Luukku XVIII: Pokémon XY-anime jakso 10

Lisää XY-animea! Tosi myöhäisillan luukku tällä erää :-DAsh ja porukka päättää käydä Lumiose Cityssä ollessan vierailulla Professori Sycamoren luona. Serena on leiponut oikein macaroneja iltapäiväteetä varten. Kaikki vaikuttaa siis vallan leppoisalta siellä päin maailmaa. Toisaalla sen sijaan Rakettiryhmä punoo juoniaan. He ovat tutkineet videonauhoja, jolloin he yrittivät hallita Garchompia ja tuntematon heppu tuli ja pelasti Ashin sekä Pikachun pulasta. Videolla näkyy Mega Blaziken, joka on totta kai huippuvahva. Jamesin ja Jessien ideana on saada Meowthista ei pelkästään Mega Meowth, vaan Mega Mega Meowth, joka on voimakkaampi kuin mikään mega evolution. Meowth vähän epäilee tätä tuumaa, mutta James vakuuttelee, että jos he saavat mega evolution-tutkijan Professori Sycamoren tutkimukset käsiinsä, on tämä tie selvään voittoon.


Teehetki on laboratoriossa alkamaisillaan, mutta missä ovat Serenan leipomat macaronit? Kukkaruukun takaa löytyy Chespin aaaaahhhhh jeeeee!! Miksi se on niin söpö?! Chespin on vienyt macaronit eikä halua kuunapäivänä jakaa niitä toisten kanssa. Chespin ♥.


Jakso vaikuttaa  tosi pahaenteilevästi erittäin perinteiseltä Pokémon-animen jaksolta... Rakettiryhmä kaahaa paikalle ja nappaa Sycamoren mukaansa vangiksi autoonsa. Parin mutkan kautta myös Serena ja Eureka päätyvät mukaan kyytiin Rakettiryhmän tietämättä, kun taas Ash ja Citron ovat toisaalla hörppimässä teetä. Plussaa pitää antaa siitä, että Rakettiryhmä vei professorin, eikä sitä Pikachua! Vaikka Mega Mega Meowthinkin ultimaattinen tavoite on napata lopulta Pikachu :-D... no mutta kuitenkin.


Ulkona puutarhassa macaroneja syömässä ollut Chespin johdattaa Ashin ja Citronin Rakettiryhmän jäljille. Serena on heitellyt auton kaltereiden välistä macaronien palasia reitiksi... ei mitenkään käytetty juttu :-D Jotenkin tässä kohtaa se tuntui erityisen älyttömältä, etenkin kun noita macaronien palasia oli ripoteltu tyyliin kahden askeleen päähän toisistaan...

Rakettiryhmää odottaa yllätys, kun he avaavat pakun ovet ja sisällä on Sycamoren lisäksi Eureka, Serena ja Dedenne, joka yrittää järsiä Sycamorea vapaaksi köysistä. Aaaaaahhh tää kohta oli niin hauska, Eureka aloittaa Rakettiryhmä-imitaation, jota Serena jatkaa ♥. Eureka on niin paras! Valitettavasti myös Eureka ja Serena jäävät lopulta kiinni, kun Dedennekin käy kesken kaiken nokosille??? Hahaha, taitaa olla yksi XY-animen running gagseista että aina kriittisissä tilanteissa Dedenne nukkuu.


Sycamore luovuttaa Rakettiryhmälle mega evolution-tutkimuksensa suojellakseen Eurekaa ja Serenaa. Niiden avulla Rakettiryhmä saa tämän Mega Mega Mecha Meowthing toimintakuntoon... en kyllä tiiä, että mihin sitä mega evolution-infoa nyt varsinaisesti tarvittiin :-D. Kumminkin, Meowth pääsee ohjailemaan tällaista supertuhoajamechaa. Ash ja Citronkin saapuvat paikalle. Pikachusta ei ole juuri hyötyä tätä Meowthia vastaan.


Citron on oikeasti ihan kultaa. Tää ja edellinen jakso on oikeen tuonut hahmoa ja sen ajatuksia esiin tosi hyvin. Citron pelastaa Chespinin Mega Meowth Mechan jyrän alta, kun Chespin on jäänyt keräämään pudonneita macaronejaan talteen. Chespin liikuttuneena Citronin eleestä ojentaa yhden macaroneistaan hänelle... aaww, tää oli jotenkin niin symppis. Kesken kauhean tappelun ja uhan noi kaksi jakaa tuolla kulman takana macaronin keskenään. Lopulta Citron sanoo, että hänen täytyy auttaa Ashia ja muita, koska he ovat hänelle yhtä tärkeitä kuin macaronit Chespinille. Aaaaawwwww, Citron on niin jotenkin hjgnagyuayugay. Symppis. Mahtava hahmo, tykkään tosi paljon.

Jakson alkoi musta uhkaavan samanlaisena kuin miljoonat muut pokéjaksot, mutta joku tässä loppupäässä tuntui erilaiselta. Ehkä se, että jakson sankariksi tuli taas Mega Blaziken, joka pelasti sankarimme varmalta tuholta? Nyt ratkaisuna ei ollut Pikachun Thunderbolt tai mikään muu sellainen. Mega Blazikenin kouluttaja on btw Citronin ja Eurekan isä, tosin lapset eivät tiedä isän sankaritouhuista mitään.

Kaikkein parasta oli, että Chespin lähti Citronin matkaan. JESHHH!!! Lisää symppis Chespiniä. Lisää Citronia!!Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

3 kommenttia:

  1. Tää jaksohan kuulosti ihan kivalta. Ajattelin aluksi, että Chespin menisi Ashille, mutta parempi näin.

    VastaaPoista
  2. Tää jakso tosiaan vaikutti alkupääs aika mälsältä (verraten edelliseen jaksoon), mut parani just loppua kohden. Citron on paras, sen juoksutyyli on kultaa. Enkä vois olla tyytyväisempi, että Chespin meni Citronille, tää on vissiin kolmas kerta, et Ash ei pääse kouluttamaan alueen kolmea startteria (niiku oli Hoenn ja Sinnoh jaksoissa muistaakseni :o )

    VastaaPoista
  3. Aattelin että tällä kaudella se varmaan ottaisi kaikki startterit, tai ainekin Chespinin ja Froakien, kun kerta tässä kutos genessä on ennätysvähän uusia poksuja. O.o mutta parempi näin, mielenkiinnolla odotan ashin tiimiä tälle kaudelle. Froakie onneks löytyy jo <3

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!