FireRed - Osa V

Huoooh, onko kenelläkään muulla niin, että vuorokauden tunnit ei tahdo riittää? Oli pakko kumminkin nyt tehdä lyhyt FireRed-postaus, kun olen sellaista luvannut! Koetan vastata kommentteihin sitten huomenna.

Viimeksi tuli sitten päihitettyä Brock alikoulutetulla tiimillä. Ihan hienostihan se meni, pikkuinen Kakuna voitti Geodudenkin.



Mutta ihmettelenpä vain...... miten jonkun mielestä on voinut olla hyvä idea antaa juoksutohvelit vasta ensimmäisen salin jälkeen?? Siis miksi, ihmettelenpäs vain?! Hiiteen muutenkin koko tossut, kyllä noiden hahmojen tavallisillakin kengillä voi ihan taatusti juosta pyrähdellä etiäpäin. Tuskinpa niillä mitkään korkokengät on jalassa. No, tulipas nyt vauhtia kerrassaan tähän pelaamiseen!


Itse asiassa joo ei, en katsonut... Näillä trainereilla on aina niin hulvattoman huonot jutut, että täytyykin vähän useammin keskittyä lukemaan näitä ja tietysti vielä ne after-ottelun jälkeiset viisaat tunnelmat. Lass Janicen pokémonit sitten kohtasivat minun upo-uuden Beedrillini...


... ja voi hyvä isä sentään, mikä tuo backsprite oikein on???? Beedrill näyttää niin tomeralta että, ihan joltain majatalon Justiinalta, valmiina läimäyttämään surkeaa pontikkaa keittelevää ukkoansa halolla päähän. Ei. Ei näin. Sen pitäisi näyttää ketterältä ja vaaralliselta hyönteiseltä :-D!

 


Lisää trainereiden maan mainioita iskulauseita... Tässä onkin näitä hienoja Youngstereita ja niiden shortsi-löpinöitä :-D. Youngsterien RBY-sprite oli niin hieno, siinä pikku-naperossa oli asennetta. Tykkään muuten huisasti siitä animen jaksoista, jossa on näihin Youngstereihin perustunut hahmo Nicholai. Ei niissä sen jaksoissa mitään vallan erikoista ole, mutta kun suomikäännöksessä se termi polvihousut on jotenkin niin osuvan karmea :-D. Mahtavaa.
Näillä oli muuten yllättävän päteviä pokémoneja! Alikoulutettu tiimi sai vähän treeniä siis, Pikachu oppi Quick Attackin ja Mankeykin Karate Chopin. Kertokaa miksi mulla täytyy olla niin susisurkea tuuri, että kaikki Fury Attackit ja vastaavat iskevät joka ikinen kerta vain sen kaksi kertaa. Hmph!


Jännää miten kaikkien tylsien Pidgeyjen, Rattatoiden ja Caterpien joukossa tuolla yhdellä Youngster Benillä on sitten tämä Ekans, jollaisen saa vasta ties koska joskus. Muistan kun aikoinaan Bluessa oli mukamas niin jännittävää, että tuollainen Ekans yhtäkkiä pomppasi esiin.


Tyyppi juoksee tuolta kaukaa kysymään tätä minulta... MUTTA hei hetkinen. Eikö tämän kommentin pitäisi olla vasta pimeässä Rock Tunnelissa jollain Lass-hahmolla? Vai muistanko muka nyt väärin...

 

Perinteiseen tapaan uudelta alueelta kiinni uudet pokémonit... Mutta piru vie, etsin Nidoran-tyttöä pienen ikuisuuden, mutta eipä tullut esiin ei. Jatkan huomenna >:-(. Sentään sain Teddy-Nidoranin ja Bubu-Jigglypuffin pyydystettyä. Kauhea vaiva tuossa Jigglypuffissakin, kun halusin sen väkisinkin poikapuolisena jostain syystä ja tietenkin tyttöjä juoksi vain joka puolella :-D. Ehdin just tyytyä tyttöpuoliseen Jigglyyn ja pyydystää sen, kunnes seuraavassa käänteessä sitten loikkaa poika esiin... Luonnollisesti.

Mutta mulla on ongelma... tiimissä on enää yksi paikka jäljellä ja tahtoisin niin jomman kumman Nidoranin JA Jigglypuffin mukaan tiimiin. Ja nurkan takana on Mt. Moon ja Magikarp-kaupustelijakin... haluan kaikki Zubatit ja Geodudet ja Parasit mukaan. Pitäisikö joku lempata ulos (Beedrill hahaha tai Mankey... tai molemmat xD).

Ajatuksia?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Beedrill on ehk paras heivata hevonkuuseen, koska ei siitä ötökästä ole ikävä kyllä mihinkään xD
    Mankey on ihan hauska, mutta mikä estää lemppaamasta sitä, kun paljon hauskempia on luvassa... :)
    Tykkään hirveästi näist firered-pelipostauksista, mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahh joo, toivoin että kaikki olisivat kanssani samaa mieltä Beedrillin lemppaamisesta :-D! Ei sillä, olisi ihan siistiä kouluttaa mokomaa, mutta kun on niin paljon muitakin!! En muista koska viimeksi olisi ollut joku Nidoran tiimissä...!

      Jee, kiva kun tykkäät :-). Minä tykkään näistä kommenteista!~

      Poista
  2. Beedrill eläkkeelle, ja ainakin Nidoran mukaan, vaikka naaraspuolinen.
    Mankey on ihan hauska mutta Primeapena käy vähän tylsäksi, joten ehkä sitten myöhemmin jotain vähän "epätavallisempaa" mukaan tiimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että naaraspuolinen Nido... jos vain onnistun sellaisen kaappaamaan mistään! Ekaa kertaa tuo 1% todennäköisyys tuntuu mielettömältä...
      Muuten Mankey voisikin olla hauska, mutta mulla oli se juuri... oliko se viime kerralla kun tätä peliä pelasin vai Yellowssa vai missä... Ja Kanto on täynnä jänniä pokéja, kuten Alakazam, Machamp tai vaikka Electabuzz!

      Poista
  3. Olen tylysti Beedrillin lemppaamisen puolella, sama kuin Maynkeynkin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä <3 Haluan ne pois, hahaa! Jotenki esim. Geoduden kokeilu kiinnostaa hirveästi...

      Poista
  4. Beedrill pois, ja voit Mankeyn jos haluat.

    Mut noi trainereiden iskurepliikit. Joskus iha outoja, sais itse tehdä oman iskurepliikin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooh, kyllä nyt houkuttelee lempata kummatkin noista mokomista ulos tiimistä.

      Mun täytyy oikeesti alkaa keskittyy niihin enemmän :-D. Legendaarista juttua!

      Poista
  5. Voi elämä sentään nuo polvihousut! Nauran sille jaksolle vieläkin! xD Lisäksi toi sun kuvaus tosta Beedrillistä nauratti mua ihan hirveästi! Näin käy kun alkaa lueskella näitä juttuja liian vähän tunteja nukkuneena. Kaikki naurattaa ihan liikaa. :D

    No joo, jos nyt joku pitäisi lempata ulos niin sanoisin ehkä Beedrill. Mankey voi mennä siinä mukana myöskin jos siltä tuntuu. Jigglypuff olisi kyllä mukava pitää taskussa edes jonkin aikaa, vaikka on kyllä Nidorankin ihana! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polvihousut on eeppiset! Mäkin haluan alkaa käyttää polvihousuja. Sitten kuulun siistiin polvihousujengiin.
      Hahaha no mut hei, parempi että naurattaa hirveesti kuin että itkettäisin porukkaa täällä! Ois pitänyt nimetä toi Beedrill Justiinkaksi. Jotenkin ihan sen nimen näköinen.

      Jigglypuff<3. Tai no en mä niin Jigglypuffista välitä, MUTTA KUN WIGGLYTUFF ♥___♥

      Poista
  6. Nooouuuuu!!! Jättäkää Beedrill rauhaan DD: Sitä ei muiden tiimeissä näe niin usein kuin esimerkiksi nidoking/queenia tai primeapea... Olenko todella ainoa joka haluaa pitää beedrillin mukana DD:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos beedrill lähtee, niin ota tilalle Paras :DD

      Poista
    2. Voi ei, kyllä sä vähän tunnut olevan ainoa, jolle Beedrillin säilyttäminen on kovin tärkeää... apua, nyt mulle tulee huono omatunto, kun haluan lempata sen pois tiimistä!

      Paras olisi kiva, mutta oon ihan just tosin käyttänyt sitä HeartGoldissa ja Bluen läpipeluussa D:.

      Poista
  7. Vähänkös eeppinen tuo Beedrill-spriten kuvaus. =D Itse en kyllä osaa sanoa että minkä poksun voisit dumpata pellolle, päättäkää vaan te muut. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla, että sekä Beedrill että Mankey lähtee... Olen niin julma. Muut voivat kokeilla joskus pelata Beedrillillä :-D.

      Poista
  8. Beedrillissä piilee kuule jotain mystistä voimaa, terveisin Maija-Beedrillin omistaja Crystalissa! Säilyi tiimissä ihan hamaan loppuun asti. Hiuksia sen kanssa sai kyllä repiä, joten ehkäpä olisi ollut helpompaa lempata se... ja ehkäpä suosittelen myös sinua lemppaamaan sen! Ja muutenkin tahdon nähdä miten Jigglypuff pärjää tiimissä:) Tai no, ties vaikka tulisin sen itsekin kokemaan, kun X:ssä tahdon jonkun Fairy-tyypin tiimiini ja Jigglypuff voisi olla varteenotettava ehdokas.

    Mankey saakoon vielä jäädä tiimiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä approovaan tota nimeä, Maija on mun toinen nimi. Hatunnosto myös Beedrillin pitämisestä tiimissä... mä en kestä apua haluan sen pois.

      Mä suosittelen Jigglypuffia! Oon ite käyttänyt sitä pari kertaa (hups, eihän mun pitänyt välttämättä käyttää pokéja, joita oon jo käyttäny useammin) ja Wigglytuff on niin söötti että ei se haittaa vaikka se pokémon ei pärjäisikään millekään.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!