OmegaRuby ja AlphaSapphire ovat täällä!


Jees! Meikän odotus on ohi, ja Steelbook-AlphaSapphire on meikäläisen! Kädet syyhyävät jo pelaamaan, mutta ajattelin kuitenkin malttaa mieleni ja laittaa blogiin pari kuvatusta todistusaineistoksi. Mulle on muutenkin ollut tapana ottaa näistä pelikoteloista sun muista kuvia.Steelbook-kotelo on kyllä kieltämättä näyttävä. Lisäksi paketissa tuli vielä se normikotelo, joka on musta ehkä hitusen hassua... Ehkä tää on joku tekninen syy, että pelit tulee kaikki siinä samassa kotelossa, ja silloin saa sen + Steelbookin.

No niin, nyt kumminkin marssin tuota pikaa Hoenniin! Kuten Y:n kanssa tehtiin, niin nytkin on luvassa koko annos AlphaSapphire-etenemis -ja Hoennin tutkimuspostauksia. Stay tuned!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Omaani ei kuulu missään :´(
  Mutta sun Hoenn postauksia osotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Jee! En malta odottaa sun kirjotuksia! :D

  VastaaPoista
 3. Jees. :3
  Tännekin tupsahti Alpha Sapphire tänään pari tuntia takaperin. Vähän jäin vaan miettimään, kun steelbookia ei tullut... Käsittääkseni Cdonilta ennakkotilauksella olisi voinut olla mahdollisuus saada se? :i Pääasia on itselleni loppupeleissä kuitenkin se, että vihdoin ja viimein sain tämän pelin käsiini.

  VastaaPoista
 4. Vau! Ihan kateeksi käy, kun kjo pelkät kotelot näyttävät niin hienoilta tuossa kuvassa. :D Jään odottelemaan postauksiasi itse peleistä. ^^

  VastaaPoista
 5. Onnea sinne! Kivoja pelailuja ja täällä odottelen postauksia niistä!:)

  VastaaPoista
 6. Jes, postauksia odotellessa! :) Mikäli Omegaltani maltan, taidan nyt matkata kohti Hoennia ja kolmatta salia :P -->

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!