Luukku V: Pokémon-videoita

Tänään luukusta paljastuu parit Pokémon-videot, koska olen koko viikonlopun muualla, enkä koneen äärellä :D (kommentteihin vastailukin jää siis ensi viikolle). Mainioita Pokémon-aiheisia videoita on Youtube puolillaan, mutta tässä nyt pari mielestäni oikein mainiota.


Hahaha, tää oli jotenkin musta mainio :D. Oikeastaan video olisi ollut paljon parempi, jos siinä lopussa ei olisi ollut sitä asetta, mutta ihan sama, ei se silti pilannut koko videota. Ja hei, oikea Professor Oak!


Tässä videossa on muuten erityisen mielenkiintoista asiaa... ja jotenkin kiehtovaa teoriaa Pokémon-maailmasta yleensäkin. Kuulun ehkä siihen koulukuntaan, joka uskoo, ettei Pokémon-maailma ole aina yhtä mukava ja aurinkoinen paikka, miltä se vaikuttaa. Samalla käyttäjällä on myös paljon muita erittäin kiinnostavia videoita, mutta osassa videoita on ehkä hyvinkin mielipiteitä jakavia aiheita, joten jokainen omalla vastuullaan voi tutustua niihin enemmän.


Ehkä edellisen jälkeen jotain vähän... ei niin vakavaa :D. Olen viime aikoina (no, tarkoittaen että ehkä viimeisen parin vuoden sisällä) alkanut kiinnostua yhä enemmän Pokémon-maailman NPC:stä ja niiden elämästä! Kumminkin faktahan on se, että Pokémon-maailman ihmisillä on välillä ihan legendaarisia juttuja XD.


Tähän väliin sopii tämä loistava videotutoriaalia Piplup-maskin tekoon :D. Noh, Piplupista en ole niin innoissani, mutta toi tekotapa on niin simppeli, että samalla periaatteella voisi tehdä vaikka Oshawottin.


Ja loppuun vielä pari tällaista oikein hömppää videota...


... ja loppuun tietysti mun all time favourite.


--------------------------------

Ja tänään aika helppo (tai ehkä se oikeasti voikin olla vaikea?) tehtävä :D! Nimitäin:

Linkkaa meille suosikki Pokémon-videosi YouTubesta :D!

 

Vastaukset voi lähettää jälleen tänne ja käykää ihmeessä myös katsastamassa meidän tämänpäiväiset, uudet Wonder Trade -pokémonit ja äänestäkää mieluistanne :D!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. En ihan täydellisesti noudattanut tehtävän antoa, sillä kun yritin kopioida linkin ja liittää niin en pystynyt. Joten kirjoitin videon nimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä tuo mitään, kyllä me se nähdään :).

   Poista
 2. Hahah, tuo Ludicolo-video on legendaarinen. :D

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!