Luukku XIX: Best Wishes-jaksot 29-34

Ha haa, katsokaas mitä täältä tulee! Vähän tätä wanhaa BW-kauttakin blogiin vaihtelun vuoksi.


29. Cottonee in Love! / Rakastunut Cottonee!


Öäääh, mitäs tästä jaksosta nyt sanoisi. Jotenkin vähän tylsä ja mitäänsanomaton. Nämä rakkausjaksot on aina niin kovin samanlaisia. Tässäkin on siis Cottoneeiden joku vuotuinen hieno pariutumisjuhla ja Ash, Iris ja Cilan tapaavat sen pahimman reppana Cottoneen, jolle ei naista heru. Kaverukset päättävät auttaa sitä osoittamaan mielitietylleen, että kyllä hänestäkin on johonkin ja lopuksi tämä sitten onnistuu. Tadaah! Rakettiryhmäkin on paikalla pöllimässä nämä pehmopallot, mutta sankari-Cottonee yhdessä Pikachun kanssa raivaa ne tieltään. Ei mitenkään turhan perusjakso :-DDD.

No joo, on tässä jaksossa pari hyvää juttua. Esimerkiksi se, että Cottonee on aluksi surkea otteluissa ja Ash, Iris ja Cilan opettavat sitä. Musta noita koulutussessioita on aina kiva katsoa. Lopuksi hyvää oli myös se, että Cottoneen mielitietty ei rakastunut tähän siksi, että se toivotti Rakettiryhmän matkoihinsa, vaan lopuksi Cottonee sai tapella kilpakosijoita vastaan. Vaikka se olikin aika lame ottelu se.

Arvosana: 4/10

30. A UFO for Elgyem! / UFO Elgyemille!

Miksi japskille on niin vaikea sanoa "science time"... tai siis, tämäkin jakso alkaa heti Cilanin "saienso timolla", tai ainakin tolta toi "science time" kuulostaa noiden lausumana :-D. Ei ei ei, ei englantia japskiin, ei...


Mulla on tosi ristiriitaiset ajatukset tästä jaksosta. Toisaalta tässä on tosi paljon kaikkea mälsää, Rakettiryhmän sekaantuminen asioihin esimerkiksi, ja alkukin on jotenkin vähän... no ei niin nappaa. Mutta sitten toisaalta, Elgyem ja tuo Professori ovat ehkä maailman sympaattisin parivaljakko. Oikeasti, ihan sydän särkyy kun on niin herttaista. Olisi saanut olla mieluummin 20 minuuttia pelkästään tuosta Professorista ja Elgyemistä, muita hahmoja olisi tarvinnut lainkaan! Elgyem on maailman söpöin, kun se piiloutuu Professorin taakse piiloon Ashia ja muita, ja kun se lennättää tavaroita Telekinesisillä. Jotenkin tosi hieno, miten lopussa tuo Professori tajuaa, että Elgyem ei haluakaan enää kotiin avaruuteen vaan jäädä tuonne hänen kanssaan.

Mun on btw aivan pakko saada Elgyem Y.n!

Arvosana: 8+/10

31. Ash and Trip's Third Battle! / Ashin ja Tripin kolmas ottelu!


No jaaaaaaa... miksi nää kaikki jaksot ovat näin "mjääh", tästä tulee kauhean negatiivinen postaus nyt (valitettavasti mikään näistä tuota Elgyem-jaksoa lukuun ottamatta ei ole kauheasti mieleeni). Jakso alkaa Cilanin kokkaillessa ja Ashin ja Irisin leikkiessä puissa. Cilanin hermot sitten kärähtävät totaalisesti, kun Ash ja Iris vaan metelöivät kun hän yrittää keskittyä kokkailuihin ja lopulta Ashin ja Irisin on luikittava toisaalle ihan oman turvallisuutensa tähden...

Siellä toisaalla he tapaavat Tripin. Voi kurja miten tylsä hahmo sekin on, Paulissa oli jotenkin mehevämpi asenne, toi on niin tollanen... selkärangaton ja mauton :-D. Ash saa taas pienen maanittelun jälkeen Tripin haastettua otteluun ja sitä tämä koko loppujakso oikeastaan onkin. Nää ottelut näyttää NIIN RUMILTA verrattuna XY-animeen, että tää oli oikeastaan aika tuskaa katseltavaa, t-y-l-s-ä-ä-ä-ä-ä-ä. Ottelu päättyy tasapeliin. Plussaa siitä että Tripillä on Vanillite.

Ash kuitenkin saa tietää vihdoin syyn, miksi Oshawottin Aqua Jet menee päin brinkkalaa, nimittäin Oshey pitää silmänsä kiinni hyökkäyksen aikana. Tää on ihan kivasti toteutettu, että Tripin valokuvat paljastavat asian.

Arvosana: 4/10

32. Facing Fear with the Eyes Wide Open! / Silmät auki pelkoa päin!

Tämä on oikeastaan melkeinpä heti jatkoa edelliselle jaksolle ja tää jakso voisi olla musta ihan kiva, mutta olen nähnyt tämän liian monesti. En tajua miksi, mutta oon ainakin pari kertaa nähnyt tän telkkarista ja nyt taas, ja jotenkin muistan tän jakson liian hyvin että tätä jaksaisi ihan kauhean useasti nähdä.


Ash alkaa selvitellä, miksi Oshawott pitää Aqua Jetin aikana silmiään kiinni ja syy paljastuu heti: Oshawott pelkää silmien avaamista vedessä. Ash koettaa opettaa Oshawottia sukeltamaan silmät auki, mutta tulosta ei tunnu syntyvän millään.

Muut pokémonit loikoilevat ja leikkivät toisaalla, kunnes Scraggy onnistuu hermostuttamaan Foongus-lauman, joka sitten pökräyttää muita pokémoneja Stun Sporella. PokéCenteriä ei ole missään, eikä mitään rohtojakaan, mutta Remeyo Weed, jota löytyy juuri hienosti tästä lammesta, auttaisi pokémoneja hädässä. Ashin ja Oshawottin ei auta muu kuin lähteä hakemaan kyseistä kasvia, mutta lammessa asuva öykkäri Palpitoad usuttaa vesipokéja heidän kimppuunsa. Tässä rytäkässä Oshawott pääsee pelostaan ja Ash vielä pyydystää Palpitoadin itselleen. Mukavan random-pokémon Ashille kyllä.

Mutta eeeeeewwwww yäk. Cilan tulee ja pyydystää sitten Stunfiskin. Kuten blogia pitempään seuranneet ehkä muistaa, niin Stunfisk kuuluu yksiin top-10 inhokeistani. Se on niin... niin... niin... KAMALA. Ja mulla on vielä traumoja kampeloista... Yäk, kylmät väreet menee ihan inhosta, kun vaan ajattelenkin.

Arvosana: 5/10

33.  Iris and Excadrill Against the Dragon Buster! / Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma!


HAHAHAH en tykkää tästäkään jaksosta yhtään. Tässä jaksossa esiintyy ensimmäisen kerran Langley... joka on siis Georgia enkkudubissa. Langley on tosi ärsyttävä kana, mutta vielä ärsyttävämpi on Iris silloin, kun Langley on paikalla. En tykkää näiden kilpasiskostelusta yhtään D:. Iris on oikeesti myöhemmissä jaksoissa ihan hirveä tolle Langleylle. Anyway, Langley on "Dragon Buster"... eli ilmeisesti Lohikäärmeen Turma  suomeksi :-DDDD Ei hitto, mikä titteli! Hänen missionaan on päihittää Dragon-tyypin kouluttajia, mikä tekee Irisista heti vihollisen. Ööh. Miettikää nyt, jos saisitte pokémonin itsellenne... ja sitten keksisitte yhtäkkiä että "hahaa, minäpäs alan jahtaamaan kaikkia ötökkä-tyypin kouluttajia ja siitä tulee elämäntehtäväni"... Langleylla on jotain vinksallaan!

Langleylla on iso Beatric, joka mättää heti Axewin vaihtoaitioon. Iris heittää peliin oikuttelevan Excadrillin, joka onkin ollut aika unohdettuna aikoihin. No sekin saa köniinsä. Koko jakso on sitten sitä, miten Iris bondaa taas Excadrillin kanssa ja heidän historiansa käydään läpi. Pakko sanoa, että melkein tekisi mieli läimäyttää ympäri korvia tuota Excadrillia, kauhea itkupotkumykkäkoulu, kun yhden kerran hävitään ja Iris pienenä kakarana ei osannut täydellisesti käsitellä sitä...! Ärsyttää tuollaiset pitkävihaiset kaverit, muutenhan noilla oli mennyt tosi hyvin kahdestaan, mutta sitten kerran jälkeen osoitetaan mieltä joku seuraavat 100 vuotta :-D. En kestä tollasta, hahaha. Excadrill ja Iris taas ystävystyvät ja päihittävät seuraavana päivänä Langleyn ja Beatricin.

Arvosana: 3½/10. Plussaa Draydenille, tykkään tollasista vanhoista setämiehistä jotka kiusallaan ottaa pieniltä lapsilta luulot heti kättelyssä pois päihittämällä ne 6-0 ottelussa :-D.

34. Gotta a Catch Roggenrola! / Pakko saada Roggenrola!


Oon nähnyt tänkin jakson useasti, mutta oikeesti, tässä on siitä outo jakso että en kyllä muista kuollaksenikaan, mitä tässä oikeesti tapahtuu. Pääpiirteittään joo: Ash kohtaa Roggenrolan, ne menee luolaan, luolassa Rakettiryhmä on tehnyt tuhmuuksia ja vanginnut Roggenrolia johonkin supermegamasiinaan ja sitten he yrittävät tuhota kaiken, kunnes suunnitelmat menevät karille. Lopuksi Ash pyydystää Roggenrolan (joka on paras juttu koskaan, koska jee, tosi omituinen pokémon Ashille!!).

Mutta siis, mulla ei oo mitään tunnesidettä tähän jaksoon, en muista mitään yksityiskohtia, en mitään??? Tosi outo tapaus.

Arvosana: 2/10

Pahoitteluni, tiedän että näin negatiivisia juttuja ei saisi kirjoittaa kun on joulu tulossa :-DDD! Huomenna jotain hauskempaa!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Haha! "Cottoneen, jolle ei naista heru"
  Itsekkin nähnyt nuo jaksot moneen kertaan, kieltämättä aika tylsähköjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onneksi mun muistaakseni seuraavat oli jännempiä :-D.

   Poista
 2. Haha :D vähän hyvä kun tässä on perättäin XY-animejakso ja BW-jaksojen arvostelu xD Ei vitsi... BW näyttää karulta O.o pistää miettimään missä mielentilahäiriössä animaattorit olleet 5. sukupolven ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti, nyt tuon XY-animen katselun jälkeen toi BW:n palaaminen on ollut _kamalaa_, se animaatio on selkeästi koetettu työstää tehokkaammin ja pienemmällä budjetilla ulos, kun noita taustoja on tehty niin vähän ja hyökkäysanimaatiotkin on aika köyhät...

   Poista
 3. Nämä BW-kauden ottelut ovat mun mielestä aina olleet kamalaa katseltavaa (odotahan kun näet supertylsän Unovan Pokemon-liigan), varsinkin jos vertaa noihin hienoihin ja hyvintoteutettuihin XY-kauden matseihin. BW-kauden ottelut ovat hirveää kuraa suoraan sanottuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuo kauheus vaan korostuu XY-kauden rinnalla! Hassua ettei musta missään muussa Pokémon-kaudessa ole ollut yhtä rumia ja tylsän näköisiä otteluita kuin BW:ssä. Jopa Indigo League-matsit oli kivempaa katseltavaa.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!