Luukku XIX: Pokémon-fanituotteitaHoi moi ja tervetuloa luukkuun numero 19! Sen pitemmittä puheitta voittekin siirtyä katsomaan alta allekirjoittaneen videohöpinää joistain hienoimmista fanituote-jutuista. Pahoittelut hyvin kapeasta kuvasta, mutta en saanut iPadia pysymään vaakatasossa, joten oli pakko kuvata video noin pystyssä, joka tietty tarkoitti tuollaista kapeaa kuvaa. Noh, pikku vikoja :P.


Jep, että sellainen. Ehkä joskus voisi tehdä näitä lisää ja hiukan paremmalla ajallakin.

------------------------------------------
No sitten siihen tehtävään. Elikkäs:

Olet päässyt Pokémon-fanituotteiden kehittelyosastolle töihin. Sinulla on loppupäivä aikaa keksiä Pokémon-fanituote, jonka esittelet pomollesi. Millaista fanikrääsää Pokémon-fanit sinusta todella ovat vailla?

Keksi joku uusi Pokémon-fanituote ja kirjoita meille siitä! Tuote ei saa olla videopeli tai mikään TV-sarja. Jos joku jaksaa lähteä oikein piirrustelemaan ideaansa, niin sehän olisi hienoa, muttei pakollista! Vastaukset voi kynäillä siis TÄNNE (huomatkaa myös merkkiraja). Ja muistakaa myös katsoa päivän Wonder Tradet.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

 1. Kiva video! :) Näitä olis mukava nähdä useammin. Tuli sellanen fiilis et tuntis sut jotenki paremmin kun videon näki.. tai jtn en osaa selittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D. Ja joo, voisin kyllä vähän useammin keksiä tällaisia - nyt kun on ehkä vähän helpompi kuvatakin tuollaisia videoita laitteiden puolesta!

   Poista
 2. Ihana <3. Meilläkin on Virallinen Pokemon käsikirja, samanlaisessa kunnossakin.

  VastaaPoista
 3. Meillä on noita samoja figuureja aika monta. Käsikirja on varmasti upea. Xatu figu! Xatu on ihan paras! Hyvää joulua sullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sinnekin :)! Toi käsikirja on kyllä oikea legenda! On kiva kirjoittaa siitä otteita ylös Pokédex-kirjoituksiin :D.

   Poista
 4. Mun eka poke figu oli Lickylicky. Vähän Squirtle on great!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, oon vähän kade, haluaisin Lickilicky-figuurin :P!

   Poista
 5. oiii, tosi virkistävää vaihtelua saada video sulta :3 oot ihan älyttömän sulonen, tee ihmeessä lisää <3 lämpenin bellsproutille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oi voi mutta kiitos :D Ja jeeeee ihana nähdä sun nickki täällä taas kommentoimassa! Just ihan vähän aikaa sitten mietin, että se Patamon oli niin symppis.
   Bellsprout-figuuri <3.

   Poista
 6. mulle on muuten viime aikoina tullu kamala ikävä noita pokemon yllätyspalloja, oiskohan niitä mahollista saada enää mistään kohtuu hinnalla? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä ihan parhaita :(... mut ei hajuakaan D:.

   Poista
 7. Jysk <3 Ihan huippu video, oot niin söppänä! Kiitos joululahjasta XD

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!