Luukku VII: Pokédex: Bellsprout, Weepinbell ja Victreebel

Täällä taas! Tänään vastaan kaikkiin kommentteihin, joihin en viikonloppuna ehtinyt vaistailla :). Tänään on hyvä päivä taas avata joulukalenterin luukusta hiukan Pokédexiä. Pistän huomisen aikana pokémonien kuvat uusiksi paremmassa valaistuksessa...

Bellsprout

Bellsprout ja Vine Whip
"A carnivorous Pokémon that traps and eats bugs. It uses its root feet to soak up needed moisture." - Pokédex (Red&Blue)

Tässä onkin pokémon, jota olen jopa käyttänyt ihan tiimissä asti :D. Bellsprout on joskus ennen muinoon päätynyt LeafGreenin tiimini, tosin en oikein muista, pelasinko sitä tallennusta ikinä loppuun asti. Bellsprout on jotenkin... niin kummallinen. Se on tavallaan aika karsean näköinen, mutta toisaalta jotenkin tosi mainio - Bellsproutista legendaarisimmat muistot liittyvät tietysti Jeanette Fisherin Bellsproutiin, jonka Ash kohtasi Indigo Leaguen 4. kierroksella ja joka melkein tuli ja murskasi Ashin haaveet jatkoonpääsystä. Edelleen yksi lemppari otteluitani ja Bellsprout nin pokémonina on jotenkin kiehtova juuri siinä suhteessa, että miten se ottelee! Animessa usein Bellsproutin Vine Whip on aika tylsä ja lähtee vain tuolta pään tietämiltä... mutta mangassa on nähty myös tuollainen Bellsproutin juurista lähtevä Vine Whip - joka tuntuu loogisemmalta ja näyttää tosi siistiltä. Virallinen Pokémonin käsikirja kertoo Bellsproutista näin:

"Bellsprout on kärpäsloukkua muistuttava kasvi-Pokémonlaji. Se pyydystää ja syö ötököitä. Sen juuret imevät maaperästä kosteutta. Jos suunnittelet pyydystäväsi villin Bellsproutin, varaudu käyttämään tehokkaimpia ottelutekniikoitasi, ettei Bellsporut ehdi käyttää Kasvamista (Growth) aseenaan."

Ahahaha ai apua. Kai ootte kanssa käyttäneet vain tehokkaimpia pokémonejanne Bellsproutea vastaan XD.
Pituus: 70 senttimetriä
Paino: 4 kiloa
Abilityt: Chlorophyll ja Gluttony
Kehittyy: Tasolla 21

Weepinbell

Weepinbell ja PoisonPowder
"At night, a Weepinbell hangs on to a tree branch with its hooked rear and sleeps. If it moves around in its sleep, it may wake up to find itself on the ground." - Pokédex (Emerald)

Weepinbell on tosi kumma! Se on niin... en edes tiedä miten sitä kuvailisi! Sillä lailla ihan hauska, että tykkään, kuinka koko tämän Pokémon-lajin eri muodot näyttävät tosi freeshiltä ja erilaisilta toisiinsa verrattuina, mutta silti niistä kyllä näkee sen loogisen kehityksen. Tai siis että Bellsproutilta surkastuu jalat pois ja Weepinbell lopulta kasvaa ja kääntyy ylösalaisin kehittyessään Victreebeliksi.

"Serkkunsa Bellsproutin tavoin Weepinbellkin lähtee mielellään kamppailuun Kasvamistekniikkaan luottaen. Sitten seuraa pösäys Myrkkyjauhetta. Lopuksi tilkkanen Happoa, ja ottelu onkin siinä." - Virallinen Pokémonin käsikirja

Jahas, että sellaista sanottavaa on kirjalla Weepinbellistä :D. En jotenkin voi olla tuijottamatta aina tuota Weepinbellin typerän ammottavaa suuta... Onkohan siitä yhtään kuvamateriaalia suu kiinni?
Pituus: 1 metri
Paino: 6,4 kiloa
Abilityt: Chlorophyll ja Gluttony
Kehittyy: Leaf Stone

Victreebel

Victreebel ja Wring Out.
"This horrifying plant Pokémon attracts prey with aromatic honey, then melts them in its mouth." - Pokédex (Silver)

Victreebel on kyllä komea pokémon! Eihän tuo nyt mihinkään suosikkeihin kuulu, mutta jollain tavalla kuitenkin hieno ilmestys. Victreebelhän kuulostaa aika kamalalta tapaukselta Pokédex-entryjen perusteella, muutamassakin mainitaan, miten huhutaan Victreebel-lauman elävän syvällä jossain viidakossa... mutta että kukaan ei ole koskaan palannut kertomaan niistä :S. Muutenkin koko Victreebelin evoluutiokaari on aika brutaali ja kiinnostava siinä suhteessa, että nämä ovat kaikki kärpäsloukkuja ja niiden ötököiden metsästyksestä puhutaan paljon Pokédex-entryissä... vaan mitäköhän ötököitö ne sitten syövät? :D Esimerkiksi Bellsproutin kohdalla tyyliin ainut tarpeeksi pieni pokémonötökkä olisi Joltik... Noh, joka tapauksessa. Oonko ainut, joka oli animessa aina vähän hämmentynyt Jamesin Victreebeleistä? Niitähän oli kaksi ja oliko sillä aluksi Weepinbellejä ja mistä se saikaan ne ja-aaaaaaa anyway :D. Vaikka olen animea katsonut monesti, niin silti jotenkin tämä Jamesin Victreebelit hämmentävät mua.

"Jos satut omistamaan Lehtikiven, pystyt ehkä muuttamaan Weepinbellin Victreebeliksi. Kerrotaan, että Victreebelit elävät valtavina laumoina syvällä metsän sydämessä." - Virallinen Pokémonin käsikirja

Pituus: 170 senttimetriä
Paino: 15,5 kiloa
Abilityt: Chlorophyll ja Gluttony

Ovatko muut käyttäneet Victreebeliä ja muita tiimeissä? :D

-----------

Ja nyt luukkutehtävänä onkin Who's That Pokémon... eli:

Tämä pokémon on pelättykin metsän vartija. Vaikka se ei olekaan edes puoliksi Psychic-tyypiä, se voi lukea vastustajansa ajatuksia ja ennakoida siten, mitä tehdä.

Eli jos mielestäsi tiedät oikean pokémonin, voit lähettää vastauksesi jälleen tänne! Ja käykää ihmeessä myös katsastamassa meidän tämänpäiväiset, uudet Wonder Trade -pokémonit ja äänestäkää mieluistanne :D!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Oli mullakin joskus LeafGreenissä, mutta ei ole enää missään tallessa. Pitäisi joskus taaa ottaa nämäkin käyttöön uusissa peleissä. Indigo liigan Bellsprouten muistan hyvin, olin ihan puulla päähän lyöty ja oikeasti yllättynyt miten se melkein pieksi Ashin Pokemonit :) Voi niitämaikoja. Jamesin Veebinbell/Victreebell juttu herätti kyllä,paljon hämmennystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että en ole ollut ainoa, joka on ollut hämmennyksissä Jamesin Victreebelien kanssa :D. Indigo League-kaudella oli turhan vähän hienoja otteluja, mutta tuo Bellsprout-ottelu on ollut ainakin mun mielestä jotenkin yksi hienoimpia. Ja yllättävimpiä. Siinä oli oikeasti jotain sellaista twistiä ja ideaa!

   Poista
 2. X:ssä olen viimeksi kouluttanut Victreebeliä, jonka breedasin joku aika sitten.
  Itseäni on häirinnyt se, että animessa Bellsprout on näytetty korkeampana kuin Weepinbell, vaikka toisinpäin se menee. Jännää muuten, että Victreebel sai animessa pitää alkuperäisen kirkuvan äänensä.
  Rakastan muuten edelleen Jamesin Victreebeliä https://www.youtube.com/watch?v=c4WeBVyKWmA <-- ihan jo pelkästään tuon vuoksi XD.
  Se oli muuten aika kamala, kun Chansey operation jaksossa Voltorb oli juuttunut Weepinbellin suuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja mua häiritsee että Pokédexin mukaan Bellsprout on vain 10 senttimetriä Machopia lyhyempi... kuulostaa jotenkin pelottavalta XD. Jamesin Victreebel on kyllä mainio... ja niin on sen äänikin!

   Oi joooo, muistan tuon jakson! Se oli kyllä aika brutaalia, voi Weepinbell-raukkaa, kun se ei varmaan saanut kovin hyvin hengitettyä. Hyrr. Se jakso oli muuten hyvä :D.

   Poista
 3. Mulla on myös ollut Bellsprout tiimissä LeafGreenissä. Olen aina tykännyt kyseisestä Pokemonista. Se on jotenkin mystinen ja outo, mutta samalla tosi suloinen ja hauska. :D Weepinbell on aika rumilus enkä pidä siitä kauheasti, mutta Victreebel taas on hieno! Tykkään tuosta ideasta kuinka pikkuruisesta Bellsproutista muuttuu tuollainen valtava lihansyöjäkasvi. Victreebel oli LG-tiimissäni loppuun asti, jossa sen tehtävänä oli suurimmaksi osaksi myrkyttää kaikki vastustajat. Jamesin Victreebelit ovat aika mystisiä munkin mielestä. Mutta on söpöä että ne lopulta rakastuivat toisiinsa ja jatkoivat elämäänsä onnellisina yhdessä, hahah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, true match maker James :D.

   Aa, kiva kuulla, että Victreebelille on suosiota! Mun pitäisi varmaan tätäKIN kokeilla taas uudemman kerran kunnolla tiimissä. Kunhan ehdin XD. Musta koko evoluutiokaaressa on kyllä hieno idea, se on jotenkin niin looginen olematta tylsä!

   Poista
 4. Löytyy leafgreen tiimistä Victreebel

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!