FireRed - Osa VIII: Billin muodonmuutosleikit ja Misty

Mulla on ollut niin äärettömän huono loppuviikko, että olen vaan vollottanut sängyssä ;__;. Nyt asiat ovat taas paremmin, mieli aurinkoinen ja energinen, joten vastaan huomenna (no oikeasti tänään) vihdoin noihin hienoihin kommentteihin.

Mutta takaisin tähän postaukseen. Ihan ensimmäiseksi, katsokaa nyt tätä kauneutta:


Niin, niin, katsokaa! Siinä se on, minun oma Hocus-Abra. Sain kun sainkin sen randomisti vain poképalloa heittämällä, kun suivaantuneena päätin vaan kokeilla, josko se jäisi palloon. Hyvä näin, en olisi millään viitsinytkään Bubu-Jigglypuffia koulutella sitä muutamaa leveliä vain outspeedin toivossa. Tosin tutustuttuani 10-tasoisena pyydystetyn Hocuksen speediin, niin ei tuo Jigglyn speed nyt niin kaukana ollut, joten 9-tasoisen Abran outspeedaus olisi ollut hyvinkin realistista tyyliin tasolla 20. Abran nature on vieläpä Modest (nostaa Sp. Attackia, laskee Attackia), joten kävipäs tässä nyt varsin hyvä kauppa.


Viime kirjoitukessa kommenteissa Riuku mainitsikin, että ei ole ollut Fame Checkeriin tutustunut, kerta hän ei ole pelannut FR/LG:tä, joten tässä siis tosi lyhyt katsaus tuohon vekottimeen. Ehkä täällä on muitakin, joille se ei ole tuttu. Ei siis mikään järin kiinnostava, tuonne tulee vaan listaa mitä "kuuluisista" hahmoista on sanottu ja sitten perfektionistina täytyy kerätä kaikki juorut talteen. Ei muuta virkaa.


Hoitelin siinä sitten aika läjän kouluttajia, tämä Route 25 on aika mukava paikka, tykkään ihan tästä kohdasta peliä. Hyvin sai koulutusta esimerkiksi pikkuinen Abra, josta ei vielä ole mitään virkaa otteluissa eikä minulla ole sille edes mitään TM:iä opettaa. Jos olisi ollut, pitäisi sitä pitempään Abrana, koska Abra on söpö.
Route 25:n päässä on sitten Billin maja, Sea Cottage. Mua vähän hämmentää toi nimi. Onhan joo, meri tuossa semilähellä, mutta kuvittelisi jos hökkelin nimi on oikein Sea Cottage, niin että tuosta hökkelin mustasta aukosta avautuisi oikein merimaisema. Mutta ehei.

hoho threesome
Sen sijaan siellä on näkymä Cerulean Capelle, joka on kuulemma hyvä deittipaikka pariskunnille. Tuo poika käski minua painumaan tieheni :-(. Ei varmaan muuten uskalla pitää tyttöä kädestä, raukkaparka. No ehkä me häivytään nyt tuonne Billin keräilijäkammioon.


Kuten kaikki varmaan tietää, niin Billillä on vähän pulmia. Tyyppi on päättänyt tunkea itsensä tuollaisesta putkihässäkästä läpi ja muuttua pokémoniksi, mutta kokeilu menikin vähän mönkään ja siinähän sitä ollaan. Totta kai ukkoa on autettava hädässä ja käytävä painamassa tietokoneelta nappulaa, jolla muutos saadaan peruutettua. Ihme tunari tämäkin häiskä, hankkisi itselleen vähän apulaisia töihin, joilla kokeilla kaikkea tällaista.


No, auttamisesta on ainakin se hyöty, että Bill antaa meille avokätisesti lahjaksi lipun S.S Anne-risteilijälle, jonne hän ei alunperin edes ollut halukas menemään. Geeezz, tosi kiva. Oli pakko myös kaivaa Pokémon Specialit esiin ja laittaa tähän oheeseen Specialissa esiintyvästä Billistä. Siinä Bill on musta ihan pirun raivostuttava hahmo, huoh, harmittaa kun sekin esiintyy sarjassa muutamaan otteeseen. Hänestä sentään tuli tuollainen siisti mutaatio-Rattata.


Hahahaha voi ei kuolin tälle :-DD. "That's a bummer." Voi eii. Mutta come on, eikö me just sen Pokémon Collectionin takia tänne raahauduttu???? Tai sitä kaikki ainakin mainosti mulle, mutta silti mulle ei anneta edes mahdollisuutta nähdä sitä. Paitsi näkee tuolta PC:ltä ne pari hassua Eeveevolutionia, jotka jo kaikki tietää entuudestaan.


Billin luota juoksin oikeastaan aika äkkiä Cerulean Cityn salille. Koska wow wow jee, lisää trainereita joiden kanssa koulutella pokéja! Ja niinhän siinä kävi, että äkkiä tuolle iki-ihanalle Abralle sai jättää hyvästit, koska nyt minulla on Kadabra! Ja Kadabralla Confusion, kiitos siitä. Salikouluttajien jälkeen juoksin pikapikaa pikachusti kouluttelemaan nurmikentille. Oddishit kaatuivat tietysti Hocuksen Confusionista heti miten nenälleen, mutta Pikachun kanssa niitä vastaan ottelu oli kamalaa. Aina joku piru käytti PoisonPowderia. Onneksi Hocuksen Teleportilla pääsee äkkiä takaisin PokéCenteriin ♥!

Mutta katsokaa mitä minä taas viitsin tehdä:


Hoho, tämän piti olla paljon jännempi, mutta noh, hyvän (?) tuurin ansiosta kaikki jännitys jäi nyt kyllä kokematta. Mistyn Starmie on kyllä paha ainakin mun mielestä. Jos nyt vertaa joihinkin muiden alueiden 2. salipäälikköön, niin Misty on musta vaikein. Tosin siis, mä en oikein haluakaan käyttää saliotteluissa kuin sen saman verran pokéja mitä salijohtajallakin on. Eihän tuo olisi yhtään vaikea, jos olisin kaikki heittänyt sinne Starmieta vastaan yksi kerrallaan. Ja ehkä Ivysaur olisi voittanut tuon muutenkin hetkessä. Mutta ei! Tällä kertaa Cascade Badgen hankki Hocus ja Yellow!

Hienoa kun änkytän tuota suomea näissä videoissa niin huonosti. Joka toinen sana tuppaa tulemaan englanniksi nykyään, kun ne pälkähtää ensimmäiseksi mieleen, sitten lopputulos on joko änkytystä tai sitä että olen hiljaa enkä keksi haluamaani sanaa enää suomeksi tai sitten joku sana tulee jäätävällä suomienglannilla ulos. Tästä syytän "tavallaan/melkein/lähes/tulevaa"-poikaystävääni, jonka kanssa siis olen nyt joutunut puhumaan englanniksi koko ajan, joka päivä, joka tunti jo monen kuukauden ajan... voi suamen kiäli, elä hylkähä minua!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Voi miten ikävää kuulla että sulla on ollut vaikeeta! Mutta koitahan jaksella! Mikäpä piristäisi paremmin kuin taskuhirviöiden mäiskiminen sairaalakuntoon toinen toisensa perään? xD

    Kiva teksti ja hieno video, et kyllä yhtään änkyttänyt mun mielestä. ;) Ihan selkeeltä suomelta tuo mun mielestä kuulostaa. Heheh.

    Kiva että Abra kehittyi, saa nähdä kuka lähtee seuraavana tiimiin mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, hiukan draamaa, mutta kaikki taitaa olla nyt ihan jees.

      Hahaha, ite vaan tiedän että missä kohdin meinasin aloittaa puhumisen englanniksi suomen sijaan, niin jotenkin iskee korvaan herkemmin. Haha :-D.

      Ja jooooooo! Kadabra! Mua himottaisi saada tiimiin Machamp, Porygon, Electabuzz, Exeggutor, Hypno, Tauros, Rapidash, Rhydon tai vaikkapa Slowbro!

      Poista
  2. Loistava nimivalinta Abralle ;D

    VastaaPoista
  3. Heh heh, salivoitto tasan kahdel Pokella. Videon aikana ajattelin, jos Pikachu sais cricital hitin ja tulihan se! :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!