Luukku XXI: Munchy & Pokémon Black 2 part II - Nimbasa City

Lupasin palata vielä toisella Black 2-peluukertomuksella, ja tässäpä se nyt tulee. En kovin pitkälle ole ehtinyt sitten viime postauksen tapahtumien, mutta pientä edistystä sentään! Saattepa ihastella edes vähän lisää etenemistäni yhdessä tiimini päätähden, Aino-Dewottin, kanssa:) Pahoittelen muuten taas kuvien karmeaa laatua!!

Viimeksi kyllästyin Route 4:ään alta aikayksikön, mutta tällä kertaa palasin reitille ottelemaan kaikki loput kouluttajat läpi + Desert Resortilla sama homma. Uusin tiimini jäsen, Maractus nimeltä Eila, sai samalla vähän tarvittua koulutusta. Yllättävän monta kouluttajaa olin unohtanut kohdata, mutta kaikki ne piti koluta läpi, vaikka aavikolla juokseminen alkoikin jo vähän tympimään! Repelit olivat kovassa käytössä - en millään jaksanut enää törmätä villeihin Sandileihin tai Darumakoihin tai milloin mihinkin :D Routella 4 kohtasin yllätyksekseni yksinäisen Mandibuzzin, jonka olemassaolosta en edes muistanut. Muistaakseni se ilmestyy vain tiettynä päivänä, joten hienosti olin valinnut oikean päivän pelin jatkamiseen, kun kohtasin sen! Mokoma lintu meinasi tuottaa ensin hankaluuksia, mutta Rekku-Growlithe hoiti homman kotiin ja pommitti sen HP:tä niin, että lopulta sain sen Great Balliin. Toki noin tusinan verran tuhlasin siihen ensin tavallisia Poké Balleja, mutta se on sivuseikka:D Pyydystys mikä pyydystys! Mandibuzz sai siirtyä homehtumaan PC:lle - ei sille ollut paikkaa täydessä tiimissäni. Ja ainiin, kouluttajia vastaan otellessa ihana Palliina-Zubatini kehittyi Golbatiksi! Siistiä!


Tässä todisteaineistoa Mandibuzz-pyydystyksestä!
Tämän peluukerran päätavoitteena oli siirtyä Nimbasa Cityyn ja Route 4:n ja Desert Resortin jälkeen se olikin seuraavaksi vuorossa! Nimbasa Cityhän on täynnä kaikenlaista hälinää, mutta silti se on mun mielestä jotenkin ärsyttävä kaupunki :D En tiedä mikä siinä on, mutta joku vain mättää. Vaikka olen B/W:n musiikkiakin kehunut pelien parhaimmistoksi, niin Nimbasa Cityssä sekään ei vakuuta. Nojaa, äkkiä hommat alta pois ja seikkailua jatkamaan!


Kaupunkia kierrellessäni vastaan osui Rosa yhdessä Ingon ja Emmettin kanssa. Tätä ottelua en muistanut ollenkaan, ja oli jotenkin hauska yllätys nähdä toinen pelattava hahmo (eli Rosa) edes jossakin roolissa pelissä... vaikkakin se on tosi pieni ja mitätön:D Muistaakseni alkuperäisissä B/W:ssä toinen pelattava hahmo ei ilmestynyt missään, eli pientä edistystä sentään! Yhdessä Rosan kanssa päihitin Ingon ja Emmettin, kunnes koko kokkaronkka siirtyi Battle Subwayhin. Ehkäpä siellä törmätään taas joskus, vaikken jostain syystä koskaan oikein innostunut Battle Subwayn tarjonnasta...

All I need is a little fabulous!
Kovasti olisi houkutellut vain siirtyä vähän treenaamaan tiimiäni ja haastamaan salipäällikkö Elesa, mutta kävin nopeasti pyörähtämässä Musical Hallissa, missä paikan pomo tarjosi mahdollisuutta kokeilla Pokémonin pukemista. Toki valitsin puettavaksi toverikseni Aino-Dewottin, jonka yritin tehdä mahdollisimman kauniiksi tarjolla olevien asusteiden avulla. Eikö Aino olekin kaunis?? Kuvastanee hienosti myös hänen inspiraation lähteenä olevaa, tämän blogin ylläpitäjää Avria itseään :)) Tokihan paikan päällä oli kokeiltava myös itse musikaalia, ja valitsin esitykseksi niinkin mahtipontisen näytelmän kuin Exciting Nimbasa, ja esiintyjäksi Ebinz-Eeveeni. Ja tuota, niin... olenko mä jotenkin tyhmä, mutta luulin, että musikaaleissa olisi jotain muutakin tekemistä kuin Pokémonin pukeminen!? Odotin koko esityksen ajan, että milloin pääsen osallistumaan enemmän esitykseen, mutta odotellessa esitys ehti päättyä ja homma olikin siinä :D Ehkä sekoitin musikaalit D/P:n Super Contesteihin, missä oli muistaakseni jonkinlaista tanssinumeroa ynnä muuta oikeasti pelattavaa touhua? Musikaalit eivät siis oikein innostaneet enempää, ja siirryin vihdoin Pokémonien kouluttamiseen!

Ebinz-Eevee oli ehdottomasti tämän lavan kirkkain tähti!!

Tiimin kouluttamiseen Nimbasassa urheiluhallit ovat oiva vaihtoehto. Suuntasin siis niihin, ja onnekseni pääsin kumpaankin sisälle ilman ongelmia (joskus joku nimittäin seisoo ärsyttävästi tien tukkeena!!). Toisessa hallissa vastassa olivat pesäpallon pelaajat, toisessa puolestaan koripalloilijat. Kivasti sain experienceä kerättyä kummastakin paikasta, ja tunsin olevani valmis haastamaan Elesan! Gymin hollilla oli kuitenkin vielä Elesan entinen gymi, jossa kävin pyörimässä (kirjaimellisesti: se kun on vuoristorata!). Tykkäsin kyllä kovasti tuosta Elesan alkuperäisen salin mekaniikasta, kun se vuoristorata on jotenkin hienosti handlattu:) Siellä sai oteltua vain muutamaa hassua kouluttajaa vastaan, mutta se oli silti tarpeeksi psyykkaamaan minut kohtaamaan Elesan.Ennen Elesan kohtaamista käväisin treffeillä maailmanpyörässä, mutta ne osoittautuivat aika erikoisiksi...

Elesan Pokémon-sali Black 2:ssa ja White 2:ssa on... ihan sairaan makee! Mun mielestä catwalk kuvastaa tosi osuvasti Elesaa (ja olihan hän sattumoisin ainoa B/W:n alkuperäisistä salipäälliköistä joka sai uuden lookin näihin peleihin - melkoinen kameleontti tämä Pokémon-mallitaivaan tähti!). Mahtavat, coolit vibat iski heti astuessa saliin sisään, ja salissa eteneminenkin tapahtui luonnollisesti catwalkilla. Päätyyn päästyäni Elesa teki näyttävän sisääntulon, ja pääsin vihdoin haastamaan hänet otteluun! Gymin musiikki on muuten myöskin teemaan sopiva ja menevä, sitä voi kuunnella TÄSTÄ.


Vaikka Elesa onkin tosi magee salipäällikkö, niin tämä ottelu oli kaukana siitä. En muistanut yhtään, kuinka ärsyttävä liike Volt Switch on, ja Emolga varsinkin aiheutti suuresti harmaita hiuksia >:( Aino-Dewottin ollessa vesi-tyyppiä siitä ei oikein tuntunut olevan hyötyä tässä ottelussa (sori Avri!), samoin Palliina-Golbat jäi vähän alakynteen, mutta lopulta ottelun kirkkaimmiksi tähdiksi osoittautuivat Koiro-Lucario sekä Eila-Maractus, johon olen nyt täysin rakastunut!! Onneksi valitsin sen tiimini viimeiseksi jäseneksi:D Kiitos Elesa ja Nimbasa, nyt on aika jatkaa eteenpäin! Tiimini kokoonpano ei ole hirveästi viime kerrasta muuttunut, mutta ohessa Pokémonieni pärstät vielä kerran:


 --------------------------------------------

Päivän luukkutehtävä on seuraava:

Olet ohjaamassa Pokémon-musikaalia. Tehtävänäsi on löytää päärooliin sopiva Pokémon. Mikä Pokémon sopisi mielestäsi parhaiten musikaalitähdeksi ja miksi?


Vastaukset perusteluineen TÄNNE. Päivän Wonder Tradet kannattaa myös tsekata, ja äänestää sopii myös!Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Palliina-nimi on aika hupaisa :). On mullakin tosin X:ssä Reunicleus, jonka nimesin Pyllyksi. Muistelen että oma Servineni olisi voittanut ihan yksin Elesan Emolgan, mihin sen en uskonut pystyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo, jostain syystä tällaisilla pelien "uusintakierroksilla" en jaksa olla hirveän vakava esimerkiksi just lempinimien suhteen XD Ruoho-tyypit on kyllä tosi käteviä Elesaa vastaan!

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva tiimi! ^^ Itsellä oli hirveitä ongelmia Nimbasan salin kanssa, mutta lopulta monen yrityksen jälkeen sain voitettua Elesan. Eniten hankaluuksia aiheutti se, että mulla oli vain sellaisia Pokemoneja, jotka olivat heikkoja sähkölle. :S Vihaan Elesan Emolgaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emolga on super ärsyttävä! Se on kyllä aina tosi hankalaa jos mikään Pokemon ei ole super effective salipäällikköä vastaan, mutta kaipa se osaltaan tuo mukaan myös vähän haastetta!

   Poista
 3. Kahdella ground pokemonillakin oli vähän vaikeuksia Elesan kahta Emolgaa vastaan (vihaan niitä), ja mun mielestä ehkä vaikein Unovan sali ainakin ykkös osissa. Ihan hirveän kauas ei tässä ajassa ole oma Black edistynyt, Driftveil cityssä pyörin. Mutta hiljaa hyvä tulee. Mandibuzz oli viime kerralla tiimissä, ja tykkäsin siitä kyllä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ugh, Elesa! Onneksi toinen Emolga vaihtui Flaaffyyn kakkosversioissa. Mandibuzzia kokeilin joskus aikaisemmin tiimissä ja tykästyin kyllä itsekin:)

   Poista
 4. Elesan look-päivitys on kyllä tosi kiva BW2:ssa. Jotenkin en kamalasti välittänyt muijasta BW:ssä, mutta uusi look iskee! Ja tuo gym on kanssa ihan sairaan siisti. Oon muuten IHAN samoilla fiiliksillä tosta Nimbasa Citystä. Menee varmaan johonkin top-5 ärsyttävimmät Pokémon-kaupungit, tai ainakin pääsee lähelle listaa :P.

  Aino-Dewott on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tajua, Nimbasassa on jotain äärimmäisen turhauttavaa! Mutta Elesa on paras! Ihan kuten May<3

   Olen jo niin tottunut Aino-Dewottiin että en tiedä miten reagoin kun siitä tulee Samurott iiks!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!