin Pichu! Uskon että tuo sen esille ottaminen liittyy nimenomaan tuohon "Pikachun pikkuveljenä olemiseen". Pikachusta kaikki tykkää, niin on ajateltu että tuommoinen pikkuveli on varmasti yhtä söpö kaikkien mielestä, ellei söpönpikin, ja laitettu joka paikkaan.

  Pichu on mielestäni kiva ja söpö, mutta tuo sen liikakäyttö ärsyttää muakin! Oon jotenkin niin ristiriitainen tän pokemonin kanssa. Tykkään siitä mutta mrrrrh... En haluu silti nähdä sitä animessa enää ollenkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi lempipokéistasi? *pudistelee epätoivoisenä päätään* :D

   MUTTA HYVÄ, jos sentään oot samaa mieltä tosta, että sitä työnnetään liikaa ihan joka paikkan! Koska se on niiiiiin totta! Voi Pichu minkä teet ;__;. Meillä on jo Pikachu, ei sen pikkuveli tarvitse niin paljon huomiota joka pokémonmedialta, annetaan sitä mieluummin jollekin ihan eri pokélle... Ikibannit Pichulle animeen :D.

   Wooper ♥

   Poista
 4. Pichu on kyllä aika ärsyttävä.Mieluummin otan vaikka sen wooperin kuin Pichun.Koittakaapa muuten tätä:http://www.delugerpg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ärsyttävä todellakin. Hyvä että säkin arvostat enemmän Wooperia kuin sitä, koska Wooper on kiva ja söpö ja Quagsire loisto :D.
   Täytyy joskus testata tota :).

   Poista
 5. Pichu... niin puhkikulunut pokemon. Kyllä se aluksi menetteli ja oli oikein söpö, mutta nykyään olen kyllästynyt Pichuun. Tapahtunut tilanne on samankaltainen kuin tosi suositulla purkkapoppikappaleella. Ekana se on todella hyvä ja hittiainesta, mutta kun sitä on soitettu joka päivä kahden kuukauden ajan vähintään kaksi kertaa massaradiokanavilla, kappaleeseen on täysin kyllästynyt eikä siitä halua kuulla enää kertosäettäkään.

  "MIKSI SITÄ TUNGETAAN JOKA IKISEEN PAIKKAAN?", kysyn minäkin. Pichu on saanut liikaa ruutuaikaa animessa. Mangassakin Gold saa Pichun Pikachujen munasta. Guardian Signs-pelissä partnerina on Ukulele Pichu. Ei herranjestas, neljä esiintymiskohtaa olisi riittänyt aivan hyvin!

  Wooper ja muut pokemonit tarvitsevat ehdottomasti enemmän ruutuaikaa kuin Pichu. Pichulle ainakin yhden kauden bannit animeen olisi mahtava juttu. Ja Pikachu-Colored Wooper olisi aikamoinen ilmestys 8D

  VastaaPoista
 6. Itse tykkään Pichun ulkonäöstä paljon enemmän kuin Pikachun ja olisin ihan iloinen jos Ashilla olisi mieluummin tuollainen. Tykkään Pichun korvista ja minihännästä, ja tykkään myös kun se on vähemmän silmille hyppäävä väreiltään kuin Pikachu (vahva keltainen/tulipunaiset posket vs vaisumpi keltainen/vaaleammat posket). Tosin tykkään Pichusta enemmän jos sillä on tuo minitupsu päässä, kaljuna ei se vedokaan niin paljon enkä voi käsittää miksi sillä on ruma kauluri. :D Aiemmin jo totesinkin, että tykkään myös Pichujen äänestä. Tietysti ärsyttää tuo jättipää ja pikkuvartalo -yhdistelmä ihan mielettömästi..

  Ja Pichuja on liikaa joka paikassa, ei voi mitään. Ärsyttää aina muutenkin kun samat vanhat pyörivät koko ajan joka paikassa, vaikka vaihtoehtoja on satoja, niin silti on aina ne samat naamat joka tuutissa. Vaihtelu kunniaan hei..

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!