Luukku IX: Greninja

Oops, sorry, vastaan kommentteihin varmaan... keskiviikkona! Sitä ennen en varmaankaan ehdi. Pahoittelut :-(.


Otin sitten tehtäväkseni viimein selvittää, miltä Froakien tämä mystinen viimeinen muoto näyttääkään. Olin saanut vaihtamalla jonkun japanilaisen Froakien, jolla ei muuten ollutkaan abilitynä tuota Torrent, vaan sen hidden ability Protean. En tiedä onko kyseessä sitten hakkeroitu sammakko, koska onko noita starttereita mahdollista edes saada hidden abilityillä mitenkään... Anyway, Protean on aika vakuuttava ability. Se muuttaa pokémonin tyypin hyökkäyksen tyypiksi. Tämähän tarkoittaa, että pokémon saa jokaiseen iskuun sen same-type attack bonuksen, jonka saa jos pokémonin ja hyökkäyksen tyyppi ovat samat. Huhuhuh.

Froakielle vaan Lucky Egg ja sitten kehittämään... tässä tulee lopputulos:Siinä on Greninja. Hmmm, mun mielestä tää on aika siisti! Oikein onnistunut mun silmääni ja tällainen pokémon pistää toivomaan, että animessa Ashin Froakie jotenkin kummasti kehittyisi ihan Greninjaksi asti. Noo, en oikein usko että niin käy. Anyway, takaisin itse peliin ja sen Greninjaan. Toi sen pää on aika erilainen ja kulmikas edellisiin muotoihin verrattuna. Jotenkin nämä 6. genen viimeiset muodot ovat kaikki aika erilaisia niiden edellisiin muotoihin verrattuna, ehkä parhaimpana esimerkkinä on Chesnaught, joka on lähes tyystin erilainen kuin Quilladin. Ihan kiva, kun sitten on taas sellaisia strarttereita kuin Snivy, joka pysyi tosi samanlaisena koko kehityksen läpi.

Greninjan ulkonäkö kelpaa mulle enemmän kuin hyvin. Tosi kiva ninjasammakko, sen rajaat on jotenkin mukavan näköiset ja toi kaulaliina on symppis. Amiessa Greninja oli niin ryhdikäs ja jotenkin sotilaallisen oloinen :-D. Mutta mitä nyt taisteluissa kokeilin, niin ei tämä kyllä kauheasti hurraa-huutoja ainakaan multa saanut.

Chesnaught on edelleen paras! Ulkonäöllisesti sitten Greninja on oikein kiva, ja Delphox menee selvästi tylsän puolelle. Täytyy ehkä kouluttaa se Delphoxkin, että saan nähdä senkin amiessa!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä Greninja on ehkä siedettävin kaikista näistä starttereiden vikoista muodoista, mutta en kyllä hirveästi tykkää tästäkään. Chesnaught ja Delphox ovat myös vähän plööööh... :P

  Jotenkin tuo Greninjan kieli on musta tylsä. Jos sillä piti kerran jonkinlainen kaulaliina olla, niin olisin halunnut sen muodostuvan mielummin noista söpöistä kuplista kuten edellisillä muodoillaan. Mutta kaipa tämä menettelee. Jotenkin tuo erilaisuus muihin muotoihin haittaa mua.

  VastaaPoista
 2. Jihuu, nyt on siis kaikkien starttereiden vikat evotkin sinulle tuttuja:) Aluksi Greninja tuntui minulle tosi oudolta, ehkäpä just sen takia, kun se on yhtäkkiä niin kulmikas ja kaulalla olleet kuplat muuttuivat (kieleksi) huiviksi... mutta nyt kun sitä (ja muitakin vikoja evoja) on pidemmän aikaa katsonut, niin oon tosi tyytyväinen niihin kaikkiin! Chesnaught on tosin edelleen minunkin suosikkini - siinä on käytetty tosi hassua väriyhdistelmää (vihreää + valkoista + pinkkiä), joka lisää sen hienoutta!

  Siitä olen myöskin samaa mieltä, että hyvä, että tällä kertaa starttereiden vikat evot ovat niin erinäköisiä verrattuna aikaisempiin asteisiinsa! Kukapa olisi arvannut Quilladinin kehittyvän Chesnaughtiksi tai Froakien Greninjaksi. Ehdottomasti paremmat startterit noin yleisesti ajatellen kuin edellisellä vitosgenellä, omasta mielestäni!

  VastaaPoista
 3. Froakien evosita Frogafier oli niin mahtava että olen väkisinkin pettynyt Greninjaan, vaikka ihan ok se onkin. Shiny Greninja on yksi kutos genen suosikeistani. Mutta kyllä Chespinillä lähtisin jos kelloa saisin taaksepäin käännettäyä, vaikka ei Sammakossa (en enää muista oliko tää mun pokemonin lopullinen nimi..) mitään vikaa ollut.

  VastaaPoista
 4. En tykkää vieläkään yhtään näistä kusosgenen startterien viimeisistä muodoista, niin ollenkaan... Mutta Greninja varmaan vieläkin lemppari näistä. Tuo kieli huivina häiritsee vieläkin ihan pirusti. Chesnaughtille ehkä olen lievästi alkanut lämmetä, en kyllä kamalasti, Delphoxin rumuudesta en tule pääsemään koskaan ylitse. Miksi piti mennä pilaamaan täydellisesti niin täydellinen evoluutiolinja? Y päätyikin olemaan ensimmäinen pokemonpelini koskaan tämän yli vuosikymmenen sisällä, missä en ole käyttänyt tiimissä alkustartteria.

  Ja kun tuota hidden abilitya mietit, niin kaikkien Kanto/Kalos -startterien hidden abilityt ovat saatavilla ihan laillisesti. :>

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa että rakastuin Greninjaan xD Se on musta vaan, täydellinen otus xD Ja Protean on justiinsa passeli, ninja kun on niin se osaa kaikenmaailman jutsuja (narutomaailmako?), niinku just tän tyypinvaihdon. Siitä tulee Proteanin jälkeen muuten yksityyppinen :D eli esim Surf poistaa sen Dark-tyypin :P varokaa vaan trainerit!

  Niin ja X&Y:ssä 1. ja 6. starttereiden Hidden Abilityt on ihan yleisesti saatavilla, siksi niitä vaihdossa ja Wonder Tradessakin on ihan hirveästi! Ja siitä hakkeroinnista.... jokaisen poksun summary-valikossa on semmonen sininen viisikulmio jos poksu on laillinen / syntynyt Kalosissa. Eli ei hätää :D

  VastaaPoista
 6. No itse pidän tästä oikein kovasti. Ei tuo pään "muuttuminen" minua ainakaan häiritse. Chesnaughtin muutos oli ehkä liian iso, mut sehän on hieno. Eniten muuttuva pokemon on Remoraid omasta mielestä. Mulla kesti monta vuotta sen kehityksen muistamiseen.

  VastaaPoista
 7. Wuhuu! :D musta Greninja on ehdoton ykkönen, yksi suosikki starttereistani kautta aikojen. (ulkonäöllisesti nyt ainekin) myös shinynä se on upea! Olen tosin tätä täällä jo hehkuttanut monta kertaa. :D

  VastaaPoista
 8. Nääh aika tylsä mutta Chessnaugth ja Delphox kyllä minun mielestä parempia.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Itse en taas voi sietää Delphoxia :D

  VastaaPoista
 11. Protean Greninja on vahvimmista Pokemoneista. Sen jokainen isku on STAB. Pokemon Showdownissa huomasin sen vahvuuden. Lienee melkein jokaisessa Gen 6 tiimissä, minkä olen sinne tehnyt, toisin hieman erillaisilla liikkeillä.
  Hidden Ability Pokeja saa Friend Safarista ja joitain saa hordeissa.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!