Luukku XXII: Pokémon-joululahjat

Nyt kun ollaan jo näin lähellä jouluaattoa, niin ajattelin vähän muistella joitakin aikaisempia joulujani, ja erityisesti saamiani joululahjoja! Blogin teeman mukaan yritän keskittyä nimenomaan saamiini Pokémon-lahjoihin, joita on kyllä tullut aika harvakseltaan... siis nimenomaan joululahjoina. Aika harvoin myöskään synttärilahjoina tai muinakaan lahjoina XD Mutta joka tapauksessa! Asiaan.

Yhden Pokémon-lahjan muistan olleen ylitse muiden. Vuosi oli 2003 ja sain lahjaksi Pokémon Sapphire-pelin, ja sen seurana Game Boy Advance SP-konsolin. Muistan tuon ajan olleen kohdallani erityisen synkkää Pokémon-fanitukseni kannalta, sillä innostus taskuhirviöihin oli aika lailla nollassa. Onneksi vanhempani osasivat olla viisaita ja hankkivatkin sitten pyytämättä Sapphiren yhdessä uutukaisen pelikonsolin kanssa. Innostus oli taattu ja hurahdin Pokémoniin uudestaan, ja siitä lähtien kiinnostus onkin säilynyt melko vahvana. Sanoisin siis tämän kyseisen lahjan olleen aika käänteentekevä tapaus :DKun tuon lahjan ulkopuolelle siirrytään, niin alkaa jo muisti vähän heittelemään - en ole aivan varma, mitä kaikkea olen saanut nimenomaan joululahjaksi! Aika laimeeta, jos minulla on kerrottavaa vain tästä yhdestä Pokémon-lahjasta XD Totta puhuen muistan pyytäneeni todella vähän mitään Pokémoniin tai peleihin liittyvää, koska oletin, että vanhempani tai muut läheiset eivät kuitenkaan osaa ostaa niitä oikein ja koin parhaaksi hankkia kaiken sellaisen sitten itse. Aika varmasti olen kyllä saanut esimerkiksi VHS-kasetteja Pokémon-jaksoista tai -elokuvista, ja lisäksi omistan sellaisen suurehkon leimasinpaketin, jonka olen aika varmasti saanut joululahjaksi. Sovitaan nyt niin, että ne ovat olleet joululahjoja, että pikku-Munchyn joulut eivät ole olleet täysin pokemonittomia :D Päädyin silti lopulta saamaan paljon esimerkiksi pelikonsoleita joululahjaksi, jotka eivät suoranaisesti ole Pokémon-aiheisia lahjoja, mutta edesauttoivat fanitustani sillä, että pystyin pelaamaan pelejä.

Mulla alkoi lyömään pää ihan tyhjää Pokemon-joululahjojeni suhteen, joten ehkä niitä sitten oikeasti on ollut hävettävän vähän! Ihan piti tsekata oman sivuni kokoelma, mutta suurin osa sielläkin näkyvistä kamoista on joko hankittu itse tai saatu sitten synttärilahjaksi joululahjan sijaan, höh. Millaisia Pokémon-lahjoja lukijat ovat saaneet? Mikä on jäänyt erityisesti mieleen?

-------------------------------------------

Tämän päivän tehtävä on varsin simppeli:

Mikä Pokémon sopisi kuusenkoristeeksi ja miksi?


Vastaukset tänne. Ja Wonder Tradet voi tsekata täältä.


Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Mulla on paljonkin pokemon aiheisia joululahjoja... figuureja (iso läjä) tänä vuonna tulee 3ds ja omegaruby/alphasapphire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silverin lisäksi en muista saaneeni mitään Pokemon-aiheista lahjaa jouluna. Voi olla että ekan tai tokan leffan VHS on joululahja, mutta ei pysty varmaksi sanomaan.
   Olisi pitänyt olla kaukaa viisaa ja kirjata aina ylös mistä mikin pokemon kama on saatu ja milloin. Pelit nyt muistan aika hyvin, mutta moni pienempi sälä jää jo itsellekin mysteeriksi.

   Poista
  2. Ooh, kivoja lahjoja!

   Onneksi ollaan Sake samiksia sen suhteen, että jouluna ollaan saatu aika vähän Pokemonia! Tuollainen kirjaussysteemi voisikin olla aika looginen!

   Poista
 2. Yritin tässä pohtia ja muistella vaikka kuinka pitkään, kunnes tulin lopulta siihen tulokseen, etten mä raukka ole saanut koskaan mitään Pokemon-aiheista joululahjaksi. Kaikki konsolit ja pelit olen ostanut ihan itse, ja kaikki omistamani Pokemon-krääsäkin on pelkkää itseostamaani. Voi höh. :D Vielä enemmän tämä ärsyttää kun tiedän että tänä vuonna äitini osti veljelleni sellainen ihanan pehmoisen Pikachu-yöasun lahjaksi. Olen kateellinen. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh! No mutta enpä se minäkään paljoa ole saanut XD Pikachu-yöasu kuulostaa mahtavalta, mä haluan kanssa!

   Poista
 3. Siis ou mai jysk, luulin että olit todellinen Pokémoni-fani ja saisit joka joulu ja syntymäpäivä pelkkiä Pokémon-lahjoja :(.

  Mä taas oon saanut aina ihan hirveästi Pokémon-juttuja lahjaksi :D. Lapsuudesta muistuvat mieleen esimerkiksi "Pokémon Pikachu"-askelmittari, joka löytyy edelleen ja oli tosi kova juttu silloin lapsena. Pokémon Yellow ja ainakin Emerald on kanssa saatu joululahjoina, ja viime vuodelta teinkin pienen Pokémon-saalis postauksen joulun tienoilla. Saaliiksi päätyi mm. Pikachu-sukat, sarjakuvia ja TCG-kortteja.

  Annan sulle joululahjaks Jynx-puvun, niin saat jotain Pokémon-lahjoja ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei yhden yhtä Jyskiäkään löydy! Onneksi saan sulta nyt Jynx-puvun <3

   Mä arvelinkin että sä olet saanut varmasti paljon Pokemon-lahjoja, ja ollaanhan me niitä nähtykin täällä blogissa! Pieni kateus ehkä iskee!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!