Inhokkipokémonit ála Avri

HOHAA, se on tämän listan loppu nyt ja se Suuri Inhokkini paljastuu tuota pikaa, joskin täällä on varmaan jo osa, jotka sen tuntevat, hups.

Tässä vielä listaus noista, mitä olen aikaisemmin käynyt läpi ja inhokkijärjestys!


Ja nyt sitten sijalla yksi, se kaikkista pahin ja hirvein ja suurista suurin inhokki...






















LUCARIO.

Ehkä kaikkista söpöintä on se, etten enää tiedä, miksi joskus aloin inhota tätä niin kovalla intohimolla ja enhän mä nyt enää voi kelkkaani missään kohtaa kääntää :D. Joten inhoan tätä suurella sydämellä loppuun asti amen ja sillee. Inhoa on jatkunut jostain vuodesta 2006 alkaen ja hiukan intohimoisemmin sitten vuodesta 2008. Pitkänlinjan inhokki kyseessä!

Syitä miksi en pidä tästä pokémonista on tuossa ulkonäössä. Se on niin tuollaisen väkisin väännetyn "Olen ihan super cool"-pokémonin näköinen, ihan kuin suunnittelijat olisivat oikeen väen väkisin halunneet tehdä tuollaisen kaikkien mielestä ihan sairaan siistin pokémonin. No ilmoitusluontoinen asia: AVRI DOESN'T LIKE THIS! YHTÄÄN. Ulkonäöllisesti koko pokémon on jotenkin tosi vastenmielinen ja erityismainita täytyy antaa tietysti Lucarion kuonolle, joka on varmaan Eelektrikin suun jälkeen hirveintä mitä olen nähnyt. Se on vaan jotenkin tosi ruma, liian tylppä, liian pitkä, liian outo. Sillä ei edes ole sieraimia :(.

Myöskään en tykkää, kun tämä vielä ihan 4. generaation alussa nostettiin jollekin ihme kulta-alustalle seisomaan ja keräämään mainetta ja kunniaa. Onneksi aika pian koko pokémon jotakuinkin palautettiin takaisin sille tavisasteelle, mutta sitä ennen Lucariolle piti sitten omistaa kokonainen Pokémon-elokuva (joka on tietysti ristiriitaisesti Pokémon-elokuvien parhaimmistoa, HNNNGGH, ja sitten pääosassa on Lucario, tyypillistä Avri-tuuria) ja tämän lisäksi tää ihme ketale sai vielä aika ison roolin Super Smash Bros. Brawlissa olemalla yhtäkkiä yksi pelihahmoista. Huooooh, ärsyttää kun joku yksittäinen, ei-legendaarinen, pokémon nostetaan tällä tavalla jollekin ihme jalustalle D:


Okei jooo, onhan Super Smash Broseissa ollut muun muassa myös semirandomina pelihahmona Jigglypuff, mutta silti se ei ole sama asia! Jigglypuffista nyt ei koskaan tullut mitään sellaista oloa, että koetetaan luoda jotain super eeppistä pokémonia. Koska se jos mikä tässä Lucariossa ärsyttää, on tuo ylitsepursuava eeppisyyden ja sankaruuden hehkuttaminen. EEEHHHHHWHWHH.

Kun vitosgene julkaistiin, niin ensimmäisenä julkistettiin Zoroarkin siluetti ja voi pojat millaiset Lucario vol. 2-vibat siitäkin monsterista tuli heti kättelyssä. Zoroarkistakaan en aiemmin juurikaan pitänyt, mutta kuten blogia viime aikoina seuranneet tietääkin, niin nythän multa löytyy tuo murunen White2:n tiimistä. Vaikka Zoroarkin sai sitten tuon elokuvansa tosi samankaltaiseen tapaan kuin itse piru Lucario, niin onneksi siitä jäi loppujen lopuksi uupumaan tuo kaikki "ooh olen niin eeppinen ja cool pokémon"-fiilistelyt.

Ja ihan sama juttu mitä Reuniclusinkin kohdalla, niin on ihan Tauroksen perseestä, että Lucario on taas pirun hyvä pokémon ja etenkin 4. generaation aikana tää haaska löytyi vähän jokaisesta tiimistä :(((((((((. Edelleen kilpailulliseen Pokémon-pelaamiseen erikoistunut Smogon-sivusto on listannut Lucarion Overused-listalle, joten tätä paholaista näkee 5. generaatiossa edelleenkin aivan liian usein... Eikös ole väärin ja julmaa?

Ja noup, Riolu ei ole juurikaan sen parempi, joskin sen koiranpentumaisuus antaa ehkä ihan pikkiriikkisen anteeksi. Mutta Lucario on ehdoton iso EI.
Kertokaa jooko joku lukija, että ette pidä Lucariosta ja Riolusta? Niin monet tuntuvat kumminkin tykkäävän tästä ällöeeppisestä pokémonista ihan liikaa, tunnen jääväni aina ihan jalkoihin, kun en voi sietää tätä :DD. Mutta reiluuden nimissä on pakko sanoa, että inhoan muutenkin yleensä kaikissa leffoissa/sarjoissa/kirjoissa/peleissä/missä tahansa, kun joku tavis goes epic, joten Lucario ei kärsi yksin tästä eeppisyys-inhostani.

Mutta voi pojat, on se vaan vastenmielinen ja ansaitusti listani kärkipaikalla.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

21 kommenttia:

  1. Muistatko,kun kerroin jo laittaneeni Riolun pois tiimistäni?KOSKA SE EI KEHITTYNYT!Zacos tykkä Lucaario.Zacos sano Avri olla vääräs.Lucario on mun mielest tosi kiva poksu,ja se siinä kyllä rassaa että se kehittäminen...AARGH!Kuka sitä jaksaa???Ja tuo Steel-Fight tyyppiyhdistelmä kyllä kiehtoo.Kun Steel-ja Fire tyypit ovat suosikkejani,harmi että yhdistelmä on kai mahdoton.Riolu on kyllä idiootti,mutta Lucario on ansainnut kaiken.Niitä harvoja asioita,joissa oon sun kans erimieltä,Avri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, itse olet väärässä :D. No ei, et ole. Mutta joo, Riolun täytyy olla tosi onnellinen, jotta se kehittyy. Onnellisuus kasvaa vaan, kun pitää pokémonia mukana tiimissä ja jos se voittaa otteluita tai jos sille antaa vaikka Lemonadea tai vie hierontaan. Vastaavasti onnellisuus laskee aina, kun pokémon esimerkiksi häviää ottelun.
      Fire/Steel-pokémon löytyy kyllä, legendaarinen pokémon Heatran :).

      Poista
  2. No tuota... Rehellisesti sanoen minusta Lucario ja Riolu ovat ihan kivoja, mutta ymmärrän kyllä täysin miksi et pidä niistä. Kyllä kieltämättä meitsiäkin usein ärsyttää kun jotain asiaa hehkutetaan todella paljon, jolloin siitä katoaa taika lähes täysin (en uskalla mainita mitään esimerkkejä tässä, koska saan kuiteskin vihat päälleni). Ja myönnän muuten että kyllä oikeasti ärsytti nähdä Lucario tuossa Black & White 2:n esittelypätkässä, kyllä jo saisi riittää. -__-;

    Mutta muuten nämä poksut ovat ihan jees minusta, etenkin kun oma Lucarioni Black 2:ssa on tyttö eikä se mielestäni tunnu niin muka-coolilta kuin poika (halusin nimenomaan tytön). Osittain tykkään Lucariosta myös siksi, että se tuo mieleen juuri tuon 8. elokuvan, jota vaan niin rakastan. Itse asiassa tykkään Manaphystakin siksi että se esiintyi tuossa 9. leffassa joka on myös niin kiva. Juu, aikas surkeita perusteluita miulla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hehkutus on niin rasittavaa :(! Aaah, unohdin jo ihan kokonaan tuon esittelypätkän Lucario-esiintymisen, murrrhhhh, hyvä kun muistutit! Ja nääh, turha pelätä mitään vihoja ainakaan täältä suunnalta, vaikka olisit mitä mieltä, mulle voi ainakin aina jakaa kaikki esimerkit :D.

      Arvostan sitä, että sulla on sentään tyttöpuolinen Lucario! Se tosiaan tuntuu jotenkin vähemmän väkisin väännetyn coolilta, jostain syystä :D. Mutta ehei, en voisi edes käyttää Lucario-tyttöä peleissä... Manaphy-leffa on suosikkejani, btw!

      Poista
  3. Lucario on kyllä sellainen aika neutraali tapaus mun maailmassani. En sitä nyt noin suuresti inhoa, vaikka aika ruma onkin (ei silti rumimmasta päästä), mutten tosiaankaan myöskään pidä siitä! Lucario on sellanen plääääh-pokemon mulle, enkä oo siitä hirveesti mitään mieltä. Sama jurru Rioulun kanssa, tosin mun mielestä jostain syystä Riolu on tyhmempi ja rumempi kuin Lucario.. Oon outo :D

    Ärsyttää kuitenkin myös mua ihan hirveästi tuo Lucarion esiin ottaminen. Tulee ihan Pichu mieleen, kun Lucariota tyrkytetään joka paikasta. Itseltäni löytyy Super Smash Bros. Brawl, ja siinä sitten taas inhoan Lucariota tyyppinä aivan hirveästi! :P Se on vaan jotenkin sellainen typerä, ärsyttävä random pokemon, joka ei ansaitse paikkaa koko pelistä. Miksi se piti siihen mennä tunkemaan!!? Jigglypuffin hyväksyn taas täysin, koska se taitaa löytyä joka Smash Brosssita jos oikein muistan, niin sillä on siinä sellainen oma paikka. Höööömmm, selitän vähän oudosti mutta tajuat varmaan :D

    Ja tuo leffa jossa Lucario on, on yksi lempapreistani, vaikka siinä tuo ruma sininen ninja-koira juoksenteleekin ärsyttävän paljon. Mokoma otus luulee tosiaan ansaitsevansa paikkansa parrasvaloissa, vaikka on ihn tavallinen tylsä pokemon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, hienoa että se on edes plääh-kategoriassa :D! Hohohohohohoo!

      Tajusin kyllä :)! Ja Jigglypuff oli muutenkin vähän perusteltu, kun se oli sellainen oma kunnon animehahmonsa, mutta Lucario oli niin... sellainen, että otetaanpas joku nyt muka eeppinen pokémon tähän peliin mukaan. Iteltäni ei löydy Brawlia, mutta olen pelannut sitä kyllä. Rakastan ylikaiken Pokémon Trainer-hahmoa! Se on niin upea ja mahtava, aah. Miksei Pokémonista ole tuollaista Brawl-tyyppistä peliä kaikilla pokéilla. Se jos mikä olisi ihan hiton siistiä...

      Jep, yksi parhaista pokéleffoista, vaikka en tykkää Lucarion lisäksi siitä Lucarion itse hahmostakaan. Jotenkin tosi ärsyttävä angsti, se ei ole jotenkin oikealla tavalla surullinen ja katkera,vaan jotenkin ihme angsti vaan koko ajan siinä. Mutta loistoleffa!

      Poista
  4. Avri olet ihana :D

    En ole koskaan aiemmin tullut kommentoineeksi, vaikka blogisi onkin parhaita netistä löytyviä asioita ja luen innolla kaiken kirjoittamasi, mutta NYT on tullut aika tehdä poikkeus! NIMITTÄIN on äärettömäisen huojentavaa kuulla, että joku muukin inhoaa tuota Lucarion kammotusta. Niin selkeästi siitä näkyy, että nyt on yritetty tehdä maailman cooleinta pokea, johon kukaan ei voi olla ihastumatta ja jonka kaikki haluavat tiimiinsä, että tekee ihan mieli tyhjentää sisälmyksensä suun kautta näppäimistölle. Vaikka Zoroarkissa onkin selvä expyn maku, on se hoidettu edes hieman paremmalla hienovaraisuuden tajulla ja näyttääkin siedettävämmältä.

    Osittain juuri Lucarion takia oma pokemon-innostukseni lopahti väliaikaisesti kolmannen generaation jälkeen. Jotenkin siinä tuntui kiteytyvän kaikki se, mikä siihen aikaan "uusissa" pokemoneissa oli vikana. VGCatsia lainaten: "THESE HAR NEW POKEMON ARE SO GOSH DERN RETARDED! NO ORIGINALITIES! THEY ALL LOOK LIKE ROBOTS WITH STRIPES 'N' SPIKES..." ja tietenkin Lucario siinä esimerkkinä :)
    (http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=261)

    Eipä mulla, niinku, muuta. Kiitos tästä tiedosta, etten ole yksin inhoamassa tuota rumilusta :D äläkä koskaan lopeta kirjoittamista, muuten tulee maailmasta köyhempi paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedäkään, miten hyvä mieli mulle tuli tän kommentin lukemisesta. Oon lukenut tämän jo vaikka kuinka monta kertaa eri päivinä :D. Tää on vähän niinku ultimaattinen palkinto, jonka voin saada Lucarion inhoamisesta. Että joku anti-Lucario-kaima oikeasti kommentoi ensimmäisen kerran blogiini tästä syystä. Kiitos itsellesi ihan valtavasti tästä!

      Ja sitten, mahtavaa oikeasti kun on joku kohtalontoveri tässä asiassa :D! Lucario on ollut paha viholliseni niin pitkään ja musta on tuntunut aina niin hölmöltä yrittää selittää sitä, miten se tuntuu niin hiton väkisin väännetyn coolin oloiselta. Mutta nyt meitä on kaksi! Just oikeen näkee sielunsa silmin, miten tekijäporukka on istunut yhteisen pöydän ääressä ja pohtinut sitten, että nyt tehdää sellanen EEPPINEN pokémon. Argh! Ei tavallisten pokémonien joukkoon tarvisi väkisin yrittää tehdä tuollaisia hemmetin itse eeppisyyksiä. Yksilöt voi olla eeppisiä, mutta ei niin että yksi kokonainen pokémonlaji saa jonkun epic-leiman otsaansa! Ja vaikka mä en nyt yritä olla mitenkään erityisen erilainen, niin en vaan voi tykätä yhtään tollasesta pokémonista, joka on luotu se silmällä pitäen että kaikki ihastuu siihen heti. Mä kaipaan jotain ihan muuta suosikeiltani.
      Zoroarkissa varmaan jotenkin helpottaa se, että siinä sen leffassa Zoroarkin rooli oli jotenkin niin akkamainen (lastaan suojeleva äiti) hyvällä tapaa, että siitä karisi sellainen Lucarion tapainen stereotypia-eeppisyys pois.

      Mut hey, onneksi uusissa pokémoneissa on tosi paljon helmiä ja hyviä tapauksia, etenkin nyt kun niissä on silmä levännyt pitemmän aikaa :). Mulla kävi tollanen totaalilopahtaminen 3. generaation aikana ja oikeesti vielä monta vuotta sen jälkeenkin inhosin koko 3. generaation pokéja. Nyt viime vuosina homma on kääntynytkin päälaelleen ja oon ihan huumassa niihin :D.

      Kiitos sulle tosi paljon. En taatusti lopeta ihan hetkeen :).

      Poista
  5. "Se on niin tuollaisen väkisin väännetyn "Olen ihan super cool"-pokémonin näköinen, ihan kuin suunnittelijat olisivat oikeen väen väkisin halunneet tehdä tuollaisen kaikkien mielestä ihan sairaan siistin pokémonin." "Myöskään en tykkää, kun tämä vielä ihan 4. generaation alussa nostettiin jollekin ihme kulta-alustalle seisomaan ja keräämään mainetta ja kunniaa. Onneksi aika pian koko pokémon jotakuinkin palautettiin takaisin sille tavisasteelle, mutta sitä ennen Lucariolle piti sitten omistaa kokonainen Pokémon-elokuva."

    NOSTAN HATTUA SULLE KYLLÄ NYT NIIIIN PALJON. Kerrankin sain ajatukseni tästä Pokemonista (kuin myös Zoruasta/Zoroarkista, ikävä kyllä) tekstinä esille! En koskaan ymmärtänyt, miksi en tykännyt näistä pokemoneista mitenkään erityisemmin, mutta NYT sain sen vihdoin selville. Tässä on ne syyt!! Olen koittanut ottaa Riolua tiimiin pari kertaa vain ymmärtääkseni mikä siinä on hienoa - TULOKSETTA. En vaan kestänyt sitä jostain syystä, siitä puuttuu kaikki kiinnostavuus juuri tuon takia kun se yrittää olla niin upea ja kaikkea. Äh, ei vaan ei.

    Enemmän tykkään vaikka Mightyenasta. Se on parempi versio tästä, aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, jee, toinenkin anti-Lucario-kaima! Ja hei mahtavaa, jos hassusta tekstistäni jäi jotain käteen! Olin vähän huolissani, osaanko oikeasti yhtään selittää tuota tunnetta, mikä mua Lucariossa niin kovasti ärsyttää, mutta hyvä jos sain ainakin sun ajatuksia tuosta kammotuksesta selvennettyä :)!

      Kuten jo tohon edeltävään kommenttiin viskasin, niin joku pokémon-yksilö voi olla eeppinen ja upea ja sitä kaikkea, mutta ei niin että joku yksi tietty pokémon-laji ja kaikki sen edustajat ovat jotain hemmetin sankareita. Perkele, haluan sitten tiimini täyteen varmaan vaan jotain luuseri-pokémoneja :D.

      Pokémon Advanced-kaudella on söpö jakso Poochyenasta ja Mightyenasta! Niillä on kivat äänet niissä jaksoissa, ihan btw!

      Poista
  6. Tykkään Lucarion ulkonäöstä, vaikka siitä saisi kyllä riisua esim. nuo piikit poikkeen. Mutta minuakin kyrsii tuo mahtipontisuus ja "liikakäyttö". Vahvahan Lucis olisi tiimissä, mutta mulla tuollaisten yyberien käyttö vie makua pelaamisesta.
    (Ei mitään mainintaa Lucarion suosiosta furryjen keskuudessa? :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on aina vaan häirinnyt tuossa Lucarion rinnan piikissä se, että en voi olla kuvittelematta tyttöpuoliselle Lucariolle siihen rinnalle vielä toista piikkiä niin, että sille tulisi piikkitissit :DD. Voi luoja, miksi kirjoitan kaikki ajatukseni tänne. Mulle pitäis asettaa joku sensuuri, kun juttuni ovat tätä tasoa.

      OOOOOOOH, tuo furry-juttu ei tullut mieleenkään! Mutta joo, ei ei ei ei ei. En voi muutenkaan sietää mitään furryja, joten JOO... Voit olettaa, etten tykkää yhtään, miten suosittu Lucario, Ninetales ja Zoroarkit ovat kyseisessä genressä :D.

      Poista
  7. Mielestäni Lucario on yksi neutraaleimmista pokemoneista mitä tiedän, esimerkiksi Sinnohin Rattata (Bidoof) menee huonoudessaan yli ja lujaa. Tyypityskin on mielenkiintonen; Steel/Fight-pokemonia näkee harvoin. Vaikka ulkonäkö ei ole se maailman paras, minulla on aikeissa ottaa se tiimiini ja kehittää se Rileyn antamasta munasta. Lopputuloksesta tulsi vakava ongelma vastustajille.

    "Myöskään en tykkää, kun tämä vielä ihan 4. generaation alussa nostettiin jollekin ihme kulta-alustalle seisomaan ja keräämään mainetta ja kunniaa. Onneksi aika pian koko pokémon jotakuinkin palautettiin takaisin sille tavisasteelle, mutta sitä ennen Lucariolle piti sitten omistaa kokonainen Pokémon-elokuva-"

    Olen täysin samaa mieltä tuossa asiassa. Tuokin ottaa kaalin, mutta ENITEN minua ärsyttää muka-tärkeä piilorooli ekassa Mystery Dungeon-pelissä. Red/Blue Rescue Teamissa voi saada joukkueen tukikohdan edustalle ah-niin-ihanan Lucario-patsaan, jos kerää tarpeeksi pisteitä ja nousee korkeimmalle tiimitasolle. Kuulin jostakin, että patsaan taustalla oli Se Yksi suuri seikkailija ja roolimalli Lucario. En ymmärrä edelleenkään, että MIKSI piti tunkea 4. sukupolven Pokemon peliin, jossa ei ole muita 4. sukupolven pokemonia?

    Tällainen liikakäyttö pilaa hyvän pokemonin kokonaan. Päätarkoitus taisi olla neljännen sukupolven pokemonin mainostaminen ja esimaun antaminen "Tällaista pokemonien taso ja ulkonäkö tulee olemaan, oletteko valmiita?"-tyyliin. Esiintymisten mukana tuli kuitenkin sivuvaikutus; ylikorostetut pokemonit, kuten Lucario, menettivät hohtonsa.

    Zacos/ Päätin tsekata serebii.net:stä mielenkiinnon vuoksi. Riolu kehittyy Lucarioksi, kun se on überonnellinen päivällä. Hiton hankala saavuttaa, eikös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ennen tykännyt Bidoofista, mutta nykyään se on aika symppis kaveri :D. Mutta vaikka en voikaan sietää tätä otusta pätkän vertaa, niin kannatan kyllä kokeilemaan kaikkea uutta tiimissä :)! Mulle oli tuskaa suorittaa se Riley-tehtävä DPPt:ssä, kun se oli niin Lucario, hahahaha :D!

      Wow, tuosta Mystery Dungeonin Lucario-roolista en ollutkaan tietoinen! Luojan kiitos oon vaan pelannut sen päätarinan läpi, enkä kauheasti keräillyt mitään pisteitä, enhän mä nyt voikaan jos mun tukikohta pilataan jollain hemmetin Lucario-roskalla! :O Hyvä tietää tulevaisuutta varten, haha...

      Mutta jep, neljättä geneähän sillä koetettiin kovasti mainostaa, mutta Lucario ei edes ollut ensimmäinen julkaistu pokémon toisin kuin Zoroark vitosgenessä :(. No, kyllähän Munchlaxiakin aika paljon näytettiin, mutta silti. Hnnnhhghgh, rasittaa tuo Lucarion sankarikompleksi :O.

      Muuuuutta kiitos kiinnostavasta kommentista!

      Poista
  8. Tiedän,ja en edes osaa nähdä mistään onnellisuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei suoranaisesti näekään mistään, Biancalle voi soitella tietty asiasta, mutta kannattaa vaan määrätietoisesti pitää Riolua mukanaan ja katsoa, ettei se häviä otteluita :).

      Poista
  9. Wau en olisi arvannutkaan, että tämä kuuluu inhokkeihisi! :oo Olet sen salannut niin hyvin!
    Silloin kun Lucarion näin ensimmäistä kertaa niin en suuremmin antanut sille ajatuksia, se oli vain tuommoinen furrypervojen unelma jonka voi hyvin kuvitella irstailemaan Digimonin vastakappaleensa Renamonin kanssa.

    Mutta mitä enemmän tuota katsoo niin sen ärsyttävämmäksi se käy. Ihan samaa mieltä olen, tuo kuono on hirveä ilmestys jossa ei ole mitään järkeä. Millä se hengittää?!? En tykkää kun Lucariolla nuo ihmepiikit rinnassa ja käpälissä, mikä ihmeen pointti niissäkin on? Ei erityisen miellyttävän näköistä! Asioita ei todellakaan auta, että Lucario näyttää siltä kuin se olisi paidatta ja sitten vielä shortsit jalassa. Valmiiksi vaatetetut pokémonit on aina hyihyi, ja tuo vain näyttää niin väärältä. Lucariolla näyttäisi myös olevan uimakellukkeet, mikä on sekin niin hölmöä ja tuo häntäkin on ihan typerä keksintö.

    Mutta jos jotain vihaan intohimolla Lucariossa niin se on tuo helvetin rastantyyliset ulokkeet. Siis miksi tuommoiset pitää olla, ne ovat ihan kauheat. Oli käsittämättömän hirveää kun siinä elokuvassa tuo yhtäkkiä alkoi heilutella niitä! SE OLI JOTAIN NIIN.. ei ole sanoja. Kokonaisuus olisi paljon parempi(/hiukan) ilman noita!

    Ja tottavie tuo hypetys ärsyttää. Niin perussontaa kuin olla ja voi, enkä suoraan sanoen voinut sietää Lucarion persoonaa siinä elokuvassa. Se oli niin klassinen kaltoin kohdeltu sankari siinä, ettei voinut olla etomatta. Elokuva itsessään on hyvä, mutta Lucario hahmona on niin inhottava. Kaikki se Aaronin kiljuminenkin otti aika nopeasti hermoon, ja itkiessään tuon inhottavuus senkun tuplaantui.

    Perkele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veli hyvä, allekirjoitan nyt kyllä kaiken sanomasi.

      Great minds think alike.

      Lucarion itkeminen siinä leffassa oli kyllä tosi tuskaisen kuumottavaa katseltavaa. Musta toisen itkun pällisteleminen on muutenkin epämiellyttävää ja sitten kun siinä oli vielä Lucario parkumassa...

      Poista
  10. LucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucarioLucario :D
    Näin sitä on joka puolella. Tätä kirjotusta tehdessäsi oli varmaan huojentunut, että Lucarion aikakausi on "ohi". Sitten X&Y pamahtaa ja MegaLucario alkaa pyörittää helkutin skeneä xD Muistan sen maininnan Tower of Mysteryn MegaLucario-patsaasta... Ja Lucario oli eka megavoitunut poke... oh no X_x
    Mutta joo pitkään mietin miksen diggaa Lucariosta, mullakin se tuli nyt selväksi tätä lukiessa... se on "lievästi" OVERUSED (eikä pelkäästään Smogon-tier).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta, se Lucarioilu XY:ssä oli kamalaa... melkein jo ehdin unohtaa, että se pahuksen pokémon lykättiin pelissä väkisin pelaajahahmolle. Meinasi oksennus tulla :-D. ÄÄÄÄÄÄÄHhyyyyäääh Lucario <//3.

      Poista
  11. Itsekin vihaan lucaroota koska se on liian olen niin kovis ja niin cool tyyppinen pokemon onneksi gardevoir ei ole tuollainen sillä se on lempipokemonini

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!