Luukku XI: Lisää Mamoswine-figuureja ja muutama muukin

Huuoppsss, unohdin, että tänään on Hobittin katselua tiedossa ihan parin tunnin päästä, joten tässä tulee nopea ja pikainen luukku tälle päivälle. Lisää figuurikuvia!

MITÄS pirua??? Lähetin tämän ihan satavarmasti ennen kuin lähdin leffaan, mutta eipä tää ollut mihinkään lähtenyt... Luonnoksiinkin oli tallentunut vain keskeneräinen versio tästä postauksesta. Hävytöntä! Nyt tuli myöhästynyt luukku :-(


Parin pehmolelun lisäksi tässä taitaa olla aika pitkälti Mamoswine-aiheinen kokoelmani, ellen nyt hävyttömästi unohda jotakin oleellista. Tuo iso ja samalla hienoin möhkäle Mamo on viime postauksesta tuttu Zukan-Mamoswine, kuvassa sen vasemmalla puolella on sellaisesta perus karkkipoképallosta tullut vähän kämäsempi Mamoswine. Tuo kolmas lässähtänyt Mamo on älyttömän söpö! Se on sellaisesta isosta paketista, missä oli muitakin söpöyksiä mukana. Lisäksi tuossa on vielä Zukan-sarjan Piloswine ja Swinubeja. Niin söpöjä! Katsokaa nyt noita Swinubeja.

Sitten pari ihan muuta figua, jotka äkkiä kaivoin esiin. Nämä ovat tällaisia random-suosikkeja.


Munchlaxia nyt ei voi vastustaa ja vaikka Bidoofista voi olla peleissä montaa mieltä, niin tässä se on tosi söpö ja hienosti väritettykin. Mystery Dungeon-Zukan-figuureja! Toi Munchlaxin kassi on niin super symppis, en kestä. Jossain pitäisi olla MD-Pikachukin, mutta sitä en nyt nopealla kaivamisella löytänyt.


Nämä, etenkin Camerupt, ovat tosi outoja suosikkejani... tai siis figuureinakin nää on niin randomeja, että just tällaiset kaksi ei niin ehkä kiinnostavaa pokéa ovat päässeet figuureiksi asti. Ei sillä, meikä tykkää Cameruptista aivan hurjasti, että kelpaa! Olen käyttänyt sitä tiimissäkin itse asiassa, jotenkin tosi hieno pokémon. Camerupt on täydellisen mallinen ja niin on tämä figuurikin, nuo figun muodot ovat just täydellisen pyöreät ja sulavat. Jälleen Zukan-sarjasta.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Klikkasinkin tätä postausta jo aiemmin, mutta mulle vaan sanottiin ettei sivua löydy. Tietokoneet voi olla tosi rasittavia joskus. :S

    Mutta aaaaah kuinka ihania figuureja sulla on! :D Mäki haluan! Ja haluan myös päästä katsomaan Hobittia! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin ihan varma, että lähetin tän kyllä ihan ajallaan... OUTOA.

      Osa figuista on kyllä niin kivoja. Täytyy tehdä joku iso masterpost niistä :-D. Hobbitti oli hyvä!

      Poista
  2. Camerupt on yks mun suosikeista! Sillä on niin hyvä se sen möllöttävä ilme. :D mäkin tahdon nähä hobitin! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Camerupt on niin söötti! Kannattaa käydä katsomassa!

      Poista
  3. Itelläkin on tommoinen Munchlax. Ja on mulla muitakin Pokeja. Joskus tein puusta jotain Pokeja aikanaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi itsekin joskus kokeilla tehdä puusta pokéja :-D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!