Luukku II: Pokémon XY-anime: jaksot 7 ja 8

Luukusta numero kaksi avautuu vähän XY-animejuttua :3.


Ensimmäisessä jaksossa Ash ja kumppanit tutustuvat Rhyhorn-kisoihin Serenan johdatuksella, joka on päättänyt lähteä Ashin, Eurekan ja Citronin matkaan etsimään sitä omaa tavoitettaan. Tää oli nyt tällainen ensimmäinen, jossa Serena oli vähän paremmin mukana. Jos viime kerralla mulla oli vähän sellaisia ikäviä tuntemuksia siitä, että Serena vaikuttaa hiukan ärsyttävältä, niin ainakin tän jakson perusteella moiset luulot katosi kyllä samantien! Serenassa on musta jotain vähän samaa kuin Mayssa, joka on hieno homma tietty mun kannalta, koska May lienee yksi lemppareistani.

Tän jakson myötä jotenkin uskoisin, että Ashin ja Serenan paritus on varmaan aika hurjaa :-D. Toi niiden lapsuuskuvio on musta ehkä vähän... ontuva hahaha. Serena säilyttänyt jotain Ashin räkäliinaa vuosi kaudet? Creepy... Niille, jotka ei siis ole jaksoa nähneet, niin Serena oli Pallet Townissa Oakin Pokémon-leirillä, jossa Serena eksyi metsään ja loukkasi polvensa. Pieni sankari Ash sitten sitoi jonkun huvinsa Serenan jalan ympäri ja johdatti hänet ulos metsästä... Serena tietysti vienosti punastuneena. Aaaawww. No mutta joo, vähän creepy hahah. Hyvä kun noilla on aina lapsesta saakka sama hiustyyli...


Mutta Serena on kyllä söpö! Tykkään, kuten myös Eurekasta ja Citronkin on oikein jees. Ehkä lupaavin matkustusporukka aikoihin. Serena siis opastaa Ashia Rhyhorn-ratsastuksen saloihin (kunpa se Rhyhorn XY-peleissäkin juoksisi vähän lujempaa sinne fossiililuolalle...), vaikka ei ole kovin taitava aiheessa. Tämän hän onnistuu kumminkin salaamaan muilta amatööreiltä haha. Loistavaa.

Arvosana: 4/5

----------------


Ash ja kumppanit ovat palanneet Lumiose Cityyn, jossa he törmäävät Jessicaan ja tämän Furfrouhun. Jessica haluaa Pokémon-trimmaajaksi, mutta hänellä on hiukan vaikeuksia bondata Furfrounsa kanssa ja lisäksi hän hiukan arkailee trimmauksen kanssa. Kaikki sympatia vaan hänelle, mä en tajua miten joku voi haluta parturi-kampaajaksi, ehkä yksi pelottavampia ammatteja mitä olla voi mun mielestä! Mä en ainakaan uskaltaisi kajota kenenkään tukkaan, ihan taatusti pilaisin sen :-D. Haha, okei, back to the episode...

Olenko jo kertonut, kuinka paljon tykkään Eurekasta ♥... aa, olen vai? Se on vaan niin symppis ja ihanan hyväntuulinen. Ihan erilainen kuin Max! Ja musta Eureka ei ole missään välissä ollut piirun vertaakaan ärsyttävä, mikä on mahtavaa. Jee ♥. XY:ssä on nyt näiden kahdeksan jakson aikana ollut hyvä, että niitä ns. "running gagsejä" ei ole ihan joka jaksossa. Tai siis, kun ennen Brock rakastui johonkin muijaan joka ikinen jakso, niin näissä jaksoissa Eureka ei ihan joka jaksossa ole naittamassa veljeään jollekin hempukalle, ja Citronkaan ei ole esitellyt teknisiä vehkeitään ihan jokaisessa jaksossa. Pysyy sentään vähän joku vaihtelu. Vaikka ei mulla mitään Brockin rakastumisia vastaan ollutkaan, päin vastoin :-D.

Ash ja muut pääsevät vierailulle jonkun oikein mestaritrimmerin salonkiin yhdessä Jessican kanssa. Hiukan vaan ihmetyttää, että jos Citron on Lumiosen salipäällikkö, niin miksei hän ja Eureka ole käyneet entuudestaan täällä, jos trimmaussalonki on niin hieno juttu... Tai miksei kukaan tunnista heitä! Kukaan kaduntallaajakaan ei ole sillee "Ai moi Citron, mites salilla tänään?". Kuvittelisi että salipäällikkö olisi hiukan tunnetumpi.
Vaikka tää jakso oli mun mielestä hiukan tylsempi kuin tuo edellinen, niin Pokémon-trimmaukseen liittyen oli mukava saada sellaisia pikkuinfoa, kuten että berryistä tehdään Furfroun turkkiin nuo eri värit. En tiedä onko peleissä siitä ollut lainkaan mitään mainintaa. Muutenkin oli kiva nähdä noita eri Furfrou-tyylejä animessa... Mikä muuten on teidän suosikki-Furfrounne?


Julma fakta on, että en kyllä yhtään välittäisi nähdä Rakettiryhmää enää. Totuin jo BW:llä siihen, ettei niitä ollut ja nyt ne ovat taas täällä... Vaikka ehkä niiden tyyli on jotenkin hiukan parempi nykyään? En tiedä. Tässä jaksossa he esiintyivät trimmereinä, jotka kumminkin varastavat trimmaukseen jätetyt pokémonit. Rakettiryhmä pöllii Serenan Fennekinin, kunnes Furfrou johdattaa Ashin ja muut Rakettiryhmän jäljille.

Arvosana: 3/5


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Sais melkein poistua koko Rakettiryhmä.. Ennemmin jokaisessa generaatiossa omat "pahiksensa" tai sitten tehdä Rakettiryhmästä jotenkin vakavasti otettavampi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta koko ryhmä saisi lähteä, noi BW-jaksot ei olleet yhtään sen huonompia, päinvastoin, vaikkei Rakettiryhmää kaikissa jaksoissa ollutkaan :-).

      Poista
  2. Tää kommetti ei sitten mitenkään liity tähän vaan siihen että Avri voitko vastata tähän kysymykseen. Mikä oli sun ensinmäinen shiny poke vai oletko saanut vielä yhtäkään ? Mun oli black versionissa semmonen ihana violetti Cubchoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäiseni oli Goldissa aikanaan Shiny Hoppip, mutta siitä on aaaaaaaaika todella kauan ja koko otusta ei enää ole tallessa. Voiiii, shiny Cubchoo on varmasti todella hieno! Viimeisin random-shinyni oli Diamondissa Shiny-Shellder. Muuten olen sitten breedaillut shinyja ja vaihdellut niitä :-)

      Poista
  3. Faarao-trim furfrou <3

    VastaaPoista
  4. Deputante trimmaus näyttää jännältä :D
    Ja XY-seura on niin mahtava *_* Ehdottomasti 3.genen henkeä :D

    VastaaPoista
  5. Tämä ei itse asiassa ole Lumiose City, vaan joku pahainen pikkukylä. Vasta seuraavassa jaksossa kaverukset saapuvat Lumiose Cityyn. Näin ainakin itse muistaisin. :P

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!