Luukku VII: Pokémon Y - osa XIII: Mamoswine

No niin, nyt tuleekin myöhäisillan luukku :-D. Paluu Kalosiin!


Kuten jo tiimi-postauksessa kävi ilmi, niin edelliseen pelikertaan sellaista päivitystä, että Munchy autteli mua vähäsen niin, että sain Hattarani kehitettyä. Johan se jo ehti olla 42 tasoa Swirlixinä... ei sillä, olisin voinut pitää sitä sellaisena vaikka loputtomiin, mutta on Slurpuffkin muikea.


Tässä vielä oikein Pokédex-entrykin. Aika huononlaisesti on tullut pyydystettyä pokémoneja (vaikka tuossa onkin vain Central Kalos-dexin pokét), pitäisi hankkia rutkasti lisää. Jotenkin jännä että Slurpuffilla on noin hyvä hajuaisti... tosin kai sen täytyy haistaa sokeriset jutut jo kaukaa, jos se syö Swirlixin tapaan pelkkää makeaa?


Jo vain, viimeksihän hengasin tuolla Frost Cavernissa ja vaikka en odottanutkaan mitään kovin pitkää luolastoa, niin tää oli kyllä masentavan lyhyt keikka tämä. Ihan puolivahingossa pääsin huomaamattani luolan syvimpään nurkkaan, jossa tutut punaiset jalat hääräilevät jotain. Plussaa pitää antaa, että sen iän ikuisen Serenan sijaan tämä mini-Trevor on tässä häiriköimässä.


No niin, Team Flarehän se täällä. Rosvokopla on tällä kertaa ahdistelemassa Mamoswinen ystävää Abomasnowta, jossa he epäilevät piilevän paljon loistavaa energiaa, joten ei muuta kuin pyydystämään vaan... kunnes minä ja tuo Trevor saavutaan paikalle estämään nekin touhut. Haluaisin nyt esittää vastalauseen! Miksi Team Flare nyt ei muka saanut pyydystää Abomasnowia mukaansa, villi pokémonhan se siinä... Ikävä juttu tietty, että he käyttävät varastettuja poképalloja pyydystämiseen, mutta... :'-D. Höpisivät ne jotain sellaisestakin, että vain "Team Flare" selviää tai jotain muuta sellaista soopaa ja jotenkin nyt ounastelen, että totta kai Lysandrealla Team Flarella on joku täydellisen korkealentoisen kumma metku pääjuonen varalle suunniteltu. Nooh, toivotaan että siinä on vähän jotain järkeä!


Otteluksihan tuo sitten meni. Vaikka kohtaamisemme olikin pikainen, niin tämä Mable on kyllä lempparini ainakin tähän mennessä  noista "korkeamman portaan" Team Flarelaisista. Lähinnä, koska tältä muikkeililta pääsi pari vallan hulvatonta kommenttia. Jotenkin mukavan sarkastinen asenne. Abomasnownkin "kammottavaan ryöstöön" hän vaan toteaa, että ei pidä odottaa että hyvät asiat kannetaan tarjottimella kotiin, täytyy itse poimia timantit talteen :-DDD. Loistava asenne!


Harmi ettei se asenne oikein kantanut voittoon asti. Miksi tälläkin oli vain joku yksi mälsä Houndoom? Skrelp sattui just olemaan tiimin etunenässä, niin totta kai voitto tuli äkkiä... Team Flare lähteekin siitä lätkimään tiehensä.


Abomasnow sen sijaan yllättää, nimittäin antamalla mulle Abomasiten! Eli tälläkin on mega-muoto :-O. OOOOh, tykkään ihan hurjasti Abomasnowsta, joten täytyy toivoa, että sen mega on jotenkin kiva. Mulla on itse asiassa jossain pelissä joku varsin pätevästi IV-breedattu Snover, voisi sen siirtää sitten Y:n jos joskus jaksan hankkia sen Pokémon Bankin... jos jaksan :-D.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Spoilasin vahingossa itseni Mamoswine-ratsastuksesta jo ajat, ajat sitten. Satuin näkemään tämän tapaisen kuvan tumblrissa ja meinasin pyörtyä siihen paikkaan. Ratsastusta. Minun. Lempi. Pokémonini. Selässä. Tämä on pelin paras kohta, hands down. Route itsessään oli muutenkin ihan hauska, turhan lyhyt vain. Oi kun jos koko pelin saisi vetäistä Mamoswinen selässä istuen...


Okei... okei... en voinut ratsastella Mamoswinen selässä loputtomiin, vaan oli jatkettava eteenpäin. Melkein heti Mamon selästä lähdettyäni tietysti tämä Serena pirauttaa minulle. En tiedä miksi, mutta en tykkää tuosta naisesta yhtään? Olen ennenkin sanonut tämän, mutta kun en osaa pukea koko juttua kunnolla sanoiksi. En tosiaankaan tykkää tästä yhtään, pelkkä naamakin jotenkin ärsyttää?? En tiedä miksi??? Ja voi tyttöparka, etkö näe että sataa lunta, pistäisit nyt hiukan vaatteita päälle! Minun on nyt hyvä valittaa toisten pukeutumisesta, koska ostin Anistar Cityssä heti ensitöikseni toppatakin hahmolleni :-D.


Ja näin ollaan Anistar Cityssä. Pakko sanoa, että kokonaisuutena kaupunki vaikuttaa ehkä ihan hitusen laiskalta. Jotenkin kamalan pieni ja täällä ei ole kuin muutama tönö, plus se hieno kristallimonumenttijutska, josta esittelen kuvamateriaalia varmaan ensi kerralla. Tässä PokéCenterin edustalla on tällainen jännä tytteli, joka näkee pokémonien muistot... Ihan sairaan siistiä! Onkohan tästä mitään hyötyä hahaha. Tuossa on kaksi Tuitun muistoa, Skrelp kun oli ainoa, jonka kummatkin muistot olivat jokseenkin positiivissävytteiset, hahaha!!! Muistaakseni Hattarakin muisteli jotain sellaista, miten se oli joskus ollut kyyneleet silmissä, Avalugg oli taas ollut uupunut ja Chesnaughtkin muisteli, miten oli joskus vihainen. Olenko ollut niin kamala kouluttaja!!! NYYH!


Anistar Cityn alkutaipaleella Dexio-niminen poitsu, joka on siis joku Sycamoren juoksupoika, kertoi että kaupungista löytyy joku, joka tietää enemmän Yveltalista. Tämä herrasmies sitten selitti ne samat jutut, mitä olen jo Yveltalista kuullut ja lisäksi vähän vanhan kansan höpöhöpö-tarujuttuja. Kaikkista kiehtovin oli tämä taru siitä, että kun Kalosissa vallitsi tuo kammottava sota, Yveltal tuli ja imi sotureista elinvoimat pihalle ja sota keskeytyi siksi. JOOOOO, todellakin!!! Oonko jotenkin kamala, kun toivon aina että kaikki tarustot ovat tällaisia kamaluuksia? Tuo sopisi hyvin myös tässä kirjoituksessa mainitsemani Geosenge Townin naisen kertomiin huhujuttuihin, että ne Geosenge Townin edustalla olevat kivipatsaat olisivat merkkeinä sodassa kuolleiden hautapaikoista. Jos kaikki kuolla kupsahtivat Yveltalin vaikutuksesta siellä! UUUUUuuuuuhuuhuuuu.


Mutta vaikka tykkään noista kuolemataruhommeleista, niin tämä oli ehkä surullisinta mitä mä oon ikinä Pokémon-pelissä lukenut!!!! En kestä!! Melkein tippa tuli linssiin, kun mies kysyi olisiko minulla lainata seuraksi jotain pikkupokémonia... annoin sille boxilta Swirlixin omaksi. En uskalla mennä puhumaan tälle miehelle, ettei se vaan palauta mulle takaisin sitä ja ryhdy taas yksinäiseksi. Liian surullista ;__;.


Jep jep, eihän se tyttöressukka ole laittanut enempää vaatetta päälle, vaikka ulkona riehuu talvi. Oon jotenkin varmaan vähän kumma, mutta saan jotain sadistista mielihyvää tuosta Serenan häviö-ilmeestä ja noista sen jutuista. Oon kauhee :-D! Oli Serena sentään vihdoin saanut uuden pokémoninkin tiimiin, nimittäin Jolteonin. Ei sillä, että siitä olisi kauheasti ollut apua. Delphox tosin oli melkein jo aika vaativa vastus, mutta vain melkein.


Tässä on teille esimerkillistä talvipukeutumista! Takki ja pipokin oikein. Ihan tyhmää, että talvitakkeja sai ostettua vasta Anistar Citystä, tässä on vaellettu jo Frost Cavernin läpi t-paitasella. Kauhea kun en muista yhtään, mitä noilla PokéMileseillakaan "pystyi" tekemään... jotain niillä sai hankittua, vaan mitä... täytyy palata vähän taaksepäin tsekkaamaan asiaa!


Anistar Gym näyttää upealta ♥__♥. Näihin tunnelmiin on siis hyvä päättää tällä kertaa! Vastailen kommentteihin varmaankin huomenissa :-). Byee!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

  1. Jotenki ajattelin, et Mamoswinella olisi rynnistäny lumen läpi, mut hitaastihan se meni.

    Iha vaan kysyn et mikäs on sun friend code? Omani on 2208 4842 3289 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii :D jos friend codeja lisäilet Tapsa ja kuka vaan niin tässä fc: 1693-0732-3730.
      Ja Avriiiih! Sitten kun pääset pelin läpi niin pidetään friend coden lisäystalkoot xD

      Poista
  2. Aah, vanha, yksinäinen ukkeli se siellä :) Käyppä hei myöhemmin tsekkaamassa tota ukon vointia, jolle annoit sen pokemonin.

    Mua Serena ärsytti pelissä kanssa ja öö, jos yrittäisin vaik omat vibani siitä pukea sanoiksi. No se ei esimerkiks vaikuttanu niiden muiden kamujen tapaan päähenkilön ystävältä lainkaan vaa oli koko ajan "no nii OTELLAAN" ja sit aina hirveet valitukset jälkeenpäin, kuinka se ei oo vieläkään sua voimakkaampi (hähähä :) ). Ja kans se vaikuttaa jotenkin... tönköltä? Tai emt, mulle tulee vaa peli-Serenasta mieleen ilme :| Se vaikuttaa kans jotenkin vähän passiiviselta?
    En ymmärrä, en tykkää siitä yhtään :- D On kyllä ihan erilainen kuin animeversionsa mikä on hyvä!!

    VastaaPoista
  3. Mä niin tiesin että Mamoswine-ajelu sulattaa sun sydämen :D olisi saanut olla enemmän lumessa kahlaamista (eikö hahmolle tule kylmä kun ilman Anistarin talvitakkeja kömmitään lumikinoksissa O.o ?)
    Ja Mega-Abomasnow..... siitä tulee l u m i h i r v i ö. Tuhovoimaa yli 9000.
    Ja sä otit sitten rikkinäiset farkut xD why oh why? mut onhan ne toisaalta trendikkäät :)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!