Pokémon Y - Osa XVI: Team Flare pahistelee edelleen ja gotta catch Yveltal

Toivottavasti kaikilla on jouluaatto sujunut mukavasti :-)! Täällä ainakin on mennyt oikein leppoisasti ja hyvin! Lahjojakin tuli muutama, joten kai sitä ollaan oltu ihan tarpeeksi kilttejä tänä vuonna hehehe.

Ajattelin tässä TV:n katselun lomassa kirjoittaa vähän jatkoa Y:lle, jota olen nyt jalkapuolena pelaillut hiukan ahkerammin eteenpäin. Viime kerralla tosin jäätiin siihen, että Team Flare (tai oikeastaan minä) aktivoi tuon ultimaattisen aseen ja Geosenge Townin keskelle ilmestyi tällainen epämääräinen patsas-hommeli.


Ihan mukavan ei-asemainen, haha, näyttää tosiaan ihan joltain jääpatsaalta. Olihan tosta pakko rapsaista kuva. Hienoa muuten, että Geosenge Townin viereisellä routella kukaan kouluttaja ei sanonut mitään, vaikka ihan nurkan takana on maa haljennut ja esiin tullut tällainen pylväshommeli.


Geosenge Townin Pokémon Centerissä sentään ihmiset hiukan ihmettelivät asiaa :-P. Aika rauhallisin mielin täällä kuitenkin ollaan... eikö se Holo Caster-ilmoitus ollut kumminkin ihan koko maanlaajuinen??? Eikä vain mikään Lyssen special announcement mulle ja muille meitsin kavereille...


Lähdin sitten tarpomaan sille kivimötikälle Geosenge Townista luoteeseen, jonne joskus kaaaaauan aikaa sitten se yksi Team Flare Grunt katosi kuin tuhka tuuleen, kun ensimmäisen kerran olin tässä kaupungissa. Nyt kiveen oli ilmestynyt ovi (yllättävää)... ja just kun meinasin luikahtaa sisään, Serena tunki mukaan. Voi mörkö! Sisällä onkin Team Flaren hideout ja Lysse kertoo lisää suunnitelmistaan. Hän on löytänyt vuorilta aikojen kuluessa uinuvan Yveltalin ja aikoo imeä sen elinvoimat ladatakseen aseen. Paljastuu myös, että Lysandre aikoo pamauttaa kaikki pokémonit myös taivaan tuuliin, koska pokémonien voimat houkuttelevat ihmisiä käyttämään niitä hyväkseen. Jaahas. Perus korkealentoinen pokémon :-D.


Lysandre haastaa mut taas otteluun ja jee, sen tiimissä on tapahtunut pientä kasvua, Murkrow on kasvanut Honchkrowiksi ja Mienfoo Mienshaoksi. Pakko sanoa, että Mienshaon näkeminen Y:ssä nosti kyseisen pokémonin pisteitä ihan tähtitieteellisesti! Se näyttää jotenkin tosi kivalta ja ei yhtään niin kummalta kuin joskus 5. genen spriteissa. Niissä se näyttää joltain ihme terävänokkaiselta tuulessa lepattavalta nenäliinalta, joka on muotoiltu jonkun omituisen kissanmalliseksi, mutta tää 3D-model on aivan muuta. Haluan Mienshaon itselleni! Haluan.


Samaten kyllä myös Honchkrowin, jota mun on pitänyt kouluttaa ilmestymisestä asti >:-(. Siinä vasta luonteikkaan näköinen pokémon! Olen muuten hiukan ylpeä tuosta Lapasen lempinimestä hahaha se sopii sille kuin nenä päähän, joskin Avaluggilla ei kyllä näytä olevan mitään selvää nenääkään missään...


Lysandren voitettuani, taas, minä ja Serena edetään kohti huonetta, jossa Yveltal on. Tiellämme on ihan mukavasti Team Flare Admineja ja Grunteja, joskin niitä olisi voinut olla lisääkin! Ja tuo Serena sitten tunkee joka paikkaan mukaan, ärr ärr ärr. Hiukan nautin muuten tosta kohdasta, kun Shauna pamahtaa paikalle ja Serena on sillee: "Mitäs sä täällä teet??!" ja mä olin mielessäni: "Excuse you Serena, mitä SÄ täällä teet???. Sitten kun Serena vielä myöntää tuossa käyttäytyneensä tökerösti, niin aahh, hyvä, Serena-hatea vaan niskaan! Tykkäsin kyllä tosta Shaunasta ehkä sataviiskytmiljoonaa kertaa enemmän kuin Serenasta. Shauna on niin symppis!


Lopulta saavumme hyvin merkityksellisen näköisen oven taakse. Tää on just näitä ovia, joiden edessä kuuluu aina ennen sisään astumista tallentaa :-DD. Olisi kerrankin joku kämäinen ja homeinen puuovi ruosteisilla saranoilla, jonka takaa se megasuper legendaarinen pokémon löytyy, niin tulisi vähän yllätyksiä pelaajapololle! Tää oli kiva, kun Shauna avasi ton elektronisen lukon jollain Clemontin sille antamalla vempaimella. Ees joku maininta salijohtajasta salin ulkopuolella! Mutta ei kai Clemont ja Shauna heilastele keskenään sen enempää??? Eikös tää ollut mun muijani?? >:-O


Oven takaa löytyy Yveltal ja vartiossa on läjä admineja, jotka täytyy ensin päihittää. Mutta hypätään mieluummin Yveltaliin, koska se on kiinnostavampaa kuin ne adminit.


Tykkäsin tästä kohtauksesta kovasti, kun Yveltal kokeaa tuon heräämisensä. Olisi jännää tietää, millainen mykerö Xerneas on sitten ollut X:ssä, koska ainakin tässä Y-versiossa tuo Yveltalin herääminen tuosta pallomuodosta on tosi näyttävän näköisesti tehty. Ja jotenkin tosi luonnollisen näköistä, kuten myös tuo sen y-mallisuus.


Pakko sanoa, että Yveltal saattaa jopa olla yksiä suosikki legujani. Sen verran näyttävä ja tyylikäs se on. Ja mitä nyt tuli ottelussa todettua, niin Yveltal vaikuttaa ihan hirviömäiseltä vastustajalta kunnon tiimissä (tässä se nyt ei tuottanut ongelmia). Dark Aura boostaa dark-tyypin iskuja ja Oblivion Wing on kyllä tuhovoimainen Yveltalin käsissä. Onneksi Dedennen Nuzzlessa on tehoa lamaannutta tämä legu :-).


En aluksi tajunnut, että Yveltal on pakko napata tässä pelissä, jolloin sen catch rate on korkeampi kuin muilla leguilla. Ihan jotenkin tyhmä juttu tuo, että pelaaja pakotettiin tässä pyydystämään Yveltal, koska siinä ei ollut mitään järkeä. Blackissa ja Whitessa se Reshiramin ja Zekromin pakkopyydystys oli jotenkin perusteltua, mutta tässä se oli vaan vähän... njääh... Ehkä tämä on tulevaisuudessa Pokémon-pelien linja, että versiomaskotit on pakko pyydystää tarinan aikana. Yärgh.


No niin, maailmassa on kaikki hyvin, Yveltal on mun matkassa ja istuu rauhassa PC:llä, joten Team Flaren suunnitelmat käyttää ultimaattista asetta tuli juuri murskattua kuin piparitalo jouluna. Mutta katsokaapas kukas se täällä on, nimittäin modattu Lysandre! Mitkä ihmeet noi lasit ja leijuvat propellijutut ovat? Miksi??? Mitä? Kertokaa?? Anyway, Lysandre ei aio hävitä ja aikoo anastaa Yveltalin takaisin. Hei hyvä mies, se legu istuu PC:llä, ei se oo enää mulla!


Tämän ottelun "se juttu" on se, että Lysandre on löytänyt tavan käyttää Mega Evolutionia, ja saanko esitellä, Mega Gyarados! Jaa-jaa, jotenkin mua tää ilmestys lähinnä huvitti kuin jännitti :-DDD. Katsokaa nyt sitä, se näyttää ihan joltain Jessien ja Jamesin poljettavalta Gyarados-sukellusveneeltä hahahahahaha. Ei hyvää päivää. Eikä ollut Lyssestä tälläkään kertaa vastusta. Dedennen Nuzzle on paras tapa pysäyttää Mega Gyaradosit heti alkuunsa <3 .="" p="" pois="" sitten="" swicthill="" volt="">


Lysandre ja hänen kaunis maailmansa ovat kokeneet totaalisen tappion. Lopulta tää hiukan pimeä jätkä kumminkin haluaa hullunkiilto silmissään esitellä, mihin tuo ase pystyy vaikka siinä olisi vain hyvin vähän energiaa....


Jotenkin nyt siis ymmärsin, että se Yveltalin kammio sijaitsi suoraan tämän patsasasehommelin alapuolella? Ja kun Lysandre sitten laukaisi aseen, niin hän räjäytti itsensä?? Ilmeisesti. Ihan suhteellisen rajun kuuloista Pokémonilta, sanaon ma. Minä, Serena ja Shauna tietty pötkittiin pakosalle.


Loppu hyvin kaikki hyvin, Team Flare on kukistettu ja Tierno sekä Trevor yhdessä maskiheppujen kanssa olivat pelastaneet Route10:ltä kaikki Team Flaren sinne vangitsemat pokémonit, jotka meinattiin uhrata aseen uudelleen käytössä... Mutta eiiiii, meinasin kuolla sisäiseen nauruun, kun luin ton Trevorin jutun :-DDDDDD. Pitäisiköhän tän pojan käydä jollain ammattiauttajalla juttelemassa, kun toi Pokédexin täyttö on noin suuri pakkomielle :-DD. Maailma pelastunut ehkä minuutti sitten ja tän sormet jo syhyää Pokédexin täyttöön!


Kun muut ovat lähteneet takaisin kohti Anistar Citya, tämä renttumainen AZ saapuu paikalle itkemään lisää hänet hylänneen Floetten perään. Vähän random tää häiskä.

Ja tadaa. Siinä tää taisi olla. Ehkä yksi nopeiten pelatuista ja irrallisimmista juonista vähään aikaan. BW vetää kyllä paremman korren musta pahistiimin handlaamisesta, vaikka siinä ne Ghetsiksen maailmanvalloitussuunnitelmat olikin aika... ööh. Ei sillä, mä kyllä tykkään sellaisesta leppoisasta menosta kuten Y:ssä on ollut, mutta jotenkin tää tarinan "kliimaksi" oli niin irtonainen kaikesta muusta. Tai jotain.

Ja miksi tämän ryhmän nimi on just Team Flare????

Jeee, hyvää joulua vielä kerran! Vastaan kommentteihin taas lähipäivinä :-)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Jee, äiti ja iskä antoi joululahjaks uuden läppärin! Joo, tuli muuten mieleen että alkuperäinen "tuhoase" oli varmaankin anistar cityn tai townin ihansama, monumentti. Sehän on ihan samanlainen, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, onnea uudesta läppäristä! Munkin tekisi mieli hankkia uusi kone... Onhan noissa tosiaan vähän samaa näköä ja fiilistä :-D! Kummatkin tollasia lasisia erikoisia monumentteja...

      Poista
  2. Elite Fourin jälkeen Trevor vaikuttuu Geosenge townista niin paljon että se alkaa hengailla siä pysyvästi :D Sen tehtävä siellä on neuvoa pelaajaa joka päivä pokemoneista, joilla on megamuoto. Kuitenkin, koomisesti kun tulee Mewtwon vuoro,se sanoo samat litaniat xD
    "Have you Caught Mewtwo yet?"
    vastaa YES
    "I knew you would, I did too! According to Professor Sycamore's research, Mewtwo has a potential mega evolution too!""
    MITÄ HELVETTIÄ ihmiset :-----D Random rivali nappaa kaikkien aikojen vahvimman pokemonin, ja kertoo sen noin päiväkahvikeskustelutyylillä, "tulipa juuri napattua muuten..." Tosin, Trevorin tuntien,ja miten vinksahtanut se on dexin täytössä, se varmaan päästi sen Mewtwon vapaaksi (halusi vaan sen tiedot) :'---D
    Onko tää just sitä monimewtwoteoriaa, josta puhuttiin Genesect-elokuvan yhteydessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Genesect-elokuvassa Mewtwohan haluaa vain tehdä jotain hyvää.

      Poista
    2. Eikun pointti on siinä että se leffa todisti, että Mewtwoja on enemmänkin :-D Ja just se Genesect-Mewtwo on "kiva Mewtwo"

      Poista
    3. Mitäääääh... Voi... Trevor :-DD. Mua on aina ihmetyttänyt, että saako toi Trevor edes pokedexiä täytettyä, kun se on aina hävinnyt mulle noissa sen "dex-otteluissa", vaikka en oo ees pyydystelly erityisesti pokéja :-DD. Kummaa.

      Ja tää Mewtwojen spämmiminen saa mut kyllä ärsyyntyneeksi, hei come on, niitä oli vain yksi! Ja koska Mewtwo meni pilalle ja oli mahdotonta hallita, Mr. Fuji piilotti Mewin Faraway Islandille ja tuhosi kaikki dokumentit Mewtwosta paitsi päiväkirjan Pokémon Mansionissa... Ellei Red antanut sitten Mewiä eteenpäin pahoihin käsiin!

      Poista
  3. Valitettavasti Geosenge Town jää tollaiseksi, et talot on kaatuneet ja tuo kuoppa. Itse pidin Blackin ja Whiten juonesta enemmän kuin tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blackissa ja Whitessa oli kyllä parempi juoni... pitäisi pelata sekin uusiksi tässä kohta ja verestää muistoja :-D.

      Poista
  4. Team Flare oli kyllä aika pettymys. :/ mutta on tuo Xerneasin saaminen sentään hyvä bonus. :D

    VastaaPoista
  5. Tässä kohtaa harmitti kun en ostanutkaan X:ää, koska olisin halunnut sittenkin Xerneasin tiimiin. Yveltal sinne kuitenkin päätyi ja ihan kivahan sillä oli otella.
    Mega Gyaradosiin olen viimepäivinä tykästynyt ja alankin kohtapuoliin koulutella Magiakarpia jonka sai tuolla yhdessä kaupungissa vaihdossa.

    Team Flare oli kyllä ihan tylsä porukka. Seuraavaan peliin joku oikea rikollis tiimi joka haluaa vaan hitosti rahaa, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiähän tuon Xerneasin vaihtaa netistä.. Tosin voivat vaatia siellä ihan mitä tahansa vaihdossa.. :s

      Poista
    2. Sain netti yhteyden pelaamaan vasta pelin läpäisyn jälkeen, ja Yveltalia siellä lähinnä vaadittiin vastineeksi, tai sitten sellaisia mitä ei vielä ole edes mahdollista saada. Poke Bankin julkaisun jälkeen varmaan homma helpottuu niin saa mokoman edes dexiin.

      Poista
    3. Niin no silloin viimeistään.. Pokemon Bankista puheenollen, pitänee varmaan opetella siirtämään rahaa sinne eshoppiin. . En sitä ole eläissäni tehnyt, kun pelitkin haalinut aina ihan liikkeistä. Mitenköhän tuo onnistuu.. O.o

      Poista
    4. Mulla 3DS:n eShop ei toimi tällä hetkellä lainkaan :-( Ruuhkaa kenties...

      Mutta heyyy, Sake, ei sun auta nyt kuin hankkia Y:n lisäksi myös X :-DDD Niin mä kumminkin päädyn tekemään, vaikka tyhmäähän se on, kun kumminkin heti julkaistaan sitten Z:ta, jos hankin ton toisenkin peliversion. Niin mulle kävi Blackin kanssa, ostin Whiten kaveriksi Blackin ja ei mennyt kuin viikko, niin ilmoitettiin että BW2 on tulossa :-DD.

      Pokémon Bankista oon minäkin hiukan ulalla... ei kyllä kiinnostaisi, eikö se maksa jotain joka kuukausi vai oonko nyt käsittäny jotain väärin? D:

      Poista
    5. Maksaa noin 5e vuodessa. Jos mä oikein käsitin. :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!