Luukku XVI: Skrelpistä Dragalgeksi

Otsikko kertoo jo aika lailla. Pelailin vähän Y:tä eteenpäin ja hupsista vain...


Tuittu antoi vihdoin merkkejä kehittymisestä. Taso onpi 48, joten aika pitkän matkan on pikkumerihevonen tullut sitten sieltä, kun sen aikoinaan ongin mukaan tiimiin. Jotenkin tällaisten myöhäisten kehittymisten kanssa on odotukset semi korkealla...!


Ja tällainen komistus pienestä rääpäleestä sitten tuli :-O. Dragalge. Joka aluksi muistutti mun mielestä turhan paljon jotain lakastunutta epämääräistä kasvia kuin mitään hienoa ja eeppistä pokémonia! Tykkään yleensä kaikista massiivisista suurista pokémoneista kuten Mamoswinesta tai Hippowdonista tai Torterrasta tai Chesnaughtista tai vaikka tuosta Avaluggista, niin Dragalgehan edustaa ihan eri lajia. Tämä on ruipelo.


Mutta vaikka tämä "ruipelous" onkin ehkä hiukan luotaan työntävää mulle aluksi, niin Dragalgessa on kumminkin jotain tosi siistiä! Sen toi kukkalevämikälie pääsysyteemi on tooosi hieno. Ja se on niin mystisen ja arvokkaan oloinen, kun se tuossa leijuu.


Ottelussa Dragalge on ainakin toistaiseksi vaikuttanut varsin pätevältä... Joten tuskin tulee missään välissä peliä ongelmia vastusten kanssa, hahaa. Mutta mitäs nyt, mä meinasin että Skrelpistä tulee mun vesipokémon, mutta täähän on menettänyt vesi-tyyppinsä ja vaihtanut sen Dragon-tyyppiin :-DDD. No ei aina mee niinku on suunniteltu! Tuo Pokédex-entry on jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi siisti. Vähän samaa henkeä kuin Tentacruelin Pokédex-entryissä... voin jotenkin nähdä jostain syystä Dragalgen ja Tentacruelin uiskentelemassa pelätyllä merellä...

Dragalge vaatii multa hiukan tottumista. Oon silti iloinen että Tuittu kehittyi ja hienoksi se kehittyikin, en vaan tiiä onko se täysin mun pokémon. Täytyy testailla :-D. Hieno nimi sillä on!

Mitä mieltä olette Dragalgesta? En oo vielä tietoinen siitä, miltä Clauncherin kehitysmuoto näyttää, mutta kummasta tykkäätte enemmän. Skrelpistä vai Clauncherista? Meinaan vaan, koska meinasin ottaa aluksi Clauncherin tiimiin, kunnes päätin antaa Skrelpille mahdollisuuden (enkä kadu päätöstäni, Tuittu on loisto).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Mun mielestä Dragalge on vähän tylsä. Itsekin odotin jotain hienoa möhkäle-merihevosta, mutta saatiinkin tuollainen ruipelo merikasvi, joka ei ole edes Water-tyyppiä. Kalos-pokemoneissa on ihan liikaa lohikäärmeitä! Tämä olisi saanut mun mielestä pysyä vesipokemonina. Ihan kiva se kai on, mutta kyllä se mun silmissäni jäi vähän vaisuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ruipelous vähän häiritsee. Anoreksia meriheppa :-D. Mutta en voi sanoa olevani pettynyt kumminkaan! Ja onneksi tiimissä ei entuudestaan ollut Dragon-pokéa, joten ei tuo lohikäärmetyyppi juurikaan haittaa!

      Poista
  2. Vihdoin odotus palkittiin! Dragalgea mietin pitkään tiimiin, mutta Goomy pääs dragon tyypin paikalle tällä kertaa. Se on tosi hieno, mutta ehkä sen pää on vähän outo "kuonosta". Claucherista tulee kans ihan siisti. Vaikee sanoo kumpi on hienompi, ehkä dragalde vie mun maailmas voiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta taas toi Dragalgen naama on hieno, mutta tossa keskivartalossa olisi jotain hiottavaa :-D. Goomy on varmaan tosi symppis valinta tiimiin!
      Uuuh, vähän houkuttaisi kouluttaa Clauncher ja nähdä, millainen siitä tulee!

      Poista
  3. Dragalge on anti-fairy-dragon :D Lohkari joka voittaa keijut xD Myrkky-Lohikäärme on jännä yhdistelmä jo muutenkin kattavaan lohikäärmeperheeseen. Tuntuu jotenkin että Kalosin pokemonit on kovasti puolustuskannalla kun Dragalgenkin Special defense on valtaisa :-O ! Clauncherin kehitysmuoto taas, ulkonäöllisesti se on jännempi Kingler, taistelussa se on kuin Mega-Blastoise, jokavoi käyttää esineitä.
    Ja ekan kerranhan Dragalgene törmää Super Trainingin Special defense Level 3:ssa :P (tuliko yhtään déjà-vua?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, totta puhut :-D. Poison-tyypistä on ollut tosi hyvä kyllä Kalosissa, että jo ennen kehitystä tuo pikku-Skrelp oli oikein hyödykäs.
      HEI NIIN JOO AIVAN!! Hitto vie, en ole aikoihin käynyt Super Trainingissa ja olen jo ihan unohtanut tuon! Totta, siellähän mä oon ton jo ajat sitten kohdannut. En osannut sitä silloin yhdistää yhtään Skrelpiin :OO.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Poison/Dragon on kyllä kiinnostava tyyppiyhdistelmä. Poison on jo ennen Fairyja ollut tosi pätevä tyyppi huu.

      Poista
  5. Ensimmäinen Poison/Dragon, siitä vähän pointseja kehiin! Mutta joo, sulla kävi vähän niin kuin mulle: itsekin valitsin Skrelpin tiimiin ihan vain sillä, että olisi joku vesi-Pokémon (lue: Surfaaja) tiimissä... ja sitten se menettikin sen vesi-tyyppinsä! Mutta Poison/Dragon on silti makea yhdistelmä, ja mun mielestä Dragalgessa itsessäänkään ei ole mitään vikaa - päinvastoin, mun mielestä se on tosi hienon näköinen, onneksi hoksasin ottaa sen mukaan tiimiini! Voisipa olla yksi ihan lemppari-monstereista Kalos-alueella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Poison/Dragon vaikuttaa kiehtovalta. Hahah joo, no ehkä mä pärjään vaikka ei tuo enää Water-tyyppiä olekaan. Mutta joo, musta Dragalgen pää on tosi hieno, täytyy tuohon vartaloon vielä totutella hahaha. Ja loistavaa, ollaan samiksia kun kummallakin on oma Dragalge!

      Poista
  6. Multa meni hetki tottua Dragalgeen, mutta nyt se on tosi upea. Vaikka se onkin tollanen riuku, niin silti se on aika uhkaavan näköinen. Tuollainen kuin lilluisi merellä vastaan niin hui.
    Clauncherista tykkään enemmän kuin skrelpistä, mutta kehityksien jälkeen tykkään enemmän Dragalgesta. Tätäki vois käyttää joskus tiimissä, tyypitys on kiehtova. Nämä olivat yhten aikaan kovaa kamaa GTS:ssä, ongin muutaman Dragalgen ja pistin odottamaan vaihtoa, niin meni kyllä sekunneissa. Nykään pyydetään vaan jotain Yveltalia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mäkin totu tuohon ruikkumaisuuteen :-D. Ja tuo Pokédex-entry vaan sai innostuneemmaksi Dragalgesta, tykkään tuollaisista merten pedoista.
      Voi ei, onko GTS:ä jo mennyt tuollaiseksi mälsäksi :(. Se oli niin kiva aluksi, kun sai kaikkia pikkupokéja vaihdettua ilman mitään suurta säätämistä ja niitä legendaaristen pokémonien tulvaa.

      Poista
  7. Itse pidän molemmista paljon Dragalgesta erityisesti sen tyypityksen takia. Poison ei usein pääse oikeuksiinsa, paitsi tietenkin nyt kun tuli Fairyt, niin siitäkin tuli varsin tarpeellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poison-tyyppi on kyllä mun mielestä yksi kivoimmista tyypeistä! Ne toimii hyvin puolustuksellisesti ja Poison-hyökkäykset on kivoja~

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!