FireRed - Osa VII: Nugget Bridge ja Abrajahti

Tänään tällainen lyhyempi (??) päivitys FireRed-rientoihin!


Pokémon FireRed Pokémon FireRed

Mt. Moonista päästiin ja nyt nokka kohti Ceruleanin Cityä. Pakko snaoa, että tämä lyhyt routenpätkä tässä näin on jotenkin kiva. Tykkään noista pienistä "korkeus"vaihteluista, jos sellaista termiä voi edes käyttää... Mutta siitä en pidä näissä peleissä, että noista hidden itemeistä vinkataan tuolla lailla tummemmalla läikällä nurmikossa! Se oli ennen mukavan mystistä, kun joskus löysi sellaisen tavaran tyyliin ei mistään!


Pokémon FireRed Pokémon FireRed

Cerulean Cityssä ollaan! Voisin seuraavassa postauksessa vähän katsella kaupunkia enemmän, mennään nyt vaan eteenpäin... Paitsi että pakko nauraa tuolle poliisin kommentille :DD. Vai että vaikeuksia?? Tyyliin pelin ainut kohta, kun poliisi on edes viitsinyt vaivautua paikalle, kun Team Rocket tekee pahojaan. Muuten poliisia näy tyyliin missään... No  mutta, ei muuta kuin eteenpäin Nugget Bridgeä kohti...

Pokémon FireRed

Sieltähän loikkaa itse kilpailija Green esiin. Jotenkin tykkään tuosta sen heitosta, että hän on pyydystänyt paljon vahvoja ja viisaita pokémoneja. Jotenkin vaan kiva lausahdus :-D. Oon aina miettinyt, että kumpi tässä oikeastaan pitäisi vetäistä ensin, tämä Nugget Bridge ja Bill-löpinät, vai salijohtaja Misty. Mistyn pokémonit ovat tällä hetkellä mulle ehkä liian kovatasoisia, kun taas täällä trainerien pokét ovat heikompia, joten mennään tänne...

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Vaikka kuvittelisi, että ei Jigglypuffista ole mihinkään, niin se on ihan kukkua, sillä on oikein mukava pelata. Ainut vaan, että defenset ovat aika alhaiset, mutta muuten musta sellaista keskiverto peruspokéa mielekkäämpi tapaus. Tai sitten vaan tykkään siitä muuten vaan niin paljon, että olen puolueellinen :-D. Sipuli tuotti karmivan pettymyksen ja hävisi lopulta Charmanderin Emberille. Voi kurjuus minkä teit, kun yritän aina päihittää kilpailijan startterin omalla startterilla.

Pokémon FireRed

"I don't give a hoot about others." Hahahahahaha voi Green. Anyway, Greeniltä siis saatiin tässä kohtaa Fame Checker, josta voi tarkistaa mitä kaikkea onkaan joistain tietyistä hienoista ihmisistä pitkin matkaa sanottu. Ärsyttävää, kun jossain pitkällä tallennuksellani minulle jäi tyyliin yksi Daisyn kohta tyhjäksi ja minähän en mistään lunttaa, että mistä tuollaiset jutut saisi kerättyä. Toivotaan et tässä läpipeluussa tulee Fame Checker täyteen :-D.

Pokémon FireRed

Jeeee! Nugget Bridge! Tää on jotenkin musta kiva kohta ja vedän aina nämä kaikki trainerit putkeen ilman mitään PokéCenter-käyntejä. Se jotenkin kuuluu tämän sillan henkeen!

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Totta kai tietty tuon minun tirpan piti mennä myrkyttymään kesken kaiken ja Antidotejakaan ei ollut matkassa... Voi Fluffy minkä teit. Kumminkin, en suostunut siltikään kääntymään takaisin PokémonCenteriin! Pakko muuten pröystäillä Nidorinolla tuollaisen Nidoran♀ edessä höhöhö. Nidorinolla on kiva backsprite! Saas nähdä millainen Nidokingin backsprite on... jos siihen asti edes käytän tuota. Toki sitä voisi jo nyt viskata Moon Stonella, mutta ei nyt vielä...

Pokémon FireRedPokémon FireRed

Ah, Nugget, joka tietää rrrrrrrrahaa! Nuggetit ovat niin kivoja, hehehe. Ja jotenkin salaperäisiä, edellen tuntuu yhtä speesiaalilta löytää niitä jostain, vaikka eihän nykypeleissä niistä saakaan niin paljon rahaa joihinkin muihin kamoihin verrattuna. Tykkään muuten tuosta, miten tuo perus-Petri tuossa on Team Rocketin jäsen. Just mainio, jätkä voisi ihan hyvin olla vaikkapa lähi-siwassa töissä tuolla lookilla, mutta se on siltikin gangsteri. Tuli senkin pokémonit mäiskittyä alas, good bye vaan, enkä saanut liittyä Team Rocketiin. Höh. No en mä siihen luuseriporukkaan haluaisikaan, häviävät joka käänteessä kumminkin.

Pokémon FireRedSillan jälkeen menin sitten möyhimään paikallisiin pusikoihin. Eteen loikki varmaan sata kappaletta Caterpieta, sitten tyyliin seitsemänkymmentäseitsemän Weedleä, ennen kuin aivan upo-uusi ilmestys Abra ilmaantui ensimmäisen kerran. Eikä sen harvinaisuus-rate edes ole kovin matala! Abrahan on totta kai pakko pyydystää, mutta valitettavasti oheessa näkyvä kuva on kyllä turhankin yleinen... Hmph. Koetin sitten vielä pikkuisella Bubu-Jigglypuffilla laittaa Abraa ensin nukkumaan, mutta Bubu on aaaaaaivan liian hidas ja nopea Abra ehtii teleportata kauas pois ennen Singiä. Ajattelin, että joskos sitä kouluttelisi Bubun vaikka tasolle 19-20 ja kokeilisi sitten, josko se pystyisi outspeedaamaan edes 9-tasoisen Abran. Vähän kyllä epäilyttää. Oddishin kumminkin kaappasin PC:lle jo (ja Ekansin joskus aiemmin)! Hiukan mua kyllä houkuttelisi kokeilla Abraa tiimissä, koska en ole ikinä oikeastaan käyttänyt sitä missään. Mutta toisaalta, te muut varmaan haluaisitte nähdä jotain aivan muuta ja vähän erikoisempaa, kuin jonkun Abran, jota varmaan kaikki muut ovat kouluttaneet :-D.

Pokémon FireRed

Tähän jäätiin! Tää on kanssa kiva kohta näissä peleissä! Missiona kasvattaa Bubua hiukan!

Laitetaas tällainen äänestys pystyyn...

Kuka saa lähteä seuraavaksi?
  
pollcode.com free polls 


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Jaa että Fame Checker? Se onkin mulle ihan uusi juttu kun en ole tätä peliä pelannut.

    Minä muistaakseni sain Abran joskus Redissä pyydystettyä mikä oli todellakin ihan hitsin vaikeaa. Opetin sille jo aikaisessa vaiheessa Psychicin TM:stä jotta sillä voisi paremmin taistella.

    Itse en kyllä vielä äänestäisi ketään pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt Abra onkin kehittynyt jo Kadabraksi ja oppinut Confusionin, joten ottelut sujuvat hienosti taas. Mukavan vahva pokémon se kyllä on!

      Jos saisin päättää, niin minä viskaisin Spearow ulos, hahaha.

      Poista
  2. Jigglypuffin base speed on 20 ja Abran 90, joten tuo muutaman levelin hankkiminen taitaa olla vähän yhtä turhan kanssa. :')

    Enpäs hei edes tiennyt, että näissä peleisä näkee hidden itemit! Hassua, että opii vieläkin jotain uutta näistä peleistä, vaikka ne julkaistiin lähes kymmenen vuotta takaperin.

    Geodudea äänestän pois, mutta eipä minua erityisemmin haittaa, jos kaikki näistä mukana vielä pysyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia mua vähän epäilyttikin, mutta toisaalta asiaa tutkiskeltuani, niin ajattelin että 10-11 levelin tasoero ja ottelut kaiken maailman Pidgeyjä ja muita nopeita pokéja vastaan voisi kyllä auttaa outspeedissä... No, sitä ei kumminkaan tarvittu, hyvä niinä.

      Joo, näkyy ne tuolla lailla mälsästi! Mun silmään iskee heti tuollaiset... tai sitten vaan olen spotannut ne helpommin, kun muistan ulkoa suuren osan hidden itemeistä R/B/Y-peleistä.

      Nyyyyh Geodude </3.

      Poista
  3. Itse en äänestänyt ketään pois. Ja Pikachua ei heitetä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ainakin toistaiseksi se saa pysyä mukana :-D.

      Poista
  4. Geodude ulos mun puolesta. Se on jotenkin liian yleinen ja turha pokemon! :D Abra sen sijaan olisi mielenkiintoinen tiimin jäsen. Itse en sitä koskaan saanut juuri tuon Teleportin takia kaapattua, mutta olen kuullut lähisukulaisiltani tarinoita kuinka mahtavaksi ja vahvaksi pokeksi se kehittyy! Ainakin Alakazam on kuulemma huikea! ^^ Mutta sehän pitäisi tradeta.. ääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :O Mun mielestä Geodude on jopa tosi harvoin käytetty pokémon! Hahaha!
      OOhhh, oikein Alakazam-legendoja! Saas nähdä pysyykö Abra (tai nyt siis Kadabra) tiimissä niin kauan, että kehitän sen Alakazamiksi. Multa onneksi nykyään tuo vaihtaminen sujuu, kun on näitä konsoleja kertynyt nurkkiin... hups. Ei mutta hyvä niin!!! Pakkohan sitä Alakazamia on testata!

      Poista
  5. Abraa olen joskus kokeillut, ja se yllättää samalla tavalla kuin Nidoran: kehittyy Kadabraksi tosi aikasin. Minun tilanteessani olin sitten jumissa Kadabran kanssa, koska vaihtamaan en pystynyt (enkä siis myöskään kehittämään sitä Alakazamiksi). Kadabra on ihan OK, huono puolustus vain:( Mutta kokeile ihmeessä, jos huvittaa!

    Geodudea äänestin juurikaan miettimättä, mutta nyt jälkeenpäin ajateltua Geodude onkin aika symppis, joten ehkä en toivokaan sen lähtevän vielä tiimistä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tätä sun kommenttia ennen muistanutkaan, kuinka nopeasti tuo Abra kehittyy. Hyvä niin, Confusionin tarve olikin jo pikkuhiljaa aika suuri :-D. Multa sujuu tuo vaihto, joten ho hooooo, nyt voidaan sitten katsoa miltä Alakazam näyttää tiimissä. Ellei sitä tietty ennen sitä potkita ulos.

      Miksi Geodude pois?? En ymmärrä teitä alkuunsakaan :OOO. Eikö Spearow ole enemmän kulunut pokémon...

      Poista
  6. 70 levelinen alakazam tuolta platinumin tiimistä löytyykin, se on spatk ja speediltään huikea overpower^^ mutta defencessä häviää. Ja kun suurella osalla popeista tuppaa olemaan bite...

    Jos joku täytyy äänestää, niin geodude. (jos ketään) :) Tää blogi on tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu! Nooooooo, ehkä jos se outspeedaa vaan kaikki ja iskee hetimiten jokaisen kumoon, niin ehkä se sitten pärjää huonommalla defencellä :D! Onneksi näissä peleissä ei vielä ole Sucker Punchia...

      Eiiiiii Geodude ;__;. Haha. Ja jeeeee, kiitos kehusta!

      Poista
  7. Hauskoja nämä sinun FireRed postaukset:D
    Ja hei, Abra on hyvä Pokemon! Kannattaa joskus kokeilla tiimissä, vaikka vaikea napattava onkin. Alakazam on aika jännä.

    Minäkään en tiennyt, että nuo hidden itemit näkyy tollalailla! Outoa.:o
    Niin, ja Geodude pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiva jos miellyttää! Jep, onneksi sain tuon Abran nyt kiinni loppujen lopuksi aika kivuttomasti. Matka kohti Alakazamia voi siis alkaa...!

      Olen kyllä aika kauhuissani, kuinka Geodude on nyt äänestetty ulos :O.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!