Doublade - varma tiimiläiseni

Pokémon XY

Olin vähän epäileväinen totta puhuen, että Honedge jäisi vain... no Honedgeksi. Vaikka rakastuin Honedgeen suorastaan 110% heti ensi vilaisulta, niin en yleensä ihan liikoja välittäisi pelata pokéilla, jotka eivät kehity suuntaan tai toiseen. Evoluutiot tuo vähän vaihtelua sentään, etenkin vain tarinaa pelaillessa.

Pokémon X ja Y
Mutta tänään Pokémonin virallinen Facebook-sivu paljasti Honedgelle evoluution Doubladen ja AAAH se on aivan yhtä makee kuin edeltäjänsä!! Ja tämä sinetoi ihan varmasti sen käytön tiimissäni! Honedge ja Doublade on ainut ihan täydellisen varma tiimini jäsen. Edelleen siis Chespin ja Swirlix vaikuttavat varsin vahvoilta ehdokkailta tämän kaveriksi, mutta mikään ei ole niin varmaa kuin tämä!! Katsokaa nyt tuotakin kuvaa, kun miekat ovat tulleet ulos tupeistaan! Sehän on upea, mystinen, erilainen ja vakuuttava! Ainut mistä en välitä, on tuo kamala nimi, mutta kun lempinimeän pokét muutenkin, niin eipä sillä väliä!

Lisäksi, miksi mulla on sellainen fiilis, että näitä voisi olla vielä kolmaskin tulossa? Ehkä, ehkä... mitä mieltä olette tästä? Tai ylipäätään tästä miekkasarjasta.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. En todellakaan odottanut evoluutiota Honedgelle. En kyllä pidä Doubladesta niin paljon, mutta ihan siisti hänkin on, ja tiimissä on paikka varattuna tälle. En ehkä toivo enää kolmatta muotoa tälle, mutta jos se on hieno, niin mikänottei. Tyyppiyhdistelmästä olen edelleen innoissani. Muistaakseni vain kerran on ollut itselläni kummitus pokemon porukassa mukana, eikä steelkään mikään yleinen näky tiimissäni ole.

    Täytyisi jo pikkuhiljaa laittaa peli tilaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, mahtavaa että täällä on kanssa Honedgeilijöitä. Tämä on musta niin mainio, tarpeeksi erilainen ja tyylikäs pokémon kaikkien vanhojen rinnalle! Ja minä kun pidän niin kovasti näistä oudohkoista pokéista uu. Mulle kelpaa kyllä vielä kolmaskin muoto, jotenkin voisin kuvitella sille vihreänväriset räsyt, tai mitkä lie nuo liehulakanat tuossa nyt ovatkaan. Toivottavasti olisi kuitenkin hiukan enemmän jotain uutta kuin vain kolmas miekka tuossa pystyssä.

      Poista
  2. Kutosgenen Magnemite/Klink/vastaava. Mutta pakko sanoa, että tykkään tästä, värit miellyttävät silmääni todella paljon. Odotan kyllä mahdollista kolmatta evoluutiota tämän nähtyäni. Ainoa vaan, että jotenkin tämä ja Honedge vaikuttavat tosi... Epäpokemonmaisilta silmiini. Hassua, että mielestäni esim. Magnemite ja Klink ovat ihan ok, Klink oli alusta asti ihan ok päässäni, mutta Honedgessa ja Doubladessa joku vaan huutaa, että nämä eivät ole pokemoneja. Ehkä vaativat vaan totuttelua. Suht vahva tiimiehdokas itse asiassa nytten, Honedgeä en sellaisenaan olisi ottanut tiimiin mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohooo, hassua miten en ollut oikeastaan aiemmin tullut edes jotenkin rinnastaneeksi tätä lainkaan Magnemiteen ja Klinkiin :O. Musta juuri tuo erikoisuus ja erilaisuus tekee näistä hienoja... ja toisaalta, kun niitä katsoo niin kyllähän noista löytää pokémonmaisia piirteitäkin! Mutta oon tosi mielissäni tästä miekka-ideasta! Loistava idea ja toivotaan, että mahdollinen kolmas muoto on vallan upea. Jotenkin vaikea uskoa, että tämä jäisi vain tähän.

      Poista
  3. Kiva että ihmiset tykkää, ehkä itse lämpenen tälle kunhan näen sitä pelissä, tällä erää näyttää vielä niin elottomalta. Ois jepa tietää, mitkä noista ovat sen silmät? Nuo pinkit käärmeensilmät vai nuo kiinni olevat valkoiset? Toivoisin että tulisi joku Poke joka käyttäisi näitä taistelussa, jos sattuu molemmat olemaan tiimissä .w.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan että nuo pinkit, nuo valkoisethan taitaa lähteä menemään, kun Doublade vetää miekat ulos tupistaan! Samantyyliset feikki-silmät kuin Cradilylla, jonka oikeat silmät ovat siellä suussa :-D.
      Oooh, hei toi on hyvä idea. Mun on ehkä pakko piirtää joku toinen pokémon käyttämään näitä miekkoina! Vaikka Mega Blaziken!

      Poista
    2. Voi jestas Cradily! Petyin niin kun tajusin että ne silmät ovatkin suussa, luulin niitä pitkään semmosiksi nököhampaiksi </3

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tribladea odotellessa...

    VastaaPoista
  6. Mä niin tiesin että sä haluat tämän tiimiisi, kun hehkutit sitä Honedgea niin hirveesti silloin kun se tuli! ;) Itsekin luulin ettei Honedge saisi lisää muotoja, mutta kas kummaa saatiinkin tällainen.

    Mun on pakko myöntää, etten itse asiassa hirveesti tykkää tästä Doubladesta. Sen design on musta vähän kummallinen, ja muutenkin jotenkin outo. Olisin tykännyt enemmän, jos Honedge olisi jäänyt ilman toista muotoa.. :/

    Vähän mietin, että miten ne aikovat toimia tämännäköisen pokemonin kanssa sitten Animessa? Miten ne saavat sen toimimaan siinä, kun se on noin oudon näköinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo kyllä! Tää on kuin tilauksesta tehty. Just koko ajan huolehdinkin, että tuo Honedgen huonoin puoli on se, miten sillä ei ole evoja ja miten tylsäksi se sitten saattaa käydä pitemmän päälle... mutta nyt sekin on korjattu! Wohoo!

      Eiköhän ne saa tän vallan hienosti toimimaan animessa! Sehän on vain ilmassa leijuva miekka, kyllähän ne on saaneet vaikka Bronzorista ihan siistin näköisen animeen :3.

      Poista
  7. Doublade on SEXY PINK (y). Pokémon miun makkuun todellaki :D Tulispa jo X&Y xD

    VastaaPoista
  8. Mulla oli sopivasti semmoista omaa lomaa tuona keskiviikkona, kun Doublade julkaistiin, ja melkeinpä koko päivän päivittelin tuota FB-sivua ja odottelin, milloin uusi Pokémon sinne ilmestyy. Ehkä hypetin sitä päässäni liikaa, koska Doublade oli pienoinen pettymys. Mutta nyt olen jo lämmennyt sille, vaikken ihan siihen pisteeseen asti, että edes harkitsisin sitä tiimiini. Kiinnostaa nähdä, saako se vielä kolmannen kehitysmuodon kuten Magnemite/Klink - ainakin mun mielestä Doublade näyttää vielä vähän keskeneräiseltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taatusti omaa lomaa XY:n julkaisupäivänä hahaha.. hienosti siitä alkaakin yli viikon loma koulusta, aivan kuin tilauksesta tähän hienoon Pokémon-hetkeen valmistautuen.
      Ja voi ei, mulle kävi vähän sama juttu silloin kun se joku Pokémon-sivusto avattiin, mistä voi voittaa jotain krääsää. Päivittelin selainta H-hetken tienoilla ihan innoissani ja sitten sieltä tuli joku tuollainen, josta en sitten jaksanut kiinnostua yhtään. En ole vieläkään tutustunut siihen lainkaan...
      Jooooo, Doublade ansaitsee kolmannen super siistin muodon vielä!!

      Poista
    2. Niin pääsi myös minunkin tiimiini. :D se oli.. Miten sen nyt kuvailisi.. Ei nyt ehkä ihan rakkautta ensisilmäyksellä, mutta läheltä liippaa. :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!