Luukku XIV: Fennekin, Braixen ja Delphox

No niin, luukku 14 tulee täällä! Kun on kerta puhuttu Greninjasta, niin miksei myös omaa kirjoitusta Delphoxista?


Fennekinissä olen alusta alkaen kritisoinut tuota jättipäätä, mutta olen hiljalleen tottunut siihen. Taistelussa etenkin takaapäin katsoessa se ei enää näytä niin pahalta. Kyllähän se pää saisi olla melkein puolet pienempi, mutta tuohon tottuu hiljalleen. Se mikä näitä kaikkia Kalosin pikkustarttereita yhdistää on se, ettei näistä alkumuodoista osaa yhtään päätellä, että mikä sitten loppumuoto tulee olemaan. Kuka olisi arvannut että Froakiesta tulisi ninja? Tai Chespinistä panssaroitu soturi? Ja tässä on sitten pieni Fennekin, josta tulee velho.


Tykkäsin Braixenista aika alusta lähtien, musta siitä tuli jännän näköinen ja jotenkin tuo sen taikurimaisuus toimi tosi hyvin. Se näyttää ihan pikkunoidalta! Tuo sen taikasauva-keppi hännässä on mitä loistavin. Mutta kumma kyllä, tykästymiseni Braixeniin on vaan laskenut kaiken aikaa. Sen naama on jotenkin liian luikahtava tai jotain :-D. Koulutellessa kumminkin tykkäsin enemmän Braixenista kuin Froagadierista, nimittäin musta tuntui ettei tuo sammakko onnistunut voittamaan ketään, kun taas Braixen osoittautui ihan kelpo kaveriksi. Silti edelleen suurin hatunnosto menee Quilladinille, se on paras!


Braixenista kehittyy siis Delphox, jonka kohtasin ekana Serenalla (muistaakseni?) pelissä. Hahahaha, jos Braixen on vähän heikentynyt silmissäni, niin Delphox on taas parantanut asemiaan. Aluksi tää oli musta tosi hyper lattea, ja onhan tää ehkä vähän edelleen, mutta jotenkin olen tykästynyt tähän. Se on kumminkin tosi tuollaisen arvokkaan ja tietäväisen oloinen taikuri, joten siltä voi odottaakin tiettyä "yksinkertaisuutta"  designissa. Ja Delphoxin signature move "Mystical Fire" on hieno!! Ehkä suurin moite, mikä mua tässä Delphoxissa todella rasittaa, on se että sen tuo Braixen-muodon taikasauva on piilotettu jonnekin ties minne, ja se ottaa sen esiin vaan hyökätessään. Ois paljon hienompaa, jos Delphox heiluisi hienon oksasauvan kanssa koko ajan :-D.

Delphox tuntui ainakin näin äkkisältään ottelussa paljon kivemmalta kuin Greninja!

Anteeksi, tiedän että olen luvannut vastata kommentteihin monesti, mutta kaikkea on tullut tielle :-(. Koetan löytää aikaa mahdollisimman pian!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Se näyttää pikkunoidalta ja sen takia tykkään siitä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Delphoxilla on iha hyvä Special Attack ja Speed. Fire/Psychic on iha hyvä yhdistelmä. Delphox on nopeampi ja special attackilta vahvempi kuin Victini. Victini pystyy olemaan physical attacker, special attacker ja mix attacker.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan kivalta Delphox on vaikuttanut noin ingamessa. Tiedä sitten, onko siitä mihinkään kilpailullisesti, en ole vielä perehtynyt näihin 6. genen pokémoneihin sillä lailla :-)

   Poista
 4. Vihaan yli kaiken noiden kaikkien kolmen korvakarvoja, siis ihan oikeasti miksi?! Delphoxiin olen jonkinverran tottunut ja velho idea on kiva, mutta en aio ikinä käyttää tätä, ellei siinä Furfrou trimmauspaikassa saa käydä saksimassa noita pensaita pois korvista. HYI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhahahah tämä toi hymyn huulille :-DDD. Totta, vähän tulee mieleen kyllä vanhan vaarin korvakarvat!

   Poista
 5. Mulla ei ongelma ole noi korvakarvat, vaan sen JALAT! Ne on ihan liian simppelit :D Olisin kaivannut jotain monimutkaisempaa xD Vaikka jotain liekkikuviointia enemmän! Ne on vaan niin tyhjät :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, en oo kyllä ite häiriintynyt yhtään niin korvakarvoista kuin jaloistakaan! Ehkä Delphoxissa on vähän tuo yleinen simppeliyys ongelmana... toisaalta, viimeisimmät fire starterit ovat olleet aika erikoisia (Emboar, Infernape, Blaziken), niin tällainen simppeli tuo vaihtelua!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!