Luukku IX: Munchy & Pokémon Black 2 - Route 4

Hei taas! Kiirettä pukkaa, joten aina vähän hilkulle jää näiden luukkujen teko minun osaltani, mutta yritellään nyt kuitenkin:) Ajattelin kertoa tänään vähän Pokémon Black 2-pelin pelaamisestani. Innostuin sen aloittamiseen about samaan aikaan kun Avri aloitteli Platinumiaan (mistä olemmekin kuulleet hänen blogipostauksissaan). Muistanette varmaan maininnan Aino-nimisestä Dewottistani? :D Avri on varmaan ehtinyt pelaamaan Platinumiaan paaaljon enemmän kuin minä tuota Black 2-versiotani, mutta hiljaa hyvä tulee, eikös vaan?

En ollut viikkoon tai jopa kahteen (omg) pelannut peliä, mutta ihan tätä luukkua varten ajattelin ottaa konsolin kauniiseen käteeni ja pelata vähän eteenpäin. Viimeisin tallennus oli näköjään jäänyt Nimbasaan, mutta muistin, että edellisellä reitillä aavikkoineen oli vielä paljon tekemätöntä juttua, joten palasin heti sinne. Yksi tekemättömistä asioista oli viimeisen tiimiläiseni nappaaminen (täytyy muuten pahoitella äärimmäisen pahaa kuvalaatua, mutta tällä täytyy nyt mennä!):


Siinä se komeilee! Olin jo etukäteen päättänyt hankkia joukkooni Maractusin, ihan vaan sen takia kun se tuntuu olevan niin hyljeksitty Pokémon eikä kukaan sitä käytä:D Paitsi minä nyt! Olen vähän innoissani saadessani testata sen kykyjä. Desert Resortilla yllätyin kun vastaan tuli mm. Sandshrew, jonka en yhtään muistanut olevan mukana Black 2:n ja White 2:n (paremmassa) PokéDexissä - jotenkin olin tähänkin pisteeseen asti ajatellut dexin olevan sama kuin alkuperäisissä Blackissa/Whitessa (eli pelkkiä Unovan otuksia). Parempi näin! Vaikka olisi kai tämä pitänyt jo ymmärtää paljon aikaisemmin, ja tiimissäkin on monta ei-Unovalaista... nojaa.


Ainiin, tässäpä sitten tiimini kokonaisuudessaan. Poika-Dewott nimeltä Aino (joka on best XD), Koiro-niminen Lucario, Rekku-Growlithe, Palliina-Zubat (älkää kysykö), Ebinz-Eevee sekä viimeisimpänä Maractus, joka sai lempinimekseen Eila. Tämän idean bongasin tälläkin hetkellä pöydälläni olevasta Eila-kevytmaitojuomapurkista:D Eilahan sattuu olemaan kaiken lisäksi poika. Onkohan mulla joku cross-gender juttu tässä nyt meneillään... On kyllä aika värikäs kokoonpano, vaikka itse sanonkin.

En halunnut syventyä sen suuremmin Desert Resortin saloihin, ja oikeastaan alkoi muutenkin tympimään tuo aavikko kun Maractus ei ilmestynyt niin millään, mutta kaiken maailman Sandileja, Darumakoja ja Trapincheja tuli kyllä vastaan jatkuvasti! Saatuani kaktuksen mukaani siirryin takaisin Routelle 4, mikä on muuten tässä Black 2:ssa aika kivan näköinen. Tai jotenkin siisti idea, että silloin aikoinaan niin karu ja keskeneräinen reitti on nyt saatu valmiiksi ja moderniksi. Olen alunperin omistanut White 2:n, ja siinähän tämä reitti on "valmiina" sellainen rauniomainen silti, mutta tässä Black 2:ssa se on tosi moderni ja siisti. Nice.

Ottelin joitakin kouluttajia vastaan reitillä, mutta sitten alkoi pelaaminen tökkimään ja stressihuolet iskemään ja kiirettä iskemään, että oli pakko pistää vähän vauhtia:D Kovasti jäin harmittelemaan muutamaa itempalloa, jotka jäivät hakematta... ehkäpä sitten myöhemmin!

Reitin yläpäässä on Join Avenue, johon olin koukussa kun aikoinaan pelasin White 2-versiota. Tuolloin taisin saada sen maksimitasolle ja täyteen kukoistukseen. Nyt en tiedä, jaksanko moisen kanssa pelleillä, mutta tottahan mun piti sinne ensimmäinen kauppias saada. Ohessa siitä kuvamateriaalia, ja sopivasti jokin heitukka juoksi juuri ohi ja huikkasi jotain tosi söpöä. Tykkäsin kyllä kovasti tästä Join Avenuen ideasta, ja erityisesti munia hatchatessa se yksi munakauppias (onpas härön kuuloista) oli tosi hyödyllinen! Mitä mieltä muut ovat tästä?


Aloitin tallennukseni Nimbasasta, ja lopetan tallennukseni sinne. Loppuun ajattelin vähän summata tätä pelaamiseni alkuvaihetta. Black 2 ja White 2 alkavat siitä kivasti, että pelaaja oikeasti asuu isossa kaupungissa pienen kyläpahasen sijaan. Ja ensimmäinen salijohtajakin (Cheren) löytyy jo samasta kaupungista, vaikka häntä vastaan ottelemaan pääsee vasta myöhemmin. Tykkään muutenkin kovasti pelin alkuvaiheista paaaljon enemmän kuin alkuperäisten Blackin/Whiten. Floccesy Ranch on esimerkiksi tosi söpö, ja Virbank City on kaikessa rockiudessaan tosi cool. Castelia City on tosin edelleen ärsyttävän iso minulle, ja yritin mahdollisimman nopeasti käydä siellä kaiken läpi päästäkseni vain eteenpäin:D Tosin sieltäpä tarttuikin peräti kaksi tiimiläistä mukaan, että ei se varmaan ihan turhin paikka ollut.

Lupaan ehdottomasti palata jossakin luukussa pelin pariin uudestaan, ja tehdä "part 2"-postauksen pelin etenemisestä. Jos vaan ehdin siinä etenemään! XD Tämä teksti kun jäi harmikseni vähän nopeahkoksi tapaukseksi, höhh!

---------------------------------------------

Sitten vielä tämänpäiväiseen tehtävään! Tämä liittyykin vähän tuohon Join Avenueen...

Jos pistäisit pystyyn Pokémon-kaupan tai -yrityksen, minkälainen se olisi? Olisiko se esimerkiksi perinteinen Poké-Mart, vaiko lelu-, vaate- tai rautakauppa, tai kenties palveluita tarjoava yritys, kuten Pokémon-kampaamo tai -kylpylä?


Vastaukset ja perustelut (!) (max 800 merkkiä!) TÄNNE:) Ja uudet Wonder Tradet kannattaa myös tsekata!Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Avri varmaan tykkää kun sulla on tiimissä Lucario Ainon lisäksi x). Repesin kyllä noille cross gender nimille x).

  En ole pitkään aikaan pelannut White 2:stani ja juuri nuo Castelia ja Nimbasa Cityn tietämillä olevat jutut ovat vähän unohtuneet... join avenue oli hauska mutta en tainnut saada sitä koskaan isoimmalle tasolle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! Aino ja Koiro ovat kaiken lisäksi ylimpiä ystävyksiä;) Ehkä yritän levittää vähän avointa katsomusta maailmaan näillä mun cross-gender nimillä haha!

   Monet asiat tuntui minultakin unohtuneen, en esimerkiksi muistanut Castelia Sewersia juuri yhtään! Ja varmaan tulee vastaan vielä monta muutakin asiaa, joista tulee "ainiin, tällainenkin näissä oli"-elämys:D

   Poista
 2. Hahah, sun Pokemoneilla on kyllä mahtavat nimet. xD Kiva nähdä että joku käyttää Zubatia. Se on niin inhottu Pokemon. Tsemppiä seuraavaan saliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos! Zubat on osoittautunut aika kivaksi tapaukseksi, Golbatia ja Crobatia odotellessa... ja kiitos, Elesa on varmaan seuraava salivastukseni, iiks!

   Poista
 3. Jooo hei omg mitä tää nyt Munchy tarkoittaa, että sulla on joku Lucario tiimissä myös? :O I trusted you!

  Mut jes, mä ainakin haluan kuulla Ainosta lisää (kehujen kera totta kai). Mulla on ollut ihan hirveä into pelata BW2:sta viime aikoina, mutta en millään viitsisi pyyhkiä White2:n tallennustani mistään ja ei oikein viitsisi ostaa Black2:stakaan kovin kalliilla. Muistan kyllä nauttineeni tosi paljon White2:n tarinasta ja Unovakin oli jotenkin jännempi siinä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg anteeksi ollaanhan silti kavereita??

   Ehdottomasti Platinumisi jälkeen Black2/White2-peluuta listalle!;) Tää on nimittäin aika kivaa, jos vaan olisi enemmän aikaa sen pelaamiseen!

   Poista
 4. Aawssssss Pokemon lelukauppa ^<^

  VastaaPoista
 5. Oon menossa route nelosella Blackissä. Mieluumin olisin aloittanut White kagosen, mutta Avrin tavoin en raaskisi pyyhkiä pois vanhaa tallennusta. Black 2 painostettiin myymään pois, mikä on harmi. Tykkään kakkos osien maailmasta ja tarinasta tosi paljon. Etenkin alkupuolen uudet routet tuovat edelleen tosi kivoja viboja orvasketeen.
  En ole kuitenkaan white2ssa kehitellyt Join Avenueta ihan tappiin asti, ja onkin kokp mesta päässyt aika lailla unohtumaan. Ehkä pitäisi käydä kurkkaamassa millä mallilla se on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla huudeilla mennään! Joo, vanhojen tallennuksien pyyhkiminen on aina vähän kurjaa - onneksi minun ei tarvinnut tehdä sitä tässä tapauksessa vaan vanha kunnon White 2 on edelleen koskematon:)
   Käy ihmeessä kurkkaamassa, ehkä ihastut Unovaan uudestaan!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!