Luukku XVI: Top-5 Pokémonit, joita haluan käyttää tiimissäni

Hoi moi! Kamalaa mitkä kiireet! Koetan huomenna parhaani mukaan vastailla kommentteihin ja kommentoida myös Munchyn mainioita kirjoituksia taas vaihteeksi!

Tänään vuorossa taas tällainen... no en edes tiedä millainen luukku tämä oikein on :D. Jotain Pokémon-pohdintaa, haha! Anyway, tiedättehän miten koko ajan selitän, että haluaisin käyttää sitä ja tätä pokémonia jossain tiimissäni. Tänään siis päätin vähän listata ja pohdiskella, että mitkä olisi sellaisia pokémoneja, joita haluaisin käyttää niin pian kuin mahdollista tiimissä.

Okei, ihan ekana olisi varmaan se Machamp, mutta en nyt laske sitä tähän, kun kerta just pyydystin sen Machopin Platinumissa :D.
 


Vaikka ajattelin, että tämä top-5 ei ole missään järjestyksessä, niin mainitsen silti ekana sen pokémonin, jota olen pisimpään ja varmaan eniten halunnut käyttää tiimissä. Nimittäin Abomasnow! Joskus aluksi en tykännyt yhtään Abomasnown ulkonäöstä, Snooverista kylläkin, mutta Aboma vei kyllä aikansa, jotta pääsin pokémonista vähän enemmän jyvälle :D. Abomasnow on jotenkin mahtava ilmestys ja tykkään kyllä tosi paljon siitä, että se sai myös mega muodon myöhemmin itselleen. Jotenkin kiva, kun Abomasnow on niin sellainen... ei selvä design? Tai siis kun se perustuu osaksi ikivihreisiin puihin, mutta se ei kumminkaan näytä miltään tavalliselta puulta, vaan siihen on tuotu tuota yetimäisyyttä myöskin.
Seuraavalla listalla olisi ne jo Platinum-kirjoituksessaninkin listaamani Honchkrow ja Mismagius! Voi apua, miten kovasti haluaisin ottaa Platinumissakin nämä kummatkin tiimiini. Näiden kohdalla tykkään ihan hirveästi niiden ulkonäöstä, mutta niissä on sitä jotain... luonnetta! Nämä kummatkin näyttävät niin särmikkäiltä ja erityisesti Honchkrowin hattumainen pää on jotenkin tosi mainio :D. Honchkrow näyttääkin vähän joltain salapoliisilta, joka ei kaihda keinoja selvittäessään tapaustaan. Mismagius on taas jotenkin niin miellyttävän perinteinen tuossa noitamaisessa lookissaan, että olen aina pitänyt siitä. Hassua vielä, kun Ghost/Dark/Flying -pokémonit eivät ole millään tavalla mun suosiossani - oikeastaan nuo kolme ovat varmaan yksiä harvoimmin käyttämiäni pokémoneja. Sikälikin siis olisi jännittävä kokeilla näitä kahta! No, jompikumpi lähteekin Platinum-seikkailuun!


Voi Golurk sentään. Mulla ja sillä on jotenkin vaikea suhde :(. Olen ihan Whitesta alkaen miettinyt, että voisin kokeilla Golurkia, mutta ei se sitten päätynyt tiimiin. Blackissa pohdin samaa, mutta silloinkaan en sitä ottanut. Sama tapahtui myös White2:ssa. Ja Whiten uudelleenpeluussa. Golurk on mun mielestä todella siistin näköinen jollain tapaa tuossa ilmeettömyydessä ja golem-maisessa mekaanisuudessaan kamalan pelottava :D. Mutta joka kerta, kun mietin että sen voisi ottaa tiimini, niin en sitten kumminkaan ota! Ehkä Golurk pääsi osaksi tähän listalle senkin takia, että toivon käyttäväni sitä pian, jotta sitten ei enää tarvitse miettiä, että tuotakin pitäisi käyttää. Apua, oon ihan hassu nyt.


Viimeisenä, mutta ei tokikaan vähäisimpänä, onkin Xatu! Xatu on musta aika unohdettu pokémon noin kaiken kaikkiaan, vaikka sillähän on tosi siisti design ja jotenkin aika hyytäviä Pokédex-entryjäkin. Rubyn Pokédexkin sanoo, että ihmiset uskovat Xatun seisoskelevan paikallaan koko päivän, koska se pelkää kaikkia niitä kammottavia asioita, joita se on nähnyt tulevaisuudessa. Hyrrrr. Muutenkin Xatu on jotenkin tosi outo... ja outo on jees. Natulla ja Xatulla on muutenkin sellainen movepool, että aina jos kohtaan esim. HG/SS:ssä jomman kumman näistä mystisistä linnuista, niin ne käyttävät aina läjän hyökkäyksiä, joiden olemassa olon olin täysin unohtanut. Kuten vaikkapa Stored Power, Miracle Eye, Lucky Chant... joten joo, ehdottomasti Xatu! Haluan kokeilla sitä tiimissäni PIAN :D.

Tietysti tätä listaahan olisi voinut jatkaa vaikka kuinka ja kauan... Esim. Jynxiä, Weezingiä, Scizoria, Greninjaa, Klefkiä, Donphania, Ursaringiä, Cacturnea, Exploudia ja Ludicoloa olisi kiva päästä kokeilemaan... ja vähän kaikkia muitakin XD.----------------------------------------
Ja sitten tehtävä, luukun teeman mukaisesti!

Mitä pokémonia sinä haluaisit seuraavaksi koittaa tiimissäsi? Kerro myös miksi!

Jätä vastauksesi TÄNNE. Uudet Wonder Tradet voi tsekata TÄÄLTÄ.Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Halusin Abomasnowin heti ekaan Diamondin tiimiin, mutta sen sai niin kovin myöhään ettei se sitten mahtunut mukaan. Aloitin Platinumin alkuvuiodesta, mutten muista yhtään otinko sen tiimiin :D Ainakin aikomus oli, pitänee ihan tarkistaa. Ja Golurkin otin nyt meneillään olevaan Blackiin. Shinyna se olisi kiva, mutta on tuo sininenkin iha ok.
  Pokemoneista joita haluaisin käyttää tulee heti ekana mieleen se iänikuinen Tauros, joka on mylvinyt alitajunnassani jo melkein sen kaksikymmentä vuotta, olisikohan ihan oikeasti aika ottaa se tiimiin? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän, sama ongelma tuon Abomasnowin kanssa :P. Toisaalta haluaisin käyttää sitä jossain vähän myöhemmässä pelissä, enkä tässä, koska XY/ORAS:n 3D-model saa Abomasnown enemmän oikeuksiinsa. Ja mulla on ihan samat fiilikset kyllä Golurkista... mutta pitäisi kokeilla sitä pian, niin saisin sen tältä listalta pois :D.
   Tauros on munkin listallani! Samaten Bouffalant :D. Ja ehdottomasti pitäisi!

   Poista
 2. Miulla on AlphaSapphiressa Xatu ja se on kyllä tosi kätevä poksu. Olen muutenkin aina tykännyt Natusta ja Xatusta silleen erityisellä tavalla. Ja Abomasnown taisin jopa hankkia tuohon Y:hyn muistaakseni vaan mega-muodon testaamseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, kiva tietää! Täytyy joskus oikeasti kokeilla tuota Xatua! Sekä tietysti Abomasnowia, sen mega-muoto on jotenkin tosi kiva :3.

   Poista
 3. Meinasin tehdä postauksen ihan samasta aiheesta omaan blogiini, mutta en sitten jotenkin jaksanut. :D Puhuin kuitenkin vähän Pokemoneista joita haluaisin itse kokeilla tiimissäni. Jotenkin tämän postauksen luettuani, mulle tuli pieni hinku ottaa Abomasnow johonkin tiimiini. Olen harkinnut sitä joskus, mutta unohtanut jotenkin kokonaan. Silloin tällöin olen harkinnut kokeilevani myös Honhckrowia tai Xatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vain Abomasnowia kokeilemaan :D! Sitten voidaan kaikki pohdiskella sitten, että onko se mistään kotoisin :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!