Starttereiden mega-evot!

Venusaur

Venusaur sitten meni ja rehevöityi hiukan. Eipä erot tässä(kään) mega-evoluutiossa normiversioon verrattuna ole kovin suuret, vähän tullut kokoa lisää ja sitten pieniä muutoksia. Tykkään kyllä siitä, että nämä mega-evot ovat pääasiassa aika samannäköisiä kuin se tavismuoto. Ei kaiken uuden tarvitse olla aina niin ihmeellistä, muutama uusi yksityiskohta riittää. Venusaur on muuttunut vain entistä trooppisemman näköiseksi noiden liaanien ja tuon kukkahattunsa kanssa. Anyway, tykkään tästä kyllä oikein kovin. Ei yhtään valittamisia... paitsi ehkä nuo vihreät kuviot tossa nenän päällä. Ne näyttää vähän suhruisilta. Haluan piirtää tämän ja Venusaurin selän täyteen pieniä pokémoneja!

Charizard

Mmmmh no jaa äh. En oikein tiedä. Tavallaan ihan siisti tämä mega-Charizard, mutta jotenkin siitä ehkä tuli vähän turhan jotenkin... ärsyttävän näköinen. Ei se siis mikään rumilus ole ja oikein näppärä, mutta joku hiukan häiritsee. Ehkä nuo kädet olisi voinut jättää vähän normaalimmiksi? Kuvittelisi että olisi hankala lentää, kun käsissäkin tuollaiset roipakkeet ottavat tuulessa vastaan. Muutekin tässä on jotenkin liian suuri ero tavalliseen Charizardiin. Tämä otus tuntuu olevan kuin kokonaan eri sarjasta?? Ehkä vika on vain minussa.


Blastoise

Miksi se katsoo kieroon noin tyhmän näköisesti? Mutta UUUULALALLAAA mitkä tykit!! Eihän tuollaisilla kanuunoilla vaan voi mennä vikaan. On hävytöntä miten vähän on sellaisia pokémoneja, joilla olisi selkeät tällaiset järeät aseet kuten Blastoisella tykit. Lisää pyssyjä ja tykkejä vain pokémoneillekin! Blastoise ei kyllä petä koskaan, ja vaikka sen naamassa nyt tuo kierosilmäisyys hiukan häiritsee, niin ei siinä mitään. Upeahan tämä on!

Anyway, oli aika pettymys tuo Pokémon Direct tosiaan. Odotin jotain tosi upeaa, joten nämä mega-evoluutiot ovat mulle vähän sellainen "mjääääh ihan kiva"-juttu, ei mikään sellainen varsinainen oooh upeaa-elämys kuten joku uusi pokémon olisi ollut. No näkyihän siellä se alpakkahomma, mutta ei siitä vielä sen suurempaa reaktiota, kerta kyseinen pokémon näkyi  niin huonosti!

Btw: koulu on  KAMALAA ;__;. Päivitykset ovat jääneet tällä viikolla siksi vähän vähäisiksi. Koetetaas nyt saada huomenna (tai oikeastaan tänään) vielä FireRediä kirjoitettua. Ehkä myös BW:stä jotain!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Venusaur oli alunperin vähän "meh", kun näin sen ekaa kertaa (vaikkei siitä nyt olekaan, kuin muutama päivä), mutta olen alkanut sille lämmetä ja lämpenen sille koko ajan enemmän. Ihan mahtavaa, kun tämä kasvoi koossakin! Thick Fatin muutto abilityksi oli loistava veto kanssa.

    Charizardista sen verran, että virallisella sivullahan nimenomaan mainitaan, että nuo lisäsiivekkeet mahdollistavat entistä korkeamman lentokorkeuden (ja olettaisin, että varmaan nopeuden kanssa). Hieno, ja tästä tekee vaan niin paljon loistavamman se fakta, että saa Droughtin. *_*

    Blastoise on joo onnistunut, mutta en valitettavasti voi siitä nauttia, sillä Blastoisessa on vaan vieläkin jotain, mitä en vaan voi sietää... Harmi sinänsä, olisi ollut kiva ottaa esim. Squirtle + Chespin + Torchic (se eventtitorchic), koska pelin alussahan saa kalosstartterin ja kantostartterin. Oli muuten ihan loistava veto GameFreakilta! Kiva veto myös tuo tämän uusi ability, vaikken usko, että Mega Blastoisea tulen koskaan käyttämään.

    Lievästi sanottuna kiljuin kun katsoin Pokémon Directiä, reaktioni oli oikeasti tuohon kantostartterin saamiseen ja niiden megamuotoihin liioittelematta OMGEIVOIOLLATOTTAMAHTAVAAAAAHO___O :D Sama reaktio tuli Pokémon Bankista, viimein päättivät toteuttaa sen. Ihan mahtavaa. <3 Ja kyllä olin silleen "JJJJJES" myös kun sain tietää, että saadaan tänne Eurooppaankin erityinen 3DS XL, nyt minulla on viimein kunnollinen syy ostaa se. Kunhan rahat saisi kasaan...

    VastaaPoista
  2. Kantostartterin ssaminen on aivan upeaa. Squirtle on mahdollisesti jo ekassa tiimissä, mutta katsotaan nyt.

    Uusista Mega evoista miellyttää Blastoise eniten, se on yksinkertaisesti mahtava! Itse miehisyys. Todella onnistunut.

    Venusaur on vähän tylsä, mutta toisaalta eipä ole vedetty ohan yli.

    Charizardistakin tykkään.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Minustakin nuo Venusaur ja Blastoise ovat ihan kivoja ja Charizard on aika nääh... Noh, ehkä lämpenen sille enemmän myöhemmin.

    Niinpä, meitsilläkin on koulu alkanut ja vaikka aineet ovatkin tänä vuonna vähän mielenkiintoisempia, on siellä silti vaan niin hidastempoista opetusta ja energia menee kaikenlaisiin essee-läksyihin. Toivottavasti saisin kommentoitua enemmän näitä siun postauksiasi kuin viime vuoden syksynä.

    VastaaPoista
  5. Bulbasaur lähtee kainaloon! Tykkään myös Mega-Venusta, vaikka tämän muutoksen myötä otus on entistä raivostuttavampi piirtää @_@ Sillähän on kait takamuksenkin päällä tommonen pinksu kukka <3

    Charizard on ihan kiva kun tuo vatsan väri menee tollain, mutta jokin nakertaa.. ehkä laiskanoloinen kolmannen sarven lisäys? Jotenkin sekin muuttui ruikumman näköiseksi, kuten mega-mewtwo.

    Blastoise taas, tykit on jees mutta naama ei.. tuo leuan törökki häiritsee D:

    VastaaPoista
  6. Munkin mielestä noi kaikki on ihan hyvän näköisiä. Veikkaan, että jokainen startteri saa mega evon. Oishan se vähän outoo et vaan noi ja blazikenillä ois.

    VastaaPoista
  7. Ylempään kommaan viitaten: http://31.media.tumblr.com/3b8e14325410bec440d6649b4c39a2a9/tumblr_mssumpjphz1qfyz1jo1_500.jpg Jos tämä on totta, odotan mega-Typhlosionia kuin kuuta nousevaa.

    VastaaPoista
  8. Mä olen oikeastaan aika samaa mieltä näistä. Venusaur on ihan tuollainen kiva, mutta aika vähän sitä on muutettu. Trooppisemmaltahan se todellakin noissa liaaneissa näyttää.

    Sitten Charizard on vähän outo, ja juuri nuo sen kädet on musta jotenkin tosi turhat ja omituiset. Musta tuntuu että tosta Charizardin Mega-muodosta on yritetty väkisin tehdä tuollainen super-cool, mutta epäonnistuivat siinä kuitenkin. Ihan kiva se silti on.

    Ja tuo Blastoise uuhuhuuuuuh! Ihanaa kun siinä lisää tykkejä! (Vaikka noista pienistä kilvistä sen käsissä tule mieleen kuin siinä olisi Squirtlet, haha! xD) Tämä on näistä kaikkein kivoin, ja paransi Blastoisea mun silmissäni aika paljon. En kuitenkaan edelleenkään ole mitenkään hirveän innoissani näistä uusisat Mega Evolutioneista, joten en näitä mitenkään super-innoissani hehkuta. :P

    VastaaPoista
  9. Mega Venusaur on ehdoton lemppari:) Mua vain vähän ahdistaa, koska todennäköisesti valitsen Chespinin heti alkuun, niin onko vähän tylsää valita sitten taas ruoho-tyypin Bulbasaur siihen perään... Ei sillä, että sitä tiimissäni aion pitää (ehkä), mutta silti.

    Mega Charizard on mielestäni liian sarjakuvamainen ja en tiedä, joku siinä minunkin silmään mättää. Mega Blastoisen suhteen olen ihan neutraali.

    ps. tuo Anonyymin postaava kuva yllä todettiin feikiksi, höh.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!