Luukku XX: Pokkén Tournament

Viime vuoden joulukalenteria seuranneet muistanevat lukuisat Super Smash Bros-postaukseni, mitkä antoivat ehkä vähän vinkkiä siitä, että olen kyseisten pelien fani :D Täten olen myös innoissani Pokkén Tournamentista, joka on siis alunperin Japanin arcade-halleihin tehty Pokémon x Tekken crossoveri. Onneksi ja suureksi ilokseni pelistä tulee myös Wii U-versio, joka julkaistaan ensi vuoden puolella. Parasta, jes!


En ole Tekkeniä koskaan pelannut ja jostain syystä ihan sellaiset "viralliset" ja kunnolliset tappelupelit eivät ole koskaan kiinnostaneetkaan. Smash Bros-pelitkin ovat kuitenkin vähän erilaisia ja koomisempia sekä sarjakuvamaisempia tavallisiin tappelupeleihin verrattuna, ja siksi ehkä pidän niistä enemmän. Eihän se kyllä mitään vakavaa tässä Pokkén Tournamentinkaan tapauksessa ole, ja ehkä siksi mua kiinnostaakin tämä nyt suunnattomasti. Vaikka käytännössä kaikki, mihin läntätään "Pokémon", kiinnostaa mua aina :D Fani mikä fani. Mutta hei, Pokkén Tournament antaa aika siistin mahdollisuuden oikeasti taistella Pokémonilla suht vapaasti, mikä on jotain mitä me fanit ollaan aina haluttu, eikös vaan?

Kaikki tähän mennessä paljastetut pelattavat Pokémonit näyttävät mielestäni tosi upeilta pelissä, ja jokainen tuntuu pelaavan ihan omalla tyylillään. Jopa Pikachu ja erillinen Pikachu Libre ovat kyllä todella erilaisia, vaikka ovatkin sama Pokémon. Olen erityisen kiinnostunut Weavilesta ja Suicunesta, koska nelijalkainen Pokémon tällaisessa pelissä on aika erikoista. Uusin lisäyshän on Sceptile, joka sekin näyttää aika veikeältä tapaukselta - jotenkin niin siistiä, kun Pokémonit liikkuu noin jouhevasti:D Ohessa esittelyvideo:


Peli itsessään tuntuu mulle kyllä vielä aika vieraalta, tosin eipä se taida tällä hetkellä sisältääkään muuta kuin ottelemista ja taistelemista. Luulisin kuitenkin pääseni siihen kunnolla sisälle jahka saan sen käsiini! En tiedä yhtään, tuleeko Wii U-versioon vielä jotain uusia lisäyksiä - veikkaisin, että uusia pelattavia Pokémoneja ainakin. Unohtamatta tietenkään support-Pokémoneja, joita niitäkin on jo pienoinen joukko! Supportit ovat siis Pokémoneja, joita voi hetkittäin käyttää ottelun tuoksinnassa omaksi avuksi, vähän kuin Smash Bros-pelien Assist Trophyt!

Pelattavat Pokémonit ovat ehdottomasti pelin suola, ja minulla onkin liuta Pokémoneja, joita tahtoisin
nähdä Pokkénissa pelattavina hahmoina! Ensimmäisenä on Zoroark, joka vitosgenen alkukankeuden aikana oli vähän meh, mutta nyt tykkään kyseisestä Pokémonista ihan älyttömästi. Ja onhan se tavallaan viidennen sukupolven "maskotti", ja siksi sopisi hyvin Pokkéniin. Saataisiin samalla vähän Unova-edustusta peliin :D Toki peliin tarvitaan myös verta uusimmasta, kuudennesta sukupolvesta, ja suosikkini sen edustajaksi olisi Hawlucha. Se on paitsi sopivasti Fighting-tyyppiä, niin muutenkin luo inspiraatiota lucha libre-ottelijoista ja olisi siksi varmasti kotonaan Pokkénin kaltaisessa pelissä. Hawluchan nimikko Flying Pressin Pikachu Libre vei kyllä jo olemassaolollaan, mutta ehkä se voisi silti toimia... Ottaen huomioon Greninjan (määrätyn?) suosion, en yllättyisi, jos sekin yllättäisi ilmestymisellään Pokkéniin. Mun mielestä olisi kans huisin siistiä nähdä Pokémoneja eri vartalomalleilla pelissä! Suicune nelijalkaisena on jotenkin hassu näky, niin entäs sitten käärmemäinen Pokémon kuten Milotic tai Serperior, tai joku joka vain leijailee ilman ihmeellisempiä raajoja kuten Chandelure?

Niin tai näin, ensi vuosi ei voisi tulla nopeammin - tahtoisin vain päästä pelaamaan jo Pokkénia! Onko kukaan muu innoissaan tästä pelistä? :D Mitkä muut Pokémonit voisivat sopia pelattaviksi hahmoiksi?

-------------------------------------

Päivän luukkutehtävä on varsin simppeli, mutta voi olla myös vähän kinkkinen:

Kerro meille Pokémon-vitsi!


Onko takataskussasi oikein mojova Pokémon-aiheinen vitsi? Kerro se meille! Se voi olla joku, jonka olet tiennyt jo kauan, tai vastaavasti sellainen, jonka keksit juuri nyt tältä istumalta :D Laita vastauksesi TÄÄLLÄ ja muista katsoa päivän Wonder Tradet TÄÄLTÄ.Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Itsekin rakastan Smash Brosseja tosi paljon, jonka vuoksi Pokken Tournament näyttää tavallaan ihan kiinnostavalta. En ole kuitenkaan varma haluanko ostaa sitä, koska peli näyttää vähän liian yksitoikkoiselta. Musta tuntuu että tykkäisin kokeilla pelata sitä, mutta kyllästyisin siihen tosi nopeasti... Tästä huolimatta peli näyttää kivalta, ja tykkään myös Pokemonien ulkonäöistä tosi paljon. Rakastan sitä kuinka aidoilta ne näyttävät. Pikachussakin voi ihan selvästi nähdä sen turkin! :D

  VastaaPoista
 2. Joo, tuo yksitoikkoisuus vähän epäilyttää minuakin, mutta elän vielä siinä toivossa että Wii U-versioon lisätään jotain extraa haha! Saa nähdä sitten :D Pokemonit on kyllä tosi yksityiskohtaisia tässä pelissä!

  VastaaPoista
 3. Mä olen jo päättänyt, että tulen sinne sun luo pelaamaan tätä Munchy :). Wii U:ta kun ei ole, eikä ainakaan vähän aikaan tule, niin on hyvä että löytyy kaveripiiristä joku, jonka konsolia sitten hyväksikäyttää :D.

  Oikeasti sellainen kunnollinen taistelusimulaattori, missä olisi kaikki pokémonit mukana, olisi aivan upea. Etenkin jos pelissä olisi Brawlin Pokémon Trainer-tyyppisesti kouluttajia, joilla olisi se 1-6 pokémonia, joita voisi sitten vaihdella sujuvasti ottelussa toista kouluttajaa vastaan. Ai jai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Pidetään Pokken-treffit!

   Ai että tuo kuulostaa kyllä aika mahtavalta! Ehkä vielä joskus!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!