Luukku XII: Pokémon Y - Osa XIV: Team Flaren pahistelut

No niin, netti toimii jo tänään, onneksi. Se oli varmaan se eilinen (ainakin Etelä-Suomessa riehunut) myrsky joka sitä kiusasi! Tänään sitten Blogger ei suostunut lataamaan aluksi kuvia sitten millään. Huomenna tulee tämän päivän ja huomisen luukut normaaliin tapaan! Koetetaan hiljalleen nyt päästä takaisin hyvään tahtiin...


Aloitetaan tästä Anistar Cityn monumentista. Mua ärsyttää suuresti, ettei tämän aurinkokellon luona ole sellaista kylttiä, sellaista kun on aina kaikkien erikoisuuksien luona, jossa kerrotaan mitä ne ovat. Mutta noup, tällä tämä aurinkokello vaan jököttää yksinään. Kyseinen kello on kuulemma muinaisten ihmisten ja pokémonien väsäämä.



Okei, no turhaan tässä sen enempiä vitkutellaan, salireissullahan täällä Anistar Cityssä ollaan. Petyin vähän Anistarin saliin, mulle jäi sellainen olo että siellä oli tosi vähän salitrainereita :-(. Salin johtaja Olympiakin jäi vähän jotenkin etäiseksi ja laimeaksi.


Otteluni aloitti pikkuinen Dedenne, ja aika hyvin kävi että Olympian ensimmäinen pokémon oli Sigilyph, joten Pullan oli aika helppoa tuo päihittää. Silloin joskus Unovan alkuajoilla pelkäsin ihan hirveästi Sigilyphejä, ne tuntui olevan ihan hullun vahvoja.


Seuraava pokémon oli sitten Slowking, jota vastaan lähetin uunituoreen Lapasen. Jotenkin hauskan näköinen tuo kuvakulma musta, onneksi sain napattua siitä kuvan :-D. Tämä oli hiukan haastavampi osuus, mutta Bite puri Slowkingiin ihan kohtuullisesti! Viimeisen Meowsticin sai sitten hoidella vanha kunnon Hattara!


Ja niin Olympia oli kukistettu. Harmillisen jotenkin mitäänsanomaton ottelu. Blääh. Psychic Badge on kyllä ihan hieno, ei siinä mitään.


Salin ulkopuolella Serena rynnistää taas paikalle... Jahas, että tuollaista tuo muija meinaa mun päivieni kuluksi?? Oikeasti, Serena, olet hirveä. Ihan pirun ärsyttävä ja typerän kilpailunhaluinen nainen. Kaikki mitä tuo Serena on suustaan päästänyt on aina ollut jotain kilpailemisesta ja siitä, miten hän haluaa olla kaikessa parempi. Ja muutenkin se tuntuu olevan koko ajan tosi kateellinen pelaajahahmolle, heittelee sellaisia tosi kettumaisen sävyisiä kommentteja.


Serenan rasittavat jaaritukset kumminkin katkeavat, kun tämä hiukan turha Holo Caster vilkkuu ja siinähän on itse Lysandre. Ajattelin, että mitäköhän turhaa sieltä taas tulee, mutta...


KUOLIN EHKÄ NAURUUN :-DDDDDDDDDDD. Oikeasti hahahahahahah, tää on ihan uskomaton. Tähän asti Team Flare on tehnyt vähän sitä ja tätä sillee randomisti, Lysandre on vaan höpissyt kaikkea turhaa ja sitten tadaaaaa, täysin ilman ennakkovaroitusta tällainen pikkuilmoitus vaan. Kiitti Lysse. Tämä asia selvä. Oikeasti ehkä paras vitsi tää "plot twist" aikoihin.


Nuo Lysandren jutut vaan paranevat, mitä enemmän se selittää tästä ihmiskunnan pois jyräämisestä... eihän tätä voi ottaa tosissaan, mun mielestä tää on lähinnä vaan huvittavaa! Toivottavasti tuo noiden suunnitelma ja ultimate weapon on sitten edes hiukan kiinnostava, koska tätä vauhtia XY saa kantaa ehkä naurettavimman juonen titteliä Pokémon-peleissä. Jopa Team Aquan ja Magman täysin järjenvaistaiset suunnitelmat olivat jotenkin enemmän tosissaan otettavia kuin tämä juttu. Serenan mielestä koko touhu pitää estää ja hyvä paikka etsiä Lysandrea olisi Lysandre Café Lumiose Cityssä. Voi kunpa tämä peli ei aina kertoisi kaikkea pelaajalle suoraan...


Koin tämän suuren vaaratilanteen niin uhkaavana, että oli pakko istua kahvilaan hörppäämään kuppi mehua. Hassua kun tollasta terassia ei kyllä näy Anistar Cityn kahvilan luona, mutta siellä sitä istutaan. Pirun kallista ja turhaa touhua! Pakko lähteä Lumiose Cityyn.


Lysandre Cafén edustalla. Katsokaa, vaihdoin myös tuollaiset värikkäät vaatteet, eihän enää missään toppatakissa voi kulkea tuolla päin maailmaa! Tässä kahvilan edustalla aloin sitten miettiä, että hei hetkinen, Lysandre teki tuollaisen suuren maanlaajuisen kuulutuksen tulevasta massamurhasta. Ihmistenhän pitäisi olla siis paniikissa tai ainakin estämässä näitä Lyssen touhuja. Päätin tehdä pienen visiitin Sycamoren luokse, hän kun tuntui olevan Lyssen hyväkin kamu, katsomaan mitä mieltä hän on tästä touhusta...


Ja Professoriahan ei voisi vähempää kiinnostaa! Siinä se haluaa vaan kurkkia mun Pokédexiä, vaikka just joku hullu on sanonut, että aikoo pyyhkäistä ihmiskunnan pois tieltään. Tää on niin just tätä Pokémon-maailmaa, noi kaikki olettaa aina että joku sankari tulee pelastaa ne aivan kuten edellisissä regioneissa on Redit sun muut pelastaneet kaikki ilkeiltä rikollistiimeiltä. Uskomatonta touhua :-D.


No, ei muuta kuin sisälle Lysandre Caféseen. Cupboardin takana on sala-ovi, jonka takaa kohtaammekin itse herra maailmantuhoajan. Mukavan kohtelias tuo simppeli "Welcome".


Lysandre ei mitään turhia aikaile, vaan otteluksihan se tässä sitten menee. Jesh, vihdoin jotain jännää! Jotenkin yllätyin tosin, ett Lysseä vastaan pääsee näin aikaisin??? Tai ainakin oletan ettei tämä "juoniosuus" voi loppua näin yks kaks :-D.


Lysandre aloittelee sellaisilla pikkupokémoneilla kuin Mienfoo ja Murkrow, jonka jälkeen tulivat sitten iso Gyarados (tosi kivan näköinen näissä peleissä) ja Pyroar. Gyaralla oli totta kai Earthquake, niin ei Dedenne sille sitten voinut mitään :-(. Chesnaught sai hoidella sen, Tuittu teki selvää Mienfoosta ja Pyroarista ja Hattara Murkrowista. Eipä ollut ihmeellinen taisto se!

Okei mun piti tähän vielä uploadata pari kuvaa, mutta Blogger lopetti taas kuvien lataamisen tähän editoriin. En tajua. No mutta kumminkin, Lysandre kehoittaa mua kokeilemaan estää heidän touhunsa. Vai että sillee. Tää heppu on niin outo :-D.

Mitä mieltä olette tästä Team Flaresta? Älkää spoiliko mua tulevista käänteistä tosin, alan nyt vasta tutkia noita Lysandre Cafén salaisuuksia!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Lysandre ilmoittaa, että heillä on ylivertainen ase. Miksi ilmoittaa, että aikovat tuhota maailman yms. Eikö olisi parempi pitää salassa ja tuhota se ihan rauhassa. Toki asia olisi ollut ymmärrettävää, jos hän olisi vaatinut rahaa. :D
    Professori Sycamore ei varmaan sitten ole kuullut Lysandren ilmoitusta.
    Noi Gym Leaderil kyl jää hieman etäisiksi, ne vain on salilla. Unovassa Gym Leaderit tekivät jotain Team Plasman kukistamiseen, ainakin Blackissa ja Whitessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noilla Pokémon-hahmoilla oikein kyllä leikkaa, miten asiat kannattaisi toteuttaa :-D. Ehkä Team Flare odotti vielä viime hetken jäseniä, tolla ryhmällähän oli joku hullun korkea pääsymaksu.

      Poista
  2. Itse en pahemmin pidä Team Flaresta.. Vähän turhan rajut suunnitelmat.. JA VIHAAN ORANSSIA! :D ja kieltämättä noi Gym Leaderit kieltämättä jää jotenkin etäsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miksei vaan voi olla sellaista lässyä, tylsää ja realistista rikollisjengiä ilman ihan hulluja suunnitelmia :-D

      Poista
  3. Ihan hyvä idea käydä kahvilla tommosen uutisen jälkeen :DDD
    Ja TA-DAA! Lysse paljastui kuin paljastuikin Liekkiryhmän pomoksi :D Tiesin kanssa heti kun sen näin että tässä tyypissä on jotain hämärää ಠ_ಠ
    Mut ne salipäälliköt :'( ne on taas vaan seisomassa siellä vuorokauden ympäri että tulis joku haastamaan -.- ehkä pokemon "z":ssa ne saa enemmän osaa tarinassa?
    Ja onko Sigilyphiä heikennetty vai miksei se ole enää yhtä paha uhka kuin Unovassa!? Helkkari, ne swiippaili poksuja tosta vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyl on oikeesti outoa.. Sigilyph oli unovassa paljon vaikeempi päihittää kun X:ässä ja Y:ssä. :o huomaa että sitä ei meinaa muistaa kun vieläkin Sighilyphiin törmätessä meinaa tuskainen huokaus tulla. :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!