Luukku XIV: Volcanion

Kymmenen päivää jouluun on... ja tänään kurkistetaan vähän uusimpiin Pokémon-uutisiin.


Ja voi mörkö. Ne suuret uutiset, joita viime CoroCorossa lupailtiin olivatkin joku helkkarin Volcanionin virallinen julkistus - ja Volcanionistahan me ollaan kumminkin tiedetty jo ikuisuus sitten. Harmistuin tästä anti-kliimaksista niin paljon, että oli parempi odotella hetken ennen kuin ees kirjoittelen mitään Volcaniniosta tänne blogiin.

Noh, tykkään ihan Volcanionin designista. Tuo sen höyryputki selässä näyttää jännältä ja erityisen jotenkin siistiä on, miten otteluissa se aukeaa ja hyökkäykset iskeytyvät sieltä vastustajan naamalle - ja sen suurimmat voimat sijaitsevatkin noissa selän putkilokäsihommissa - se onkin tyyliin ainut asia, mitä CoroCoro edes tästä pokémonista kertoo. Lisäksi Volcanionilla on oma signature-iskunsa, joka se onkin aika muikea! Steam Eruption iskee vastustajaan yhtä lujaa kuin Hydro Pump, mutta paremmalla todennäköisyydella ja lisäksi vastustaja voi 30% todennäköisyydellä saada kaverikseen Burn-statuksen. Sillee siis kiva.
Myös Volcanionin uniikki tyypitys on tosi kiinnosta! Oon aina jotenkin erityisen kiehtoutunut, kun pokémoneissa käytetään tällaisia ristiriitaisia tyyppejä, kuten nyt Volcanionissa Water/Fire. Olen edelleen pettynyt, että esim. Pumpkaboo ei ollutkaan Grass/Fire-pokémon, se oli ihan selvä menetetty mahdollisuus (tuikut kurpitsojen sisällä), etenkin kun samassa pienessä genessä oli jo Ghost/Grass-tyypin Phantump. No mutta siis takaisin Volcanioniin. Sen tyypitys on kiva ja järkeenkäypä.

Mutta, siis vaikka tää pokémon on ihan kivannäköinen ja kaikkea, niin Volcanion ei tunnu yhtään legulta! Äääh! Vähän niin kuin 4. genen Heatran (saan Volcanionista muutenkin aika Heatran-viboja). No okei, okei, oikeastaan Volcanion on legendaaristen pokémonien alta löytyvässä kategoriassa nimeltään myyttiset pokémonit, jotka ovat niin harvoin nähtyjä, että niitä pidetään legendoina. Mutta silti jotenkin! :D Diancien ja Hoopan nyt joo näen siellä legujen joukossa, mutta tämä Volcanion olisi ihan hyvin voinut löytyä 1% todennäköisyydellä jostain Terminus Caven pohjakerroksista National Dexin loppupäässä ennen leguja.

ENITEN KYLLÄ HARMITTAA, ETTÄ MITEN JÄLLEEN KERRAN ODOTIN POKÉMON-UUTISIA JA SITTEN NE OLI TAAS TÄLLAISIA :).

--------------------------------------------

Sanotaan nyt tähän loppuun vielä, että en ole oikein Volcanionin shiny-version ystävä... joten siitä keksinkin kysymyksen tähän päivään:


Millä pokémonilla on mielestäsi paras shiny-väritys?

Vastaukset tulee vastauslomakkeeseen TÄNNE ja uudet Wonder Tradet voi chekata TÄÄLTÄ.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Jee Volcanion! Uutinen tuntui yhtä hyvältä lumeton ja sateinen joulu.
  Tyyppi yhdistelmä on kiva, jos tulee joskus käytettyä niin varmaan lähinnä sen takia. Hyvin harvoin otan tiimiin legendaarisia tai edes näitä myyttisiä Pokemoneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan sama fiilis. Vieläkin harmittaa.
   Itsekään en kyllä oikeastaan ikinä käytä legendaarisia missään. Voisi tosin joillekin legulle/myyttiselle pokélle joskus antaakin mahiksen.

   Poista
 2. Tämän päivän luukkutehtävästä tuli mieleen.... joskus olen katsonut YouTubesta sellaisia top10 ugliest shiny pokemon listoja (esim tämä: https://youtu.be/HJhM3HlEqjI ) joissa videon tekijä itse on tehnyt parannusehdotuksen Pokemonin shiny väritykseksi. Tässä olisi ainesta joskus luukkutehtäväksi, eikö vain? *vink vink* ;D

  Kauneus/rumuus on tietenkin katsojan silmissä, mutta malliesimerkiksi Pikachun ja Garchompin shiny versiot ovat niin luokattoman tylsiä että johan ne ansaitsisivat shiny väritykset jossa olisi käytetty edes vähän mielikuvitusta! Tuossa Volcanionin shiny-version värityksessä, joka minusta muuten näyttää ihan mukiinmenevältä, häiritsee tuo ällö liila/pinkki väri jaloissa ja naamassa. Eikö ihan oikeasti mikään muu väri olisi sopinut paremmin, GameFreak?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, toi onkin aika hyvä idea ;D. Voisi käyttää sitä hyväkseen vielä kalenterissa...!

   Joo, siis noi jotkut tosi vähäiset erot ovat tosi mälsiä. Harmi, että jollain noilla hyvin samankaltaisen näköisen shiny-version omaavilla pokémoneilla se shiny-versio on kumminkin pienistä eroista huolimatta paljon hienompi. Esimerkiksi Persian, Togekiss ja Glaceon.
   Mutta jep. Hassu tuo liilapinkki väri :S.

   Poista
 3. Volcanion on aika tankki. En muuten aiemmin hoksannut, että sillä on myös häntä. On se silti aika hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti mennä heti katsomaan, että miltä se häntä nyt näyttikään :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!