Luukku X: Mamoswine-figuuri

Enpäs ole aikoihin esitellyt mitään Pokémon-aiheista oheiskrääsää, joten nyt on varmaan pakko! Ja mikä olisikaan upeampaa kuin Mamoswine-figuuri?Tämä Mamoswinehan on Pokémon Zukan-figuureja, jotka ovat mun mielestä laadullisesti hienoimpia ja parhaimpia Pokémon-figuureja joita on. Parastahan tässä laatutyössä on, että hinta on aika halpa ja Zukan-figuureja myydään sellaisissa palloissa (ei kuitenkaan niissä perus-Poképalloissa, jossa on karkkiakin sisällä, näissä ei ole muuta kuin figuuri), että niistä ei tiedä, mitä sisältä paljastuu. Aluksihan tämä on tietty kiva, myöhemmin ärsyttävää kun samoja figuja kerääntyy nurkat täyteen.

Mutta eikö olekin upea tämä Mamoswine????? Laatutyötä! Ja missäs muuallakaan Mamoswine kulkisi kuin lumisella ja jäisellä vuorella. Pakko myöntää, että kuva on otettu joskus just ennen kuin koko tämä blogi on laitettu pystyyn silloin vuonna 2010... Voi olla, että sen kuva löytyykin täältä jostain jo, mutta tuskinpa sitä ovat kaikki nähneet.

Mulla on Zukan-figuureja ihan semi-mukavasti kerättynä, ainakin siihen nähden etten ole koskaan varsinaisesti kerännyt niitä, voisin ottaa tässä kuvia niistä, jos kiinnostaa! Oletteko itse keräilleet figuureja?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Itse olen keränny figuureja. Aikanaan nuorempana paljonki osti noit Pokemon Balloja, mutta ei sentää niin paljon kuin noit Pokemon-kortteja, eli Traning Card Game. Oon mie ostanut muitakin figuureja kuin Pokemoneja, kuten Teenage Mutant Ninja Turtles. Niitä on paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Figuureja ja Trading Card Game-kortteja on mullekin vuosien saatossa kertynyt suuria määriä aikojen saatossa. Lapsena tuli ostettua aika ahkerasti noita poképalloja!

   Poista
 2. Ihana kuva Mamoswinesta! <3 Ota ihmeessä lisää kuvia sun figuureista! Haluaisin nähdä ne mielelläni. :) Mun ei ole ikinä tullut kerättyä mitään figuureita, mutta pikkuveljeltäni löytyy niitä vaikka kuinka monta. Varmaan jotain sata!

  Haluaisin niitä kyllä itsellenikin! :3 Ehkä hankinkin jotain lähitulevaisuudessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ehkä lavastaa joku hieno maisema ja kuvata niitä sillee, niin näyttäisivät hienommilta. Mulla on noita figuureja ihan älyttömiä määriä... en uskalla ees laskea :-D.

   Hanki toki!

   Poista
 3. Olin pienenä hankkinut oikein valtavan määrän poke figuja. Ne oli kyllä niitä palloja, missä oli muutama kovaa karkkia. Niistä suurin osa oli samanlaisia niin lopulta päätin myydä samanlaiset.

  Mamoswine♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena oli hienoa, että noita samoja kappaleita sai vaihdettua kavereiden kanssa toisiin figuihin, mutta ei kyllä enää löydy ketään lähipiiristä joka keräisi noita figuja :-D. Ja mullakin figuurit lojuu kyllä lähes kaikki säilössä laatikossa, eikä mitenkään näkyvillä.

   Mamoswine ♥

   Poista
 4. Olisi toki kiva nähdä lisää figuureja. :) tuli noita itsekkin keräiltyä joskus ja kyllä niitä kertyikin mukavasti, ajan kuluessa sitten joko kadonneet, joutuneet pikkuveljieni ryöväämiksi tai tuholais koiramme kitaan.. (se söi kaiken mikä vähääkään saattoi olla toiselle tärkeää/rakasta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa lisää kuvia, näitä nimittäin riittää!! Ja hahahaha voi ei, mullakin on koira joten tiedän millaista tuhoa ne voi saada aikaan. Tuo piru käy aina repimässä roskiksen rikki ja levittää roskat ympäri taloa......

   Poista
 5. Lisää oheistuotepostauksia <3 Täältäkin löytyy figuja aika paljon, niin niitä karkkipallo- kuin myös Tomy-hahmoja. Nykyään lähinnä pehmoja tulee silloin tällöin ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmoleluistakin voisi tehdä oman postauksen :3.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!