Luukku XIV: Hyvää joulua kaikki lukijat ♥

WOHAA, onnistuin kuin onnistuinkin pitämään lupaukseni päivittäisestä blogin pitämisestä, vaikka olikin tässä kaikkea sairastelua ja välillä inspiraatio laahasi pohjamudissa, kun en keksinyt yhtään, että mistäs sitä tänään kirjoittelisi.

Bloggarinne ja blogin maskottipokémon Torterra toivottaa kaikille super super super hyvää joulua ♥.


Mun piti etsiä jostain tonttulakki päähän, jotta kuvasta olisi tullut ees hiukan jouluisempi, mutta enpähän löytänyt. Tässä kumminkin hyvin epäjouluinen ipod-laatuinen "joulu"kuva! Tää oli tällainen välihehkutus joulusta, koetan kyllä soveltaa tänään jotain Pokémon-aiheista legendaakin vielä tänään, mutta se tulee vasta illemmalla sitten.

Lisäksi, jos ette oo sattuneet huomaamaan, niin tämän kirjoituksen jälkeen tälle vuodelle olisi kerääntynyt yhteensä 87 kirjoitusta... Mikä tarkoittaakin sitä, että mulla on tässä tän päivän jälkeen kuusi päivää aikaa täyttää blogia 13 kirjoituksen verran, jotta saan tässä kirjoituksessani uhkaamani 100. postausta täksi vuodeksi täyteen...

... joten kirjoitustahti sen kun vaan kiristyy :DD.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Hyvää joulua Avri! Ja onnittelut vaan joulukalenterin kiitettävästä ylläpitämisestä:) Ilo on lukea tekstejäsi!
    btw, tyylikkään näköinen paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Munchy! Toivottavasti joulu on ollut kiva :). Ja kaikki ilo kirjoittelusta on ihan mun puolella, kiva kun luetaan ja sillee.
      Ja ooooh, kiitos, toi paita on ihan uusi ja tykkään siitä sairaasti! Eilen ostin tuon talteen pois alennusmyyntien tieltä, kun oli niin mainio :D.

      Poista
  2. Hyvää joulua Avrille :)! Tää joulukalenteri oli paras idea. Ensi vuonna myös? ;)

    Olet muuten ihan älyttömän nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää joulua itsellesikin! :) Täytyy tehdä tästä kalenteroinnista traditio :D.

      Ja thanxx!

      Poista
  3. Hyvää joulua siullekin! <3

    Kauheita joulukiireitä ja väsymystä ollut joten en ole oikein päässyt tänne vähään aikaan kommentoimaan, mutta nyt tietenkin aattona pystyin siihen taas. Jossain vaiheessa voin vielä sanoa jotain noihin aikaisempi postauksiin.

    Ja paljon onnea vaan kun joulukalneteri pysyi yllä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluja sinulle Riuku ♥.

      Jep, ymmärrettävää että joulukiireet jyllää :). Toivottavasti nyt on sulla aikaa hengähtää ja nauttia joulurauhasta, ennen kuin taas arki palaa uomiinsa.

      Poista
  4. Oikeen iloista ja ihanaa Joulua Avrille! :D
    Tämä joulukalenteri oli ihana ja odotan innolla uusia postauksia! :) Ja oi miten ihana tuo Troterra tuossa kuvassa!! <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, kiitos samoin näin myöhässä :D!
      Joooooooh, täytyy kirjoitella taas ahkerasti! Ei ehkä enää joka päivä kummiskaan, mutta selkeästi useammin mitä ennen. Ja eikös vaan, tuo Torterra on niin ihana ♥.

      Poista
  5. Herraisä sie oot nätti. ;o

    Myöhästyneet jouluntoivotukset (todella!) Tarkoitus oli laittaa tekstiviestiä aattona ja toivotella joulut, mut sinä ja samoin kuin kaikki muutkin kaverusotukset sitten siinä aaton touhujen ohessa pääsivät sitten unohtumaan kun puhelin oli takin taskussa koko ajan. :((

    Mutta toivottavasti aatto ja joulunaika meni ylipäänsä hyvin ja seuraavana fiilistelläänkin sitten uuttavuotta!

    Itellä alkaa luultavasti heti tammikuusta 6Gen-reportaasi, sillä minu lähteet on alkaneet jo kaivamaan Gamefreakin ja Masudan lausuntoja esiin erinäisistä japanilaisista lähdistä yms. Joten tällaista aihetta saa ainakin miun suunnaltani odottaa. :3

    Kimmy kuittaa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö kaikki Pokémon-tytöt (ja pojat) oo automaattisesti nättejä :D.

      Ja kiiiiitos samoin Kimi! Kyllä jouluntoivotukset toimii hyvin näin jälkikäteen ja blogin kautta :D Ja uusia vuosiakin sulle tässä samalla!

      Ooh, ihan mielenkiinnolla jäädään sitten odottamaan 6. generaation julkaisua. Johan olisi aikakin, 3DS on jo ollut liian kauan markkinoilla ilman pääsarjan poképelejä :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!