XY-anime: Jakso 15

Huh huh, luin uudestaan eilisen kirjoituksen ja typojen ja muuten vain omituiset sanavalinnat oikein hyppäsivät silmille. Pahoittelut noinkin virherikkaasta postauksesta :D. Kommentteihin vastaan huomenna, tänään mulle tulee vielä vieraita käymään. Mutta joo anyway...

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun nyt 19. yötä! Joko ollaan innoissaan? Täällä ainakin ollaan!

Jakso 15: Ottelunnälkä!

Pokemon jaksot suomi


Jos edellisissä jaksoissa on ollut vähän kulahtaneet ja ennen nähdyt ideat, niin ainakin meikäläisen muistiin tää on aika uusi tapaus :D. Painonhallintaa pokémonissa! Ei ainakaan nyt pälkähdä mieleen tällaista jaksoa.
Citronin Chespin on aikamoinen ahmatti ja vetää nassuunsa kaikkien osuudet jälkiruoasta. Tämän jälkeen Citron saakin karvaasti huomata, että pulskassa kunnossa olevasta Chespinistä ei oikein ole otteluihin ison mahansa kanssa.

Pokemon jaksot suomiPokemon jaksot suomi

Eureka on oikeasti paras matkustuskaveri mitä millään kaudella Ashilla on ollut :3. Se on niin söpö, hyväntuulinen ja reipas! Rakastan tuota kohtausta, missä Serena ja Eureka nukkuvat teltassa yötä yhdessä - Serenalle tämä on ensimmäinen kerta, kun hän yöpyy ulkosalla, eikä hän suoraan sanottuna ole siitä aluksi kovin innoissaan. Serena ja Eureka kumminkin pitävät hauskaa ja imitoivat pokémoneja yhdessä :3. Too cute! Haluun myös :(! Ja toi Tyrantrum-onesie! Oon päättäny tehdä itselleni sellaisen :3.
Sillä välin Citron on keksijänpuuhissa ja kehittelee Chespinille kuntoilulaitetta.

Pokemon jaksot suomi

Harmillisesti Chespin vaan ei ole kuuntelemassa Citronin dietti-ideoita, vaan pokémon on harhaillut herkullisten tuoksujen viemänä metsän läpi tällaisen herttaisen mummelin mökille. Mummeli syöttääkin Chespinille aika määrät herkkuja. Chespiniä etsivä Citron näkee Chespinin onnellisesti mussuttamassa herkkuja, ja tietty dramaattisten Pokémon-lasten tapaan Citron arvelee, että Chespin vihaa sitä nykyään.

Pokemon jaksot suomi
Mutta mummon herkkujen takana onkin juoni; mummeli haluaa käyttää Chespiniä ottelussa aviomiestään vastaan. Tää on niin huvittava ja kultainen pariskunta :D. Hahaha, näiden suhteelle tuli kyllä hymähdettyä ja kunnolla. Jostain mummolla ja ukolla on riita menossa ja kumpikin haluaa anteeksipyynnön toiselta. Tällaiset asiat selvitetään tietysti pokémon-ottelulla, mutta harmillisesti ukolla on pätevämpi pokémon, Delphox. Mummo kuitenkin uskoo, että Chespinin avustuksella tilanne kääntyy hänen hyväkseen :D. Nää on niin sweet, ukko kutsuu mummelia haniksi ja sillee (täytyisi katsastaa suomidubbi ja tarkistaa, mitä siellä oikein käytetään) :D.

Pokemon jaksot suomi

Pullea Chespin on ottelusta totta kai kauhuissaan, mäkin olisin Chespininä, vaikka ei olisikaan liikakiloja vyötäröllä :D. Kauempana Ash, Serena, Citron ja Eureka kuulevat ottelun tuoksinnan äänet ja juoksevat paikalle. Pienen empimisen jälkeen Citron ryntää avustamaan Chespiniä ja hoitaa ottelun loppuun. Hienosti  Chespinin kilotkin saadaan parissa minuutissa karistettua :D. Ottelun viime hetkillä tunteet kuumina käyvä ukonkäppänä niksauttaa selkänsä (tääkin on niin mainio :D) ja ottelu jää siihen. Mummo ja ukko sopivat riitansa, joka johtui siitä, että ukkeli on vähän vihjaillut mammalle painonpudotusta :''''''''''DDDD. Kuolen, tää on niin mainio!

Arvosana: 4/5, sinänsä tylsä jakso, mutta kuitenkin ihan timantti.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Itsekin tykkäsin kyllä tuosta vanhasta pariskunnasta, hienot hahmodesignit molemmilla. Itse ihmetelin mistä Clemont/Citron veti sen ajatuksen että Chespin lähti lätkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Tollasia viehättäviä ja simppelin persoonallisia hahmoja saisi olla enemmänkin :). Citron on ehkä vähän drama queen :D.

   Poista
 2. Tässä jakso, joka saa Delphoxin näyttämään ihan perhanan loistavalta ja upealta, miksi oi miksi sen 3D-mallin pitää olla niin... Tietyökartiomainen. Ei päästä pokemonia ollenkaan oikeuksiinsa ja laittoi enemmänkin vaan ärsyttämään, että alunperin vihasin Delphoxia ihan sysipaljon, vaikka se on oikeasti hieno pokemon.

  Mitä OR/ASiin tulee, 20 päivää on pitkään jos ottaa huomioon, että koko muu maailma saa ne vajaan parin viikon päästä, ja mitä luultavammin ensimmäiset saavat pelin käsiinsä viimeistään ensi viikon alkupuolella. Katkeruus. Onneksi viimeisen ennen laukaisua julkaistavan Coro Coron pitäisi vuotaa esille tässä ihan juuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin Delphox näyttää tässä tosi hienolta ja nyt kun mainitset, niin onhan sen 3D-malli vähän... meh. Musta Delphox voisi edelleen olla hiukan jännempi, onhan kyseessä kuitenkin noita-pokemon ja musta Braixen on designiltaan paljon jännittävämpi kuin isoveljensä. Mutta se Delphoxin taikasauva on upea :3.

   Jep, onhan se muihin verrattuna paljon :(. Itse saan pelini päivää aikaisemmin, 27. päivä, mutta eihän sekään tietty hirveästi lohduta. Typerä maailma, en kyllä käsitä miksi EU-julkaisu on viikon muuta maapalloa myöhässä? Tosin, ennen muinoinhan pelejä sai odottaa kuukausikaupalla japskijulkaisusta...

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!